Seni yakalamışken sorayım canım :) sütün de geldi mi? Umarım gelmiştir ya da gelmek üzeredir
Cnm hayırlı uğurlu olsun. Msj icin tskler bana ilham oldu
Sezeryan ile Doğum yapan arkadaşlar birşey sorucsm benim ara sıra adet sancısı şeklinde ağrım oluyor sizde de oluyor mu
İnşallah yarar canım sütün varsa bebeğin alacaktır bi şekilde hiiiiç üzüntü yapma cok cok sesler gelir birazdan :)İste o kisim biraz sıkıntı olduhemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar
Kuru sancıyla doktora gitmekten bıktım artık gerçek işaretleri bekliyorumCanım ama su gelmeye bilir ki benim ikisinde de gelmedi mesela
İnşallah yarar canım sütün varsa bebeğin alacaktır bi şekilde hiiiiç üzüntü yapma cok cok sesler gelir birazdan :)
Dikkat etmen gereken kasmaman ben kastım ve dr um normal dogum istiyorsun bu kadar kasılmamalısın dedi ve haklıydı ayrıca öyle agrı falan da olmuyor yani hep duyduklarımızdan bu tedirginlik rahat olman gerekirYarın çatı muayenem vAr biraz Bi tedirginim sanki dikkat etmem ve doktora sormam gereken şeyler nedir acaba tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar
taze annişşİste o kisim biraz sıkıntı olduhemsireye gore sutum var aslinda ama gogus ucu sorunu yasadim bebek emmek istemiyo tam yakalayamadigi için esim simdi silikon gogus uclarindan alip geldi onu denicez ins ise yarar
taze annişş
kokladinmi miss kokulunu
iyice sabirsizlandik bizde yarin ola hayrola gun verecekler sezeryan için
aminnn inşallah canım benim inşallahAllah herkese nasip etsin insallah bu duyguyu degisik bi araftayim benimmi degilmi bi kavrayamadim degisik hisler :) Saglikla herkes kucağına alsin insallah :)
Sağma yapıyor musun canım?hic bi ise yaramadiilk 3 gun bole olmasi normalmis hemsireler oyle dedi mama verdiler ins yarin daha iyi olur sut arttirici cayda iciyorum bakalim nolcak
Sağma yapıyor musun canım?
Bak bu iyiymişHemsireler sagma yaptırmiyo gogus ucunuz yara olur ayrica bebegin emmesi gibi kuvvetli olmaz bebegi zorlayarak memeye alistiricaz dediler o inat ediosa bizde inat edicez dediler :)
Ay inşallah kasılmam yaaa tuhaf Bi durumDikkat etmen gereken kasmaman ben kastım ve dr um normal dogum istiyorsun bu kadar kasılmamalısın dedi ve haklıydı ayrıca öyle agrı falan da olmuyor yani hep duyduklarımızdan bu tedirginlik rahat olman gerekir
Canım tabiki normal. Ben de zorlanıyorum bugün bir hapsurdum canım çok yandı. Kalkarken destek verecek biri varsa kaldırmasını istiyorum ama kendimde kalkabiliyorum. Egilmemeye ozen gosteriyorum ama muhakkak yerden 1 2 kez birsey aliyorum ki alissin diye. yani aneliyatsiz bir hayat gibi degil. Afersin wc de kolay olmuyor ama geçecek öyle düşün :)Csnım sorun bende mi bilmiyorum cuma günü sezeryan oldum oturup kalkarken çok ama çok zorlanıyorum hala birde gaz sancım oluyor çok oda beni rahatsız ediyor sanırım çocuğun daha altını bile açamadım annem ilgileniyor bebekle
sağol canimCanım owli iyi diye duydum
Aldım canım cırt cirtli bisey sırf al al denmesin diye aldım :)Bizimkilerde uzun bir şal bagla karnın kalmasın dediler ama yapmadim herkes bir şeyler söylüyor canım sezaryni bilemem doktor demisse yap