Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    125
Meltemkids den anne yanı beşik aldım ben yataş junoyu önermeyen de çok ama ben çok severek aldım çevremdekiker çok memnunlardı

Sanki hiçbirşey almadım gibi geliyor bana da yetişemeyeceğiz gibi geliyor hiç kıyafet almadık henüz 🫢 ama göğüs pompası oto koltuğu ve bebek arabasını aldık

Kızlar merhaba yatak işini n’aptınız? Ben park yatak aldım içinde ince bir şilte var yatak yok. Pamuk mu yaptırsam sünger mi hazır yatak mı karar veremedim siz neler yaptınız fikir almak istedim. 3 yaşına kadar kullanacak malum hangisi uzun ömürlü ve bebek sağlığına uygun acaba
Merhaba güzel anne ben oda yapamayacagim icin birde tayin tasinma.durumum var ahşap beyaz beşik aldım içinede yataş mini milky comfy pocket aldim trendyoldan aldim bakmadan aldm begenmezsem gonderirim dedim ama begendim 🌸 soyle birde orgu korumalik aldim birde ustune cibinlik sipars ettim ara sira mayis annelerinde kacip buraya geliyorum 🌸

Eklentiler

• 20250225_154935.webp
    20250225_154935.webp
    168,3 KB · Görüntüleme: 16
İkinci ve üçüncü bebişine hamile olan arkadaşlarım ilk çocuklara nasıl yaklaşmamız gerekiyo nasıl davranmalıyız vs bi araştırmanız, bilgi ve deneyiminiz var mı paylaşırsanız çok sevinirim 🤗 son ay pedagog ile görüşmeyi düşünüyorum şu an biliyor kabullenmiş gözüküyor heyecanlı ama doğduktan sonra yanlış yapmaktan üzmekten çok korkuyorum 😔

Merhaba güzel anne ben oda yapamayacagim icin birde tayin tasinma.durumum var ahşap beyaz beşik aldım içinede yataş mini milky comfy pocket aldim trendyoldan aldim bakmadan aldm begenmezsem gonderirim dedim ama begendim 🌸 soyle birde orgu korumalik aldim birde ustune cibinlik sipars ettim ara sira mayis annelerinde kacip buraya geliyorum 🌸
Çok güzel görünüyor iyi günler kullanın 😍🥰 haftasonu yataş görürsem girip bakayım bu yataklara en iyisi baya tercih eden var

Kızlar dün gün içinde yediğim şeyden zehirlenmişim gece hastanede serum takıldı. Çok kötü bir gece geçirdim bu da bana ders oldu daha dışarıda bir şey yemem. Sizlerde dikkat edin aman.
Çok geçmiş olsun. Gerçekten insanın dışardan yemek hoşuna ve kolayına gidiyor ama en tehlikeli şeyler salatalar, tavuklar, pilavlar, soslu ürünler.

İkinci ve üçüncü bebişine hamile olan arkadaşlarım ilk çocuklara nasıl yaklaşmamız gerekiyo nasıl davranmalıyız vs bi araştırmanız, bilgi ve deneyiminiz var mı paylaşırsanız çok sevinirim 🤗 son ay pedagog ile görüşmeyi düşünüyorum şu an biliyor kabullenmiş gözüküyor heyecanlı ama doğduktan sonra yanlış yapmaktan üzmekten çok korkuyorum 😔
Kaç yaş olacak araları? Benim kızım 3 yaşındaydı, karnımda olduğunu söylememiştik ama mesela şimdi oğlum 4 yaşında ve kardeşinin karnımda olduğunu biliyor. Çocukların dünyası oyundan ibaret, biz genelde oyunlar oynuyorduk ve oynuyoruz. Bebek geldiğinde hayatımız nasıl olacak oyunu. 😅 sürekli ağlayacak, sürekli pırtlayacak, altına kakalar dolduracak, ufff çok pis kokacak, hiç konuşamayacak, annenin sütünden başka bir şey içemeyecek, bazen sürekli uyuyacak, bazen biz uyutmaya çalışsak da uyumayacak vs... gerçekçi ve komiklikli oyunlar oynuyoruz. Şimdi zaten crybaby bebekler oluyor ya onlara aşinalar çocuklar. Onunla oynar gibi ağlama sebebini bulmaya çalışıyoruz birbirimizle oyun oynuyoruz. Bir onlar sırayla bebek oluyor bir ben bebek oluyorum onlar anne baba oluyor. Bazen meme veriyoruz, bazen altını açıyoruz, bazen çıngıraklarla oynatıyoruz. Vs genelde bu tarz oyunlar oynuyoruz şu an için. Kız olmasından ötürüdür belki ablalık içgüdüsüyle karşılamıştı kardeşini kızım, çok rahat geçmişti, hiç kıskançlık vs görmedik biz kendisinden, kardeşini hep çok sevdi. Ama bakalım oğlumda nasıl bir deneyim olacak biz de bilmiyoruz.

