Evet kafası uzun süredir çok aşağıda doktor ultrasonda rahim ağzı bile göremiyor oyle dayanmış. Ama büyüdükçe kuvvetleniyor sanırım ya da yeri mu daralıyor nedir yok böyle bir baskı. sanki bende elimle uzansam degicem o derece :)
benimde baya indi
artik cok yavas yuruyorum yolda mumkunsede cikmiyorum kasiklarima agri vuruyor
inşallah da dedigin gibi yasadiklarimizin mukafati rabbim nasip ederse kucagimiza alip koklayacagiz
Gece enaz 6 kere kalkiyorum yaa. Amin cnm benim daha 13 gun vargece yataktan onun icin kakmadim ama kacirma isi hamileligin basindan beri var artik son gunler sabredecegiz inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun
Gozunaydin canim.MerhABa arkdaşlar,
Biz de bugün yuvamızdayız kızımla çok şükür
Rabbim hayırlı zamanda sizleri de bebeklerinize kavuştursun.
Bildiğiniz üzere planlı bir sezeryanla (çok heyecanlıydı) dün kucağımızda idi meleğimiz..
Spinal anestezi oldu, asla acı yok ama bazı seyleri hissediyosunuz. Doğumun normali sezeryanı tamamen önemini yitirdi benim gözümde dün itibari ile asıl önemlisi sütün gelmesi ve bebeğin emebilmesiymiş bence kızlar..
şimdiden onu karnımda hissetmeyi özledim derlerdi de inanmazdım, ama minik mucizem yanımda bu daha güzel bi hissiyat tabi
Heaa bir de sırt üstü yatmayı çok özlemişim, şimdi bu satırları size sırtüstü yazarak aktarıyorum:))
MerhABa arkdaşlar,
Bildiğiniz üzere planlı bir sezeryanla (çok heyecanlıydı) dün kucağımızda idi meleğimiz..
Spinal anestezi oldu, asla acı yok ama bazı seyleri hissediyosunuz. Doğumun normali sezeryanı tamamen önemini yitirdi benim gözümde dün itibari ile asıl önemlisi sütün gelmesi ve bebeğin emebilmesiymiş bence kızlar..
şimdiden onu karnımda hissetmeyi özledim derlerdi de inanmazdım, ama minik mucizem yanımda bu daha güzel bi hissiyat tabi
Heaa bir de sırt üstü yatmayı çok özlemişim, şimdi bu satırları size sırtüstü yazarak aktarıyorum:))
Hayırlı uğurlu olsun cnm. Benimde tek hayalim yüzüstü uyuyabilmek.MerhABa arkdaşlar,
Sağol Canım pek kolay değil işler malesef sezeryanın bence en kötü tarafı,, tam olarak süt geliyor diyemem doktor da 4.günden sonra daha kaliteli süt gelicek diyor, şimdilik olanı veriyorum ama hani şu beyaz, krem sıvıyı.. tez zamanda sütüm artar inşallah. Herkeslerde bol süt olsun inşallah. Çok çok öenmli en önemlisi hatta belki de.Gozunaydin canim.
Su an nasil sut durumun peki umarim bebegin emebiliyordur annesini
Sağol canım senin de az kaldı en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. Başından beri senin benim kimmik in aynı tarihte idi, sizleri de merak ediyorum, sağlıkla kavuşursunuz umarın.Gözün aydın olsun canım
Rabbim bize de hayırlı zamanda nasip etsin
Özendim valla böyle okuyunca da
Teşekkür ederim canım, sen de hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine inşallah. benim de sırt üstü, yüzüstü hiç farketmez epey özlemiştim, şimdilik sırt üstü tamam sırada yüzüstü var ona biraz daha zaman var ama:)Hayırlı uğurlu olsun cnm. Benimde tek hayalim yüzüstü uyuyabilmek.
Hayirli olsun canim gozun aydinMerhABa arkdaşlar,
Allahin izniyle hersey iyi olcak korkma canimKızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Kızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah bir avazda hızlıca gelir bebek. Hadi hayırlı olsun canım şimdiden :)Kızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Allahin izniyle hersey iyi olcak korkma canim
Dualarım seninle, herşeyin gönlüne göre olduğu bir doğum diliyorum, bebişin ve senin güzel haberlerini bekliyoruz canım :)
İnşallah bir avazda hızlıca gelir bebek. Hadi hayırlı olsun canım şimdiden :)
Canım gözünüz aydın çok sevindim güzel bir doğum geçirmene :) sütün de çoğalacak ve bebeğin cok cok emecek inşallahMerhABa arkdaşlar,
Senin minik kuzu heyecan seviyor canım. Gitmiş kendi doktorunun olmadığı günü mü bulmuşTeşekkür ederim kızlar yatisim yapıldı ancak acılmam 1 cm bile yok daha kötüsü c.tesi günü doktorum başka hastanede nöbetçi. haftanın 1 günü yok o da c.tesi :/ suyum hala geliyor pembe pembe. doktorum 2 günde de doğurabilirsin dedi hakkımızda hayırlısı :)