Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Yazar. Ben bi kere baktım yazıyordu. Ama parlak olanlar şuruplu. Haberlerde bile çıkmıştı

Bendeki bu cins değil tam olarak ama galiba dışı şekerli gibi bidaha almim bundan madem dikkat edeyim çok yediğim için aşırı şeker tüketmiş olmaya gerek yok boşuna ❤️

Önceden ikisini birden getirirdi. Şimdi bir hafta biri diğer hafta öbürü. Eşimle konuştuktan sonra hafifletmiş haliymiş 😂 neyse çözeceğim bu konuyu. Sadece ben mi misafir sevmeyen biriyim acaba diye düşündüm. Sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.

Anladım canım, protein ve tansiyonu ben de duymuştum. İniallah sağ Salim kavuşalım bebeklerimize 😍🤲🏻
Ne güzel yaaa… millet kendi doğurduğu çocuğunu başkasının başına sarıp keyif yapma derdinde.. ben burda okurken bile delirdim, ne bu aymazlık ne bu fütursuzluk… sen ilişkiler bozulmasın diye yumuşak davran, o da bunu kullansın ne güzel iş 😡😡😡aynısını sen onlara yapsan senin kurtarmaya çalıştığın aile bağları o gün kopar.. nefret ediyorum böyle insanlardan yaa.. kendi çocuğuna bakamayacaksan doğurma abi, başkasına güvenerek iş yapacaksan yapma.. sürekli tv açıksa bu yarın senin çocuğunu da etkileyecek, sürekli ekran otizme kapı aralayan bir şey… insanlar ekransız çocuk yetiştirmek için neler yapıyor, bu noktada eşin sana destek olmalı.. önceliği sen ve ailen olmalı.. Allah sana sabır ve dayanma gücü versin.. bence en kısa zamanda konuşup bu konuyu halletmelisin canım benim 🥰🥰🥰

Benim artık tekmeden ziyade ayak baskıları vs var tekme gibi sert değil ittiriyor sadece yeri kalmamış cocugumun gariban 😆😆😆 ben saymiyorum ama en son ne zaman kontrol ettigimi unutuyosam elimle dürtüp uyandiriyorum hareket ediyosa okey diyorum. Erken doğum durumu için bilmiyorum ama korkma hareket ediyorsa genel olarak sıkıntı yoktur bence ❤️

Bakayım randevu varsa giderim olmadı bugün dogurmazsam 😂😂 bi kontrol etsinler
Ya doktor da sınırda dedi biraz hareketleri falan ben de çok evham ettim 2 gündür bir bugün bakacağım duruma göre yarın kontrole gidebilirim eğer istediğim gibi hareketleri hissetmezsem

Merhaba, mesajını okuyunca ilk doğumun geldi hemen gözümün önüne. Evde uzanırken lavabo ihtiyacım geldi. Ve bitmek bilmeyen bir lavaboydu :)
Ne ağrı ne sancı.. Doktora gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doğum süreci 12 saat sürdü. Sağlıkla kavuştuk yavrumla.
Bende şimdi tekrar nasıl doğum yapacağım stresindeyim. Oğlum 9 yaşında şu an. yaşım ve kilom çok daha ileride. Allah yardımcımız olsun..
Ya normal doğum mu yaptınız🥹 çok zor muydu

Ya doktor da sınırda dedi biraz hareketleri falan ben de çok evham ettim 2 gündür bir bugün bakacağım duruma göre yarın kontrole gidebilirim eğer istediğim gibi hareketleri hissetmezsem
İçine sinmiyorsa zaten git canım 🌸 bir şey olmaz garantiye almış olursun en azından 🥹

Canım bebeğin ve sen iyisindir inşallah mesajları çok okuyamadım 🙏🏻
Şükür iyiyiz. Oğlanın kg alması bekleniyor hala küvezde. Ben de bu sürede iyice kendimi toparladım. Hazırlıksız yakalandığımız için son hazırlıklarla ilgileniyorum. Çok şükür bedenen de psikolojik olarak da iyiyim

Doğuma gidenler güzel haberleri vermek için bekleniyorsunuz

Ya normal doğum mu yaptınız🥹 çok zor muydu
Eveett. Bende şaşırdım normal yapabildiğime. Valla Allah benim doğumum gibi bir doğum nasip etsin herkese. Hep böyle dua ederim, gördüğüm duyduğum her hamileye.
Ne olur olumsuz yorumlar, yazılar, hikayeler duymayın dinlemeyin. İzole edin kendinizi. Herkesin deneyimleri farklı farklı oluyor. Siz güzele, sağlıklıya odaklanın. Sizin ve bebeğiniz için sağlıkli olan neyse o olsun 💕

