Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Normal hayatımda tansiyonum hep 9/5 tir. Gece 2 kere 15/9 oldu hastanede. Az önce 13/8 di. İdrarda protein kreatinin diye birşey bakılmış. 23 ten kücük olması gerekiyormıs değerin. Benim ki 47 çıkmış. 24 saatlik idrar veriyorum. Onun sonucuna göre bakılacak sanırım
Haftan güzel sıkıntı olursa alırlar bebeği canım benim arkadaşta 35 haftada protein kaçağı ile uğraşıyor

Kontrole gidebileceğim bir doktorum kalmadı ki 😂😂😂😂 Rezzzzzzil durumdayim müşkül oldum 😆 devlete gidince böyle oluyo herhalde nxnxnsnsksk yatış verdiler en son ben de yattım dogurmadan çıktım mi dicem ne diyecegimi bilmiyorum snsbbdxbbznsnx muayene edecekler yine yatış diyecekler o yüzden gidesim gelmiyo

Çünküü
sancılarım gece boyu vardı sabah da vardi hatta şuan uyanana kadar yine vardi ama şuan 12 dkda geldi ikinci bakayım sıklaşacak mı ona göre acilden yatış için girerim zaten diye düşünüyorum 😅 yani gittiğimde artık yatışa gitmem lazım 🫠🫠🫠
Yavrum eninde sonunda doğuracaksın gerçek sancın yüklenince kaçış yok😂 yatış da şart🙈

Yavrum eninde sonunda doğuracaksın gerçek sancın yüklenince kaçış yok😂 yatış da şart🙈
Yok zaten onu biliyorum ama kontrol amaçlı gidebilecegim bir doktor yok şuanda jsbxjahsjajsisjsjhsjsjs gidip muayene olup direkt geçen de böyle oldu bakın bebiş hala karnimda ben muayene olmaya geldim sadece yatış istemiyorum mu diyim jdbxhsbjd ya var ya böyle deyince de tedavi reddeden cahil cuhela gibi bakiyolar çok rahatsiz edici 🤬 🤬 🤬

Bu arada size bişey soracağım sancısız falan su geldiği oluyor mu, olmadık yerde suyum gelir mi acaba akşama misafirliğe gideceğim şimdi de bebeksiz son bi kahvaltıyı dışarda yapalım dedim ama😁 ped falan mı taksam dedim bizim kızın eli kulağındadır
Merhaba, mesajını okuyunca ilk doğumun geldi hemen gözümün önüne. Evde uzanırken lavabo ihtiyacım geldi. Ve bitmek bilmeyen bir lavaboydu :)
Ne ağrı ne sancı.. Doktora gittiğimde 2 cm açılmam vardı. Doğum süreci 12 saat sürdü. Sağlıkla kavuştuk yavrumla.
Bende şimdi tekrar nasıl doğum yapacağım stresindeyim. Oğlum 9 yaşında şu an. yaşım ve kilom çok daha ileride. Allah yardımcımız olsun..

Kızlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıl benim bebek çok hareketli değil bazen sert tekmeleri oluyo bazen iki gün inceden içerde hareket ediyo doktor günde 10 hareket say az olursa haber ver ddi zaten bebek makat geliş sola baskı yapiyo sizlerde durumlar ne şuan erken doğum riski var karın çevresi geride kilo alımı sınırda

Hersey cok guzel olacak sızler ıcın bende cok heyecanlıyım kızlaaaaar🥰

Ben ıkı aydır ıdrar vermedım hıc tansıyon arada bır benımde yukselıyor ama,korkma canım ıdrarda proteın cıksa bıle senınkı baslangıc sevıyesındedır gebelık zehırlenmesınde goruntunden anlıyorum dedı dr bana dunkı kontrolde benımde gozumun onunde bıseyler gorup duruyorum bas agrım var,ama cok şişlik ödem olurmus ve tansıyon 12-85 yen yukarı olurmus.benım hep 12 ye 85 cıkıyor.eger oyle cok bır odem va durumun yoksa hıcbır sorun olmaz Allahın ıznıyle

Canım bende ıkı haftadır hep var o,hergun magnezyuma abanınca gectı dün ama bişey olmaz dogum yaklastı artık ondan oluyor.ılık dus yap uzan rahatlarsın.

