Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Çok normal korkman, hatta şunu söyliyim ben sezeryandan da normalden de korkuyorum :) ilk defa doğum yapıcam başıma ne geleceğini hiç bilmiyorum çok büyük endişelerim var.
Ama bir şekilde doğurucaz, dünya varolduğundan beri kadınlar doğuruyor bu şekilde rahatlamaya çalışıyorum kendimi.
Benim çatıma dar dedi doktorum, ama yine de normal doğumu denicez ilk olarak dedi. Olmazsa sezeryan.
Bakalım inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur
Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Canım ben bir ay kefir içtim o ay iki hafta onde cıktı ben ondan kaynaklı oldugunu dusundum bu bı kac haftadır yine ıcıyorum gittiğimde bakcam fark var mı diye
Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
ayy canım benim gözünüz aydın allah'ım analı babalı büyütsün inşallah sanada geçmiş olsun rabbim saglikla huzurla sevdiklerinizle birlikte buyutmeyi nasip etsin inşallah..
Anladım canım çikolata için biraz küçük olur gibime geldi. En iyisi eline geçince karar verirsin.
En olmadı bebişin ufak tefek bişilerini koyarsın evde, tırnak makasıdır yedek emziktir vs :)
@Kimmik hayırlı olsun canım @ferayegul rabbim yardımcın olsun
Kızlar ben dün geceden bu yana çok hastayım üşütmüsüm herhalde boğaz baş ağrısı ölüyorum
Eşimde böyle çekme hastaneye gidelim dedi
Gittik doktorum bir serum yaptı ilaç yazmadi
Şimdi eve geldim inşaallah çabucak atlatırım
Anladım canım çikolata için biraz küçük olur gibime geldi. En iyisi eline geçince karar verirsin.
En olmadı bebişin ufak tefek bişilerini koyarsın evde, tırnak makasıdır yedek emziktir vs :)
canım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Rabbim hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Dikişin oldu mu canım suni sancı vs doğum hikayen nasıl müsait olursan yazar mısın?
canım yurtdışındaydın sanırım orda da normal doğumlar jinekoloji masasında mı oluyor çatal da yani yoksa farklı seçenekler var mı? suni sancı orda da veriliyor mu yoksa bekleniyor mu?
Normal yatak çatala dönüşüyor sonra evet canım suni sancı veriyorlar benim ilk dogumum öyle oldu protein fazla cıkmış diye eger bide günün gecerse de suni sancı veriyorlar