Kızlar bugün gün aldık 13 Mart olarak verdi doktorumuz. 38+4 olacağız inşallah. Özelde yapacağım.
Spinal yapıyormuş sadece , sondayı uyuşukken takıp, uyuşukken çıkarıyorlarmış. Sezeryandan sonra karından bastırma oluyormuş biriken kanın çıkması için fakat ilk 4 saat içinde yapıyorlarmış uyuşukluk geçmediği için hissetmeyeceksin dedi. Hastahanede 1 gece kalıyormuşuz. 3 saatte 1 de ağrı kesici yapılacakmış. Spinal + epidural önermiyorum dedi.
Kan sulandırıcı kullanıyorum ben 24 saat önce kesecekmişim , sezeryandan 24 saat sonra tekrar başlayacakmışım 30 gün daha kullanılacakmış.
Bu kadar bilgi aldım.

Kızlar bugün gün aldık 13 Mart olarak verdi doktorumuz. 38+4 olacağız inşallah. Özelde yapacağım.
Spinal yapıyormuş sadece , sondayı uyuşukken takıp, uyuşukken çıkarıyorlarmış. Sezeryandan sonra karından bastırma oluyormuş biriken kanın çıkması için fakat ilk 4 saat içinde yapıyorlarmış uyuşukluk geçmediği için hissetmeyeceksin dedi. Hastahanede 1 gece kalıyormuşuz. 3 saatte 1 de ağrı kesici yapılacakmış. Spinal + epidural önermiyorum dedi.
Kan sulandırıcı kullanıyorum ben 24 saat önce kesecekmişim , sezeryandan 24 saat sonra tekrar başlayacakmışım 30 gün daha kullanılacakmış.
Bu kadar bilgi aldım.
Yaa hadi hayırlısı olsun. Şu an kaçıncı haftadasınız?

Ben geberiyorum bu çocuğun boyu kesin uzun karnıma sığmıyor hem aşşağıya yükü var hem ayaklarini kaburgama dayadı karnima dokunamiyorum canim aciyi sjdbsbsbjdjd

Ben geberiyorum bu çocuğun boyu kesin uzun karnıma sığmıyor hem aşşağıya yükü var hem ayaklarini kaburgama dayadı karnima dokunamiyorum canim aciyi sjdbsbsbjdjd
Bence senin artık hastaneye gitme vaktin geldi aşkım evde doğurup kordonu kesmene az kaldı shdjjdjdjjd

Büşraaa bugun kontrolde doktor karninda sertlik var dedi açlmaya bakti acilman yok dedi. Nstye girdim kasilmalarim cikti. Doktor yatis yapalim dogumun habercisi olabilir olmayadabilir dedi. Yatisi kabul etmedim. Kagit imzalattilar. Valla aklima sen geldin allahtan. Yoksa telaşlanip kanul ederdim kesin :((

Bence senin artık hastaneye gitme vaktin geldi aşkım evde doğurup kordonu kesmene az kaldı shdjjdjdjjd
Kız kasilmam yok ki şuan çok yürüdüm geldim ondan geberiyorum jsbxhsbdjs
Büşraaa bugun kontrolde doktor karninda sertlik var dedi açlmaya bakti acilman yok dedi. Nstye girdim kasilmalarim cikti. Doktor yatis yapalim dogumun habercisi olabilir olmayadabilir dedi. Yatisi kabul etmedim. Kagit imzalattilar. Valla aklima sen geldin allahtan. Yoksa telaşlanip kanul ederdim kesin :((
Kaç çıkmış ki sancı şiddeti bi de yarim saatte kaç defa çıkmis söyledi mi? Bi de acilman bile yok ne yatisi anlamadim. Sancı cok hissediyor musun ki
Bide acilmaya bakarken cok aci cektim. Smdi hala kasigimda rahmimde agri var ondan dolayimi acaba sence
Bazı doktorlar biraz zorluyo sanırım bu hemşirelerin iğne vurmasi gibi eli hafif olan var ağır olan var malesef 🥹 ilk aylarda karından yapılan ultrasona gidince bile ağrı yapiyoru hafif. Bence normal hatta muayene edildiğin için hafif pembe renk akıntı olabilir artmiyorsa ondan da korkma.

Back