- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
Canim bende de odem cok fazla var. Dogumdan ne kadar sonra tamamen gidiyor o odemler? Zaten hele bu son hafta o odemler yuzunden butun eklemlerim agriyor ne tadim var ne tuzum. Saglikla gelsin kucagimiza alalim bir yandan da icimden ciksin bu fiziksel sikintilardan bir an once kurtulayim diye dua ediyorumBen ayda 10 kilo almışım kilo dan ziyade benim ki şiş ödem öbürleri de öyle oldu dogum yapınca fıs diye sönüyorum. Amin canım inşallah
Doğumdan hemen sonra ödemler gidiyor canım terleme ya da su içinceH hopeless1988 D Demet94
Kizlar Allah anali babali buyutsun saglikla buyutun insallah gozunuzaydin
Canim bende de odem cok fazla var. Dogumdan ne kadar sonra tamamen gidiyor o odemler? Zaten hele bu son hafta o odemler yuzunden butun eklemlerim agriyor ne tadim var ne tuzum. Saglikla gelsin kucagimiza alalim bir yandan da icimden ciksin bu fiziksel sikintilardan bir an once kurtulayim diye dua ediyorum
Dogumun ertesi günü iniyor canım yani benim öyle oldu kuş gibi hafifliyorsın Rabbim nasip etsin o günüH hopeless1988 D Demet94
Kizlar Allah anali babali buyutsun saglikla buyutun insallah gozunuzaydin
Canim bende de odem cok fazla var. Dogumdan ne kadar sonra tamamen gidiyor o odemler? Zaten hele bu son hafta o odemler yuzunden butun eklemlerim agriyor ne tadim var ne tuzum. Saglikla gelsin kucagimiza alalim bir yandan da icimden ciksin bu fiziksel sikintilardan bir an once kurtulayim diye dua ediyorum
Hadi hayrlısı canım bakalım kim önce gelecekRadyoloji uzmanı 8 Nisan kadın doğum uzmanı 10 Nisan normal acil doktoru 13 Nisan diyor canım artık hangi gün kısmet olursa
Gözünaydın canım rabbim analaı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin senin adına cok sevindim darısı basımızaKizlarr günlerdir telastan giremiyorum tabi yazışmalar almış yürümüş. 28 aralık sabahı doğum yaptım minik hanım geldi 3750 ama tabi verdi onun bi 300 unu.hersey yolunda çok şükür başta bi süt sorunu yaşadık. Çok şükür oda cozuldu gibi. Ama inanılmaz yara oldu göguslerim resmen ağlayarak emziriyorum.sarilik korkusuna sürekli emzirmem gerekiyormuş benim minnak baya uykucu ne sebekliklerle uyandırmaya calisiyoruz görmeniz lazım. Bu arada doğum yapan varsa hayırlı olsunn sağlıkla büyüsün minnaklar isalalhhj. Doğum yapcaklarada sezeryan benim evet ağrım. Varmı var yatsam dinlensem olmaz ama insan herşeyini kendi yapsın istiyor. Hiç korkmayin sezeryanima rahmen 2 ci gün altını aldim ben kokumla sakinlestigini gordüğüm an ağrı felan fOS iyileşiyor insan hemencik
Bende çatı muayenesinde kendimi çok kasmıstım dr tepki göstermişti açıkçası çünkü normal dogum istiyorsun neden kadıyorsun dedi ki haklı ama önceki duyduklarımdan kaybaklıydı sanırım cünkü kadılacak bir sey de yoktu.İyi akşamlar kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimiz baya doğum kanalına inmiş. bu yüzden boy kilo ölçümü yapamadı. Çatı muayenesi yaptı. Aslında zor bir şey değil gözünüz korkmasın:) ama ben kendimi çok kastım sanırım. Doktor muayeneyi zor tamamladı. böyle olursa sezeryanı düşünebiliriz dedi. bir cm de açılmam varmış. moralim bozuldu.böyle bir şey yaşayan var mı
Canım bebeğin nasıl sen nasılsın? Çok güzel bir histir eminim. Sezaryen sonrası ayaklanmana çok sevindim beni endişelendiriyordu hafiften. Çok öpüyorum siziArkadaşlar malum Bebisle vakit yetmiyor alintilayamiyorum. g uzel dilekleriniz için teşekkür ederim. sezeryandan korkan arkadaşlarımız varsa hic korkmasın tabiki vajinal doğum daha çabuk ayaklandirir ama ben ilkgünden geziniyorum. Size biraz doğum sonrasını anlatiyim. Bır kez çekilen tüm sıkıntılara değiyor bu kesin :) Kendinizi biri için
Peki sen neye karar verdin canım. kasmaların geçti mi?Bende çatı muayenesinde kendimi çok kasmıstım dr tepki göstermişti açıkçası çünkü normal dogum istiyorsun neden kadıyorsun dedi ki haklı ama önceki duyduklarımdan kaybaklıydı sanırım cünkü kadılacak bir sey de yoktu.
Yine de normal istedim agrım gelip de baslamazsa dogum psembe suni sancı ile baslacagız dogumu hayırlısı inşallahPeki sen neye karar verdin canım. kasmaların geçti mi?
İnşallah en kısa zamanda kendi sancinla kucağına alırsın canımKızlar bnde gün sayıyorum 4 üne kadar sancı olup gitmezsem suni sancı ile baslayacak dogumum. Açıkçası korkuyorum gerçi her türlü korkuluyor galiba ilk dogumum. Ayın 4 ünde kimler var bnm gibi bekleyen?
Kanala girdiğini Dr mu söyledi canım benimki hiç bir şey demediİyi akşamlar kızlar. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğimiz baya doğum kanalına inmiş. bu yüzden boy kilo ölçümü yapamadı. Çatı muayenesi yaptı. Aslında zor bir şey değil gözünüz korkmasın:) ama ben kendimi çok kastım sanırım. Doktor muayeneyi zor tamamladı. böyle olursa sezeryanı düşünebiliriz dedi. bir cm de açılmam varmış. moralim bozuldu.böyle bir şey yaşayan var mı
Ben varım canım ellerim parmaklarım çok acıyorElleri bilekleri ağrıyan var mi özellikle eklem yerlerim cok aciyor nasıl geçer
Hayirli olsun, gozunuz aydin. Yılın ilk bebegi mi geldi yoksa
İnşallah çok kolay bir doğumun olur canım. Ben de senin gibi kafamın karışmasına izin vermicem inşallah :) doğum sırasında bir sıkıntı olursa sezeryana almalarını isterim. İnşallah olmaz.Yine de normal istedim agrım gelip de baslamazsa dogum psembe suni sancı ile baslacagız dogumu hayırlısı inşallah