Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bunun fiyat nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_20241101-172820.png
    Screenshot_20241101-172820.png
    219 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar biz araba Kraft Napoli aldık . Bunu da almaya gerek var mı sizce . Bu çok hafif katlanınca çanta kadar oluyormuş . Ama gerek var mı bilemedim siz ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 51B192B9-C9E0-422D-8100-3868C6810B28.png
    51B192B9-C9E0-422D-8100-3868C6810B28.png
    170,4 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar biz araba Kraft Napoli aldık . Bunu da almaya gerek var mı sizce . Bu çok hafif katlanınca çanta kadar oluyormuş . Ama gerek var mı bilemedim siz ne diyorsunuz?
Canım ilk 4 ay zaten puseti takıp kullanıyorsun bebek arabasında puseti çıkarınca arabaya da bağlanması kemerle kolay oluyor senin yerinde olsam oto koltuğunda oturacağı kıvama geldiği zaman kabin boy alırım ha yer sıkıntın varsa onu bilemem

Kızlar ben elektrikli makinayı eğer bebek emmezse lazım olursa düğünden sonra alayım diyorum . Bunu da idareten yanımda olsun diye alsam mantıklı mı sizce ? Yeterli olur mu ?

Eklentiler

• 90897F43-498C-4B07-A785-8B6338864823.png
    90897F43-498C-4B07-A785-8B6338864823.png
    186,6 KB · Görüntüleme: 13
Canım ilk 4 ay zaten puseti takıp kullanıyorsun bebek arabasında puseti çıkarınca arabaya da bağlanması kemerle kolay oluyor senin yerinde olsam oto koltuğunda oturacağı kıvama geldiği zaman kabin boy alırım ha yer sıkıntın varsa onu bilemem
Fiyat çok düşünce cazip geldi sanırım 😊😊 haklısın arkadaşım

Eğer çok seyahat ediyorsanız , uçak yolculuğu yapıyorsanız alınabilir bence

Bence gerek yok, bir de düz yolda bunu kullanabilirsin ama azıcık engebede rahatsız ediyormuş. Ben de Kraft Napoli aldım. Globber tipi bebek bisikletleri var ya ben bir de zamanı gelince onlardan alacağım. Bebekler büyüyünce özellikle güzel havalarda hep onunla anneleri ile çarşıda pazarda geziyormuş.

Travel sistem cok yer kapliyor hantal oluyor bence 6 ay sonrası icin gerekli oglumda kabin boy kullanıyoruz hala 4 yaşında fiyatıda cok iyi düşmüş seni zorlamayacaksa al koy kenara derim

Bence gerek yok, bir de düz yolda bunu kullanabilirsin ama azıcık engebede rahatsız ediyormuş. Ben de Kraft Napoli aldım. Globber tipi bebek bisikletleri var ya ben bir de zamanı gelince onlardan alacağım. Bebekler büyüyünce özellikle güzel havalarda hep onunla anneleri ile çarşıda pazarda geziyormuş.
Ben de okudum o yorumları . Eşim de başka eksikleri alalım diyor . Öyle yapıcaz sanırım 🌹

X