Ay maşallah hemen hemen 4 kilo yani ne güzel. Ben biraz çok korktum da sezaryeni araştırıp duruyorumAblam 3980 ile çok rahat bir normal doğum yaptı. Aynı dr 4üzerinde de normal doğum yaptırdığını söylemişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay maşallah hemen hemen 4 kilo yani ne güzel. Ben biraz çok korktum da sezaryeni araştırıp duruyorumAblam 3980 ile çok rahat bir normal doğum yaptı. Aynı dr 4üzerinde de normal doğum yaptırdığını söylemişti.
@speedy-gonzales ilk bebeği 3750 normal
Benim arkadaşımin 3700 normal
4 e kadar normal doğum sıkıntı degil diye biliyorum ben[/QUOTE
4e kadar sıkıntı yoksa çok iyi o zaman yaaa. Doktor bana iri Bi Bebek demişti de ben de normal olamayacağını düşündüm
Kızlar 3,5 kilodan fazla olan bebekler normal yolla doğar mı acaba. Böyle Bi doğum yaşayan var mı
Gozun aydin saglikla buyut bebegini canim :)Kizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Lohusalık doğumdan sonra başlıyor değil mi?Bu arada kizlar merak eden olursa nişan ve su gelmesi adet ya da lohusa gibi namaza engel degil. Eger agriniz sanciniz dayanamayacak gibi degilse namazlar kiliniyor, Kur'an okunabiliyor.
Ayy canım yaaa senin bebe hızlı çıktı :)Hayırlısı olsun piraye :) 8 ocak benimde muhtemel doğum tarihi gözüküyor belki aynanda doğururuz :)
Maşallah gözün aydınKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?
4e kadar yolu var diyor çoğu doktor, hatta 4 bile denenebilir çünkü 200-300 gr eksik çıkma ihtimali yüksek diyeKızlar 3,5 kilodan fazla olan bebekler normal yolla doğar mı acaba. Böyle Bi doğum yaşayan var mı
ayni problemi bende yasadim.sut sagma makinasiyla cok az sutumu sagip meme basimi sutle islatiyodum.memeyi almaya calisirken biberendo kalan mamayida meme basina damlatip bebege veriyodum.3 gun bu sekilde yaptik.daha sonra kendi almaya basladi.hala hemen aninda almiyo ama gin gectikce oda alismaya basladi.ben cozumu bu sekilde buldum.sende dene istersen.
Kızlar bugün doktora gittim
5 ocağa tarih verecekti istemedim tam 38+0 a
Neden istemedim bilmiyorum bir anda öyle deyince korktum herhalde :)
Eşimde yoktu yanımda
8 ocak alsa olmaz mı dedim
38+2 olmuş olacak bebek
Oda olur dedi galiba benimde son on günüm
Bide hastane de 1 gün kalıyormuşum onları da sordum bide ben normal doğum için hazırlamıştım sezeryan için artırayim mi eşyaları dedim
Orada ki hemşire çok eşya getirmene gerek yok dedi o hazirladığın çantala gel yeter dedi
Son muayene cuma günü olacak ve ben pazartesi minik oğluma kavuşacağım
Umarim o zamana kadar dayanırsa
Pıt diye aniden gelmek istemezse
Canım gözünaydın sağlıklı sıhhatli büyüt inşallahKizlar bu gece 6ya ceyrek kala normal dogumla bebegimizi kucagimiza aldik, elhamduliah. 2810 gram, 49 cm. Ben de bebegimiz de iyiyiz cok sukur. Bu gece hastanede kalip yarin sabah cikacagiz Allah'in izniyle. Her birinize ayri ayri saglikli kolay dogumlar nasip olmasini diliyorum. Dogumunuzla alakali butun gonlunuzde istediginiz ne varsa onlarin hepsini eksiksiz yasayin insaallah.
canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah..Darısı başımıza... korsenin fotoğrafını atabilir misin doktorum da bana medikalde ki daha yumuşak olanları önerdi şu uzun geçmeli olanlar sıvı toplanması yapabiliyormuş.kizlar herkese merhaba,yogunluktan fazla giremiyorum siteye.hepinize hayirli dogumlar diliyorum.sezaryan konusu gecmis.ben mecburi sezeryan dogum yaptim.doktorumun tercihiyle spinal oldu.oyle anlatildigi gibi kotu gecirmedim allaha sukur.hastanede 2 gece kaldim.1. gece sonunda doktorum taburcu edebiliriz dedi bebegimi emziremedigim icin ben kabul etmedim.sabah 11 gibi ameliyata girdim 5 dakika kadar sonra bebegim dogdu.bebek dogduktan 15 dakika kadar benimle ilgilenildi toplamda 20 dakika kadar surdu.saat 6 gibi ayaga kalkabildim.ayaga kaltigimda korseyi taktirdi doktorum.hala korseyle geziyorum.daha rahat hareket ediliyor.ortalam 1 ay korseyi takacakmisim.medikallerde satilan korselerden aldirdi bilginiz olsun bu arada.eve geldigimden beride hic yatmadim desem yeri.evet biraz zor bi surec rahat hareket edemiyosun ama olacak o kadar.tek sikinti sut.sutum 3. gun geldi malesef.sezaryanda korkulacak bisey yok olk sakinlestirici veriyolar zaten belden vurulan igneyi hissetmedim bile.yasadiklarimi anlatmaya calistim.sormak istediginiz bisey olursa cevaplarim.herkese iyi aksamlar hayirli dogumlar.