- 30 Ocak 2018
- 2.271
- 3.051
- 34
Nasıl bebisin durumu? Bir değişiklik var mı?Aaa bilmiyordum bunu sağlıkla taburcu olsun da oğlum benim için zaten bir mucize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bebisin durumu? Bir değişiklik var mı?Aaa bilmiyordum bunu sağlıkla taburcu olsun da oğlum benim için zaten bir mucize
Fiyatı iyi , bana bundan hediye gelmişti ama şampuanın içeriği temiz değil diye bir şeyler okumuştum. O yüzden yenidoğan dönemde kullanmak için mamaaura markasından aldım şampuanı. O birince kullanacağım mustelayıKızlar bunun fiyat nasıl sizce
Evet cnm avent almayı düşünüyorum.Canım 210 liraya aldım hepsi buralardan avent ultra air emzik 0-6 ay takiple indirime giriyor mutlaka görürsem seni etiket yapayım bende avent mi bakıyorsun
Hemen fiyatı değiştiFiyatı iyi , bana bundan hediye gelmişti ama şampuanın içeriği temiz değil diye bir şeyler okumuştum. O yüzden yenidoğan dönemde kullanmak için mamaaura markasından aldım şampuanı. O birince kullanacağım mustelayı
Ben deterjan siveno aldım 2. Si 1 tl indirimi vardı 4 litre 499 liraya aldım şampuan mustela aldımKızlar bebek için hangi deterjan şampuan ve kremleri aldınız ? İçeriği temiz denenlerin de bazen temiz olmadığını duyuyoruz
Tamam canım bakayım bende ona kanguru alacağım kesinKraft unico var kanguru evde de kullanmıştım sürekli kolik bir bebek için iş yaparken markette falan çok rahat oluyor
Canım ilk 4 ay zaten puseti takıp kullanıyorsun bebek arabasında puseti çıkarınca arabaya da bağlanması kemerle kolay oluyor senin yerinde olsam oto koltuğunda oturacağı kıvama geldiği zaman kabin boy alırım ha yer sıkıntın varsa onu bilememKızlar biz araba Kraft Napoli aldık . Bunu da almaya gerek var mı sizce . Bu çok hafif katlanınca çanta kadar oluyormuş . Ama gerek var mı bilemedim siz ne diyorsunuz?
Fiyat çok düşünce cazip geldi sanırım haklısın arkadaşımCanım ilk 4 ay zaten puseti takıp kullanıyorsun bebek arabasında puseti çıkarınca arabaya da bağlanması kemerle kolay oluyor senin yerinde olsam oto koltuğunda oturacağı kıvama geldiği zaman kabin boy alırım ha yer sıkıntın varsa onu bilemem
Eğer çok seyahat ediyorsanız , uçak yolculuğu yapıyorsanız alınabilir benceKızlar biz araba Kraft Napoli aldık . Bunu da almaya gerek var mı sizce . Bu çok hafif katlanınca çanta kadar oluyormuş . Ama gerek var mı bilemedim siz ne diyorsunuz?
Yok tam tersi hiç uçakla seyahat edemiyoruz . Eşim uçağa binemiyor korkuyorEğer çok seyahat ediyorsanız , uçak yolculuğu yapıyorsanız alınabilir bence
O zaman hiç gerek yokYok tam tersi hiç uçakla seyahat edemiyoruz . Eşim uçağa binemiyor korkuyor
Bence gerek yok, bir de düz yolda bunu kullanabilirsin ama azıcık engebede rahatsız ediyormuş. Ben de Kraft Napoli aldım. Globber tipi bebek bisikletleri var ya ben bir de zamanı gelince onlardan alacağım. Bebekler büyüyünce özellikle güzel havalarda hep onunla anneleri ile çarşıda pazarda geziyormuş.Kızlar biz araba Kraft Napoli aldık . Bunu da almaya gerek var mı sizce . Bu çok hafif katlanınca çanta kadar oluyormuş . Ama gerek var mı bilemedim siz ne diyorsunuz?
Travel sistem cok yer kapliyor hantal oluyor bence 6 ay sonrası icin gerekli oglumda kabin boy kullanıyoruz hala 4 yaşında fiyatıda cok iyi düşmüş seni zorlamayacaksa al koy kenara derimKızlar biz araba Kraft Napoli aldık . Bunu da almaya gerek var mı sizce . Bu çok hafif katlanınca çanta kadar oluyormuş . Ama gerek var mı bilemedim siz ne diyorsunuz?
O kampanya bitti mi ben mi göremedimBen deterjan siveno aldım 2. Si 1 tl indirimi vardı 4 litre 499 liraya aldım şampuan mustela aldım
Ben de okudum o yorumları . Eşim de başka eksikleri alalım diyor . Öyle yapıcaz sanırımBence gerek yok, bir de düz yolda bunu kullanabilirsin ama azıcık engebede rahatsız ediyormuş. Ben de Kraft Napoli aldım. Globber tipi bebek bisikletleri var ya ben bir de zamanı gelince onlardan alacağım. Bebekler büyüyünce özellikle güzel havalarda hep onunla anneleri ile çarşıda pazarda geziyormuş.
Ben de ona baktım ama göremedimO kampanya bitti mi ben mi göremedim