2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum

Keçiboynuzu pekmezi, kıymalı yumurta ,ceviz

Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum

Çok normal korkman, hatta şunu söyliyim ben sezeryandan da normalden de korkuyorum :) ilk defa doğum yapıcam başıma ne geleceğini hiç bilmiyorum çok büyük endişelerim var.

Ama bir şekilde doğurucaz, dünya varolduğundan beri kadınlar doğuruyor bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum kendimi.

Benim çatıma dar dedi doktorum, ama yine de normal doğumu denicez ilk olarak dedi. Olmazsa sezeryan.

Bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Kızlar bunu nasıl degerlendırebılırım fikir verir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-30-16-33-09-1.png
    215,2 KB · Görüntüleme: 72
Canım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diye

ayy canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle birlikte buyutmeyi nasip etsin inşallah..

Bende Daha gormedim seker dgl de çikolata aldım canım ben hediye kazanmışım bu sepetıde

Anladım canım çikolata için biraz küçük olur gibime geldi. En iyisi eline geçince karar verirsin.
En olmadı bebişin ufak tefek bişilerini koyarsın evde, tırnak makasıdır yedek emziktir vs :)

geçmiş olsun canım benim inşallah tez zamanda iyiolursun ve bebegini sağlıkla kucagina alirsin

Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Dikişin oldu mu canım suni sancı vs doğum hikayen nasıl müsait olursan yazar mısın?

canım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…