3 hafta fark var canım 19haftadan beri böyle devam ediyorCanım haftasıyla uyumlu değil derken ne kadar fark var ?
Gözünaydın canım rabbim analı babalı büyütsn senin adına cok sevindm ultrasonla kilosu arasında çok fark varmıydı canım pekiKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Cok gecmis olsun allah anali babali buyutsunKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Ins. Cnm bekliyoruz heyecanlaSagolun kızlar inşallah güzel haberler vericem size :)
Bacaklarım ve kollarım şişmiş canım ama yüzükler oluyor halenKizlar odem sorunu yasiyor musunuz?
Ben odemden dolayi ellerimi bile sikamaz oldum artik.
Odem sorunundan dolayi haftada bir protein kacagini kontrol icin idrar ornegi veriyorum
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallahKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Gözün aydın canım Rabbim saglık sıhhat versinKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Benim her yerim şiş burnum kocaman oldu gözlerim küçüldü aynaya bakamıyıromBacaklarım ve kollarım şişmiş canım ama yüzükler oluyor halen
Amin canım Amin cümlemizin yavrusunu Allahım korusun, sağlıklı sihatle büyütmeyi nasip etsin...Canım ne güzel yazmışsın Rabbim bir daha ayırmasın inşallah çok duygulandım
Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Ablam 3980 ile çok rahat bir normal doğum yaptı. Aynı dr 4üzerinde de normal doğum yaptırdığını söylemişti.Kızlar 3,5 kilodan fazla olan bebekler normal yolla doğar mı acaba. Böyle Bi doğum yaşayan var mı
Kızlar 3,5 kilodan fazla olan bebekler normal yolla doğar mı acaba. Böyle Bi doğum yaşayan var mı