2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kanala girdiğini Dr mu söyledi canım benimki hiç bir şey demedi
Korkma ya rahat bırakınca hiç acimiyor sadece rahatsızlık veriyor muayene normal doğum istiyorsan daha çok çatı yapacaklar canım 1 cm herkeste olan bir şey canım ebe öyle söyledi hatta ikinci doğumlarda iki cm de normalmis
Evet canım doktor söyledi. bebek görüntü vermiyor ölçüm yapamıyorum dedi. kanala inmiş dedi. Cuma günü çağırdı tekrar bakacak. sende var mı sancı veya açılma? bu arada benim hiç sancım olmadan açılma nasıl olmuş anlamadım :) dediğin gibi önemsenecek bir şey değil demekki.

H Hayrosgiller -15.11.2017- :emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
2- TurkuazM TurkuazM -02.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
3- deryali08 deryali08 -06.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
4- yanne yanne -07.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
5- P pamukprenses60 -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
6- D dortyapraklipapatya -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
7- nev_ra nev_ra -11.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
8- chiLL chiLL -13.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
9- pamukkksekerrr pamukkksekerrr -15.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
10- S Serpilzorlu -16.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
11- E Esseyel -18.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
12- @Bebegimgelsin -19.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
13- 2 2306 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
14- B bshk1993 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
15- denizxx denizxx -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
16-@asya ali -22.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
17- speedy-gonzales speedy-gonzales -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
18- minnak123456789minnak minnak123456789minnak -24.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
19- llylzll llylzll -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
20- _WhitePearl_ _WhitePearl_ -25.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
21- Zorbuisler Zorbuisler -27.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
22- G gogo7_ -28.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
23- A Alaraa53 -29.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
24- K Kimmik -30.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
25- F ferayegul -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
26- Aybkee Aybkee -31.12.2017:emir_bebek::anne::nazar:

maşallah ocak annelerine aralikta pıtır pıtır dogurdu ..
darisi biz ocak annelerin basina inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza..
liste cok guzel görünüyor inşallah bizlerde bu listeye gireceğiz hayırlısı ile saglikla gelsinler inşallah ..

Herkes zaten cok merakli emziren kadinlari incelemeye.
O değil de benim bi derdim var hic kimseye diyemedim ilk defa size anlatıyorum.
Benim kw cocuk emzirmeye cok merakli üstelik emmeyen cocuklara bile vermeye kalkışıyor.
Benim yavruma da aynısını yapmasından korkuyorum. Buna nasil engel olurum bilmiyorum babannesi sonucta ben wcdeyken falan ya kalkisirsa böyle birseye:110:
yaa okuduklarimi aklim almiyor bunun adi cahillikten baska birsey degil.. eger ilk sefer de tepkini koymaz isen devami da olur bence kesinlikle tepki vermen gerekir.. hem sonrasi sen icine atar uzulursun ya bebek mikrop da kapabilir sen annesin ve sadece sen onu emdirebilirsin. cok bilmis kv deler bu hakki bari elimizden almasin... lutfen simdiden duyur ben boyle seylerden hoslanmiyorum de.. direk ona soylemesen bile ustune alinmasi gerektigini bilsin.

İnşallah en kısa zamanda kendi sancinla kucağına alırsın canım ❤️
Ben isterim 4 ocakta dogurmayi ama kısmet bakalım
Bende istiyorum cabım ama 2 gün kaldı agrı sızı yok 4 ünden sonra da beklemem dedi dr um. Bnde böyle hayal etmemiştim cidden kendi sancım olur vs fln demiştim

Benim sancılarım 28. Haftadan beri var canım 2 cm açıklık var ama önemli değil dedi kanama yada su gelmeden doğum başlamaz dedi
Evet canım doktor söyledi. bebek görüntü vermiyor ölçüm yapamıyorum dedi. kanala inmiş dedi. Cuma günü çağırdı tekrar bakacak. sende var mı sancı veya açılma? bu arada benim hiç sancım olmadan açılma nasıl olmuş anlamadım :) dediğin gibi önemsenecek bir şey değil demekki.