Canım kımseyle aran bozulmadan dıyecegın sey cok basıt,annecıgım dogum yapacagım ya lohusayken yenı bebege alısmaya calısırken sessızlık olursa cok ıyı olur,zaten eltımde düşünür bunu ama yinede söyleyelim biz ona cocukları yatılı bırakmasın bir süre olurmu dersın,yani buna alınacak bırıde varsa defolsun gıtsın zaten eltın hanımın dusuncesı varsa kendı dusunur zaten.bencıl ınsanlara kızıyorum ama sen sakın ol lohusa olacaksın sakın kendını depresyona sokacak sıkıntılar etme kendıne,hersey gelıp gecer bu mınnosların bu gunlerı gelmez bıdaha🌸

Ayyy hadı canım bır avazda ınsallaah❤️bızı haberdar et dualarımız senınle🙏

Benım var😀sen dunkı yoldan yola devam,mide benıde mahvedıyor gece 2yle 5 aradı yıne tv ızledım sızmısım sonra.az ve sık ye kuru seyler yemeye calıs ve sakız cıgne canım buldugum tek cozumler bunlar😀atraksıyonu gerceklestırdın demı dun😀

Ebussshhh Ebussshhh kuşum senınkı persembemıydı yoksa benım gıbı cumamıydı?
Perşembe canım. Allah izin verirse saat 9 da doğum. Çarşamba Gece 12 itibariyle su bile içmek yok 🙂

Yok zaten onu biliyorum ama kontrol amaçlı gidebilecegim bir doktor yok şuanda jsbxjahsjajsisjsjhsjsjs gidip muayene olup direkt geçen de böyle oldu bakın bebiş hala karnimda ben muayene olmaya geldim sadece yatış istemiyorum mu diyim jdbxhsbjd ya var ya böyle deyince de tedavi reddeden cahil cuhela gibi bakiyolar çok rahatsiz edici 🤬 🤬 🤬
Evet aynen de böyle söyleyin bu en doğal hakkınızz🥳

Bok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için ya 🤬🤬🤬 içindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd
Yazar. Ben bi kere baktım yazıyordu. Ama parlak olanlar şuruplu. Haberlerde bile çıkmıştı

Bok var her şeye glikozu basiyorlar zaten. Bir şeyi de salsinlar kendi haline Allah için ya 🤬🤬🤬 içindekiler kısmına yazmazlar mi glikozu? Nasıl anlicaz hepsi aynı benim gözümde sjdbjshdjdjdjdjd

Eklentiler

• IMG_5970.webp
    IMG_5970.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar bu haftalarda bebeğinizin hareketleri nasıl benim bebek çok hareketli değil bazen sert tekmeleri oluyo bazen iki gün inceden içerde hareket ediyo doktor günde 10 hareket say az olursa haber ver ddi zaten bebek makat geliş sola baskı yapiyo sizlerde durumlar ne şuan erken doğum riski var karın çevresi geride kilo alımı sınırda
Benim artık tekmeden ziyade ayak baskıları vs var tekme gibi sert değil ittiriyor sadece yeri kalmamış cocugumun gariban 😆😆😆 ben saymiyorum ama en son ne zaman kontrol ettigimi unutuyosam elimle dürtüp uyandiriyorum hareket ediyosa okey diyorum. Erken doğum durumu için bilmiyorum ama korkma hareket ediyorsa genel olarak sıkıntı yoktur bence ❤️
Evet aynen de böyle söyleyin bu en doğal hakkınızz🥳
Bakayım randevu varsa giderim olmadı bugün dogurmazsam 😂😂 bi kontrol etsinler

Back