Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnşallah sizin için hayırlı olacak bir vakitte çok güzel bir doğum gerçekleştirirsin. Bizim seninle peş peşe gümlerimiz kendimi 18e adapte ettim ben de farkında olmadan. Bu ara yoğundun nasıl dinleneceksin peki umarım o vakti bulabilirsin. Allah yardımcın olsun
Canim artik esimle paylasicam evde yatiyorum annem gelicek evle ilgili bir is yapmadan yattigim yerden caliscam pzartesi ve sali ise gidip carsamba kontrole gidecegim dun agdaya gitmistim cok canim acidi o da bebegin asagi inmesine sebep oldu mu acaba die dysunmeden edemedim gece boyu ams tabii doktorumun dedigi sen hic yatmio musun dinlenmio musun oldu.
kizlar herkese gunaydin,benim kizce 5:30 da bi uyandi ancak simdi uyudu.evet anne olmak cok guzel ama cok zooorr (dogum yapacaklara rabbim yardim etsin.sagligiyla kucagina almayi nasip etsin insalllah
herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
İste o kisim biraz sıkıntı oldu hemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar
Canım benimde oğluş sağ göğsümü çok rahat tuttu emdi ama sol göğsümün ucu biraz daha küçük olduğu için zorlandı. Bazen hala zorlanıyor ama ilk 10 gün inanki sol göğsümü tutturana kadar rahat 1 saat uğraşıyordum. Sende sabırla bekle uğraş sonunda illaki tutar. Bende silikon uç almıştım ama beğenmedim işe yaramadı bizde.
herkes farkli dusunebilir ama ben 11 gibi sezaryan oldum aksam 5-6 gibi korseyi taktim nerdeyse yatarken bile cikartmayacagim o derece rahat ettiriyo.bence bir an once dene :))isim olarak ne koydunuz meraklardayim:)kizceni benim icinde kokla annesi
Canım tabiki normal. Ben de zorlanıyorum bugün bir hapsurdum canım çok yandı. Kalkarken destek verecek biri varsa kaldırmasını istiyorum ama kendimde kalkabiliyorum. Egilmemeye ozen gosteriyorum ama muhakkak yerden 1 2 kez birsey aliyorum ki alissin diye. yani aneliyatsiz bir hayat gibi degil. Afersin wc de kolay olmuyor ama geçecek öyle düşün :)
Aynen canım en çok sıkıntı olan ise wc konusu ben aslında çok rahat ayağa falan kalkmıştım eve geldikten Sonra biraz sıkıntı oldu senin kaç gün oldu canım Doğum yapalı
Kızlar emzirmeden sonra çatlayan yara olan ve sutyene değince ağrıyan uçlar için göğüs ucu bariyer jel buldum aynı kalkan görevi görüyor sürdüğünüz gibi göğsü bir tabaka kaplıyor sutyene yapışmasını engelliyor eczanede gördüm hemen aldım tavsiye ederim :)