Bol bol yürüyüş yap canım ben çok faydasını görmüştüm
Bende istiyorum cabım ama 2 gün kaldı agrı sızı yok 4 ünden sonra da beklemem dedi dr um. Bnde böyle hayal etmemiştim cidden kendi sancım olur vs fln demiştim

Kizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik:KK66:
gozun aydin darisi basimiza. insallah tez zaman da bolca da sutun olur emzirirsin:) birsey merak ediyorum dr beebgin kilosunu son muayene de tahmin etmis miydi yani sezeryan yapmanda ki sebep bebegin kilosu muydu? bgn bana muayende (+,-) 400 gr oynar dedi bana biraz fazla geldi..

kislar selam, bugun kontrolum vardi dr bebegin daha dogum kanalina girmedigini soyledi. acaba dogum sanicisi geldiginde de girme ihtimali var mi? cunku genel de herkesin son 2 3 hafta dogum kanalina girmis oluyor.

ben de toplam 14 kg aldim ama bunun son 4 kilosunu bu ay aldim daha doguma 1 hafta var umarim daha da almam. yuzum sisti bazen ellerim ve ayaklarim da sisiyor. umarim bir kismi odemdir.
Odemdir canım elinle bastır anlarsın ödem olduğunu

kislar selam, bugun kontrolum vardi dr bebegin daha dogum kanalina girmedigini soyledi. acaba dogum sanicisi geldiginde de girme ihtimali var mi? cunku genel de herkesin son 2 3 hafta dogum kanalina girmis oluyor.
Benimki doğum anında kanala girdi canım

Cnm bnmde girmemişti en son ama o sancıyla beraber de girebiliyormus yani son dogum anında da kanala gire bilir

Canım oturma kalkma hareketi yap onun da baya faydası oluyormuş. (yavaşça bir sandalyeye oturuyor gibi nefes alıp vererek) inşallah kendi sancın gelir iki gün içinde öyle doğum yaparsın.

Squat mi yapin diyorsun bel için de çok faydalı ama nerde o kadar tembel oldum ki
Canım oturma kalkma hareketi yap onun da baya faydası oluyormuş. (yavaşça bir sandalyeye oturuyor gibi nefes alıp vererek) inşallah kendi sancın gelir iki gün içinde öyle doğum yaparsın.

Canım bebeğin nasıl sen nasılsın? Çok güzel bir histir eminim. Sezaryen sonrası ayaklanmana çok sevindim beni endişelendiriyordu hafiften. Çok öpüyorum sizi ❤️ Pardon bebeği kokluyorum :KK66:
Canım çok şükür iyiyiz insanın ici gidiyor bakınca kendimin fazlasiyla sevecen bir yapıya burunecegini tahmin etmezdim :) Sezeryandan evet bende korkuyordum ama tahmin ettiğim kadar zor geçmedi en azından su 2 gün inşallah sonrasinda da rahat ederim :) Bebişin çıktığı yer biraz açıyor ama sürekli ağrı kesici iğne ve hap veriliyor o yüzden minimum düzeyde hissediyorsun. Birde ayakta gezindikçe rahatlıyorsun. Fazla Oturursan dikisler kalkarken zorlar. Spinal mı genel mı olacaksın bilmiyorum. Ama beni 5.30 da ameliyathaneye aldılar 10 dk sonra bebiş gelmiş :) 40 dk sonrada ben gelmişim. Endişe etme hepsi geçiyor Allahın izniyle :)

Doğumdan hemen sonra ödemler gidiyor canım terleme ya da su içince

Dogumun ertesi günü iniyor canım yani benim öyle oldu kuş gibi hafifliyorsın Rabbim nasip etsin o günü
Bu dediginiz mujdeli haber gibi oldu bana.
Insallah carcabuk gecer de kurtulurum su agrilardan. Sukur ciddi bi sikintim olmadi hamilelik doneminde ama bu son hafta odem cok zorladi

F ferayegul senin dogumla benim ilk dogum hikayemiz benzer oldu.neler yasadigini az cok tahmin ediyorum benim suyum gece 3 te patladi sabah 10:30 da acilmam olmadigi icin doktorum istememe ragmen tum sorumlulugu alarak beni sezeryana soktu.cok yorgundum sezeryana girdigimde ..... iyi ki o doktora denk gelmisim kizim icerde cok zorlanmisti.kisaca bu tecrube bana doktoruna guven baska bir seye karismayi ogretti.....
Allah daha kötüsünü yaşatmasın canım bebekler sağlıklı ya en önemlisi o geri herşey unutuluyormus. :)

X