2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hepimizde tedirginlik, heyecan, mutluluk, stres, sinir, neşe, nedeni bilinmez öfke, korku, merak, sevgi... Bir sürü duyguyu aynı anda, art arda yaşıyoruz canım İnan çok normal böyle olman.
Canım ne güzel anlatmışsın herşeyi sağolasın
Kızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gel

Canim normal dogumda da sut hemen ilk gun gelmiyor inan, o ilk 3 gunden sonrabsut geliyor lafini normal ya da sezaryen yapan bicok insandan duydum cunku.
Bebek sik sik emecek ve illa ki o sutler gelecek canim. Hic sutum gelir mi diye bile dusunme. Bir de canim muhtemelen mamayla destekliyosundur su an, emzirmelerini bebegin en ac oldugu zamanlari da kapsayacak sekilde yap canim. Oyl3 yapiyosundur muhtemelen ama bazen basit seyler bile gozden kacabiliyor

Kızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
canim insallah kolaycacik bir dogumun olsun, annesini hic zorlamadan gelsin bebisin insallah.
guzel haberlerle insallah

Ben bir çikolata goturucem çok mu kuru kuru oldu yahu :)

Yok benim de bi çikolata :)

Vay be ferayegul doğum öncesini adım adım anlatmışsin

Sonra da suyum geldi demişsin

Sağlıkla haberini bekliyoruz mutlu sona az kaldi:)

Senin minik kuzu heyecan seviyor canım. Gitmiş kendi doktorunun olmadığı günü mü bulmuş Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle

Canım ne güzel anlatmışsın herşeyi sağolasın

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gel

Yok benim de bi çikolata :)

Vay be ferayegul doğum öncesini adım adım anlatmışsin

Sonra da suyum geldi demişsin

Sağlıkla haberini bekliyoruz mutlu sona az kaldi:)

Sagolun kızlar inşallah güzel haberler vericem size :)

Sağol canım senin de az kaldı en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. Başından beri senin benim kimmik in aynı tarihte idi, sizleri de merak ediyorum, sağlıkla kavuşursunuz umarın.

Evet ben de bi emare bekliyorum artık :)
Hayırlısı bakalım :)

Ay ferayegul mesajını görünce heyecan yaptim neeeeeeeeeee bukadar çabuk mu diyecektimm:)

Açılma nasıl sancin var mı nst de çıkıyor mu bi sey:) görmüşken yazayım da sen müsait olunca bakarsin:)
Canım nst de hafif sancı çıktı açılma yok yatış yaptılar boş boş bekliyorum adet sancısı gibi sancılarım var sadece. daha açma hareketlerine de başlamadım ne zaman başlarım bilmiyorum :) gebelik okulundaki ebeyi aramayı düşünüyorum :)

Ara ara biz de öğrenelim.

Su geldikten sonra açılma için neler yapılabilir diye :)

Kocaman Öpüyoruz şimdiden ikinizi de:)

canım benim inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle inşallah rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