2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende yapıyorum onu önce memeye süt sürüyorum anlasın diye
Ama acıkmıyor galiba o yüzden
Annemm onlar dogdularda sutmu emiyorlar masallah onlara kizlar nasilsiniz bebisleriniz nasil.bende buyuk ihtimal ayin 4 unde sezeryan olacak suyumuz azalmis yerimiz kalmamis. Kizlar sezeryandan sonra hemen sut gelmiyo diyolar aklimi.ona taktim nasil olacak bu dogum sonrasi besleme isi pompayla cektirsem.ona surekli cektirsem gelirmi yoksa direk.mamami verirler

Tekrar selam kızlar bu saat oldu ağrı çekiyorum lakin 1 cm acılman yok yarına ancak doğar diyor doktor :)
Saglicakla gelsin canim hastanedemisin kacinci gunundesin normal.bekliyorsun demi bende de acilma yokmus ama bebisin yeri azalmis ondan alalim dedi

Haftamiz ve kilomuz ayni size niye az dedi acaba benim doktorum cok normal dedi

Canim gozun aydin sezeryanmi seninde nasil.beslenmesi yaninda ek mamadami veriyorsun bi arkadasimda yarim saatte bir memeye tuttum 1 hafta sonra iyice artti daha mama vermedim diyo darisi kuzulara

Hastanedeyim tatlım ama su nerdeyse tamamen boşaldı o yüzden hastanedeyim :)
Kuzum Rabbim yardimciniz olsun benimde azalmis 2 gun hareketlerini takip et dedi kestiremiyorumki hareketmi kasilmami bi yere toplaniyo sisio gecio onlar normalse sıkinti yok ama suyumuz azalmis tosbik tam olcum yapamadik persembe alacam buyuk ihtimalle dedi. Ne guzel bi heyecan sanki hersey eksik gibi dusunuyorum. Bide hemsireye neler vereceksiniz 1 ic zibin 1 citcitli zibin tulum bez sapka eldiven battaniye bukadarmi giyecek tulumun altina baska bi alt vermeye gerek.varmi

Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum

Keçiboynuzu pekmezi, kıymalı yumurta ,ceviz

Çok teşekkür ederim, inşallah benim de çatım müsaittir ve Bebek normal doğar. Entresan olacak belki ama sezaryen den korkuyorum

Çok normal korkman, hatta şunu söyliyim ben sezeryandan da normalden de korkuyorum :) ilk defa doğum yapıcam başıma ne geleceğini hiç bilmiyorum çok büyük endişelerim var.

Ama bir şekilde doğurucaz, dünya varolduğundan beri kadınlar doğuruyor bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum kendimi.

Benim çatıma dar dedi doktorum, ama yine de normal doğumu denicez ilk olarak dedi. Olmazsa sezeryan.

Bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur

Kızlar bunu nasıl degerlendırebılırım fikir verir misiniz

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-30-16-33-09-1.png
    215,2 KB · Görüntüleme: 69
Canım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diye

ayy canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle birlikte buyutmeyi nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…