Kızlar dün gün içinde yediğim şeyden zehirlenmişim gece hastanede serum takıldı. Çok kötü bir gece geçirdim bu da bana ders oldu daha dışarıda bir şey yemem. Sizlerde dikkat edin aman.
Ay çok geçmiş olsun. En korktuğum şey. Çok zor olmuştur eminim. İnş çabuk toparlarsınız, halsizliği sürer baya onun. Ne yemiştiniz

Papatyacım seni merak etmiştim yazıcaktım hatta bugün çok sevindim iyi olmana 🌸 hüle güle kullanın inşallah 🤲
Çokkkk şükür her gebelikte oluyor sanırım az da olsa problemler burada da okuyorum inşallah hep beraber kucaklarımıza alcaz minik bebişlerimizi 🥰

Ya çok kararsız kaldık acayip uçurumlar var malum markayla diğerleri arasında 😂 ne alacağıma karar veremedim bir
Türlü 😂
Ya bi şey sorcam ama cahilliğime verin 😂 malum marka dediğiniz babyjörn sanırım cidden çok pahalı. Özelliği ne bunun bu kadar? Yani daha ucuzu varken neden o, ne gibi bir artısı var ki?

Kızlar merhaba. Bugün 26+3 olduk. Hamileliğin başından beri diyetisyen desteğiyle ilerleyip kontrollü kilo alıyordum . Son 1,5 aydır rahim ağzı kısalığı sebebiyle çoğunlukla istirahat ettiğimden nerdeyse 4 kg aldım. Sizler ne durumdasınız. Nasıl verilir ki bu kilolar. Beni Lohusa depresyonuna direk sokacak şeylerden biri kilodur sanırım 🥲

Kaç yaş olacak araları? Benim kızım 3 yaşındaydı, karnımda olduğunu söylememiştik ama mesela şimdi oğlum 4 yaşında ve kardeşinin karnımda olduğunu biliyor. Çocukların dünyası oyundan ibaret, biz genelde oyunlar oynuyorduk ve oynuyoruz. Bebek geldiğinde hayatımız nasıl olacak oyunu. 😅 sürekli ağlayacak, sürekli pırtlayacak, altına kakalar dolduracak, ufff çok pis kokacak, hiç konuşamayacak, annenin sütünden başka bir şey içemeyecek, bazen sürekli uyuyacak, bazen biz uyutmaya çalışsak da uyumayacak vs... gerçekçi ve komiklikli oyunlar oynuyoruz. Şimdi zaten crybaby bebekler oluyor ya onlara aşinalar çocuklar. Onunla oynar gibi ağlama sebebini bulmaya çalışıyoruz birbirimizle oyun oynuyoruz. Bir onlar sırayla bebek oluyor bir ben bebek oluyorum onlar anne baba oluyor. Bazen meme veriyoruz, bazen altını açıyoruz, bazen çıngıraklarla oynatıyoruz. Vs genelde bu tarz oyunlar oynuyoruz şu an için. Kız olmasından ötürüdür belki ablalık içgüdüsüyle karşılamıştı kardeşini kızım, çok rahat geçmişti, hiç kıskançlık vs görmedik biz kendisinden, kardeşini hep çok sevdi. Ama bakalım oğlumda nasıl bir deneyim olacak biz de bilmiyoruz.
Bayılıyorum böyle detaylı yazılarınıza teşekkür ederim öncelikle ❤️ yaş aralığı 3,5 olucak kızlarımın arası 🤗 ablayım ben diye dolaşıyo ama dediğim gibi sonra nasıl olur bilmiyorum çok düşkün bana da başka çocuk bebek seviyim kıyamet kopar 😅 bebek eşyaları vardı ortalıkta giymeye çalışıo falan ufak şeyler oluyo tam anlamlandıramıyo işte 😔 bebekte oynadık öyle ama çok ilgisini çekmio biraz daha ağırlık verebilirim tavsiyeleriniz doğrultusunda. Sonra dio kardeşimin elini tutcam onu koruycam sevcem öpcem falan inşallah dengeyi sağlarız 🤗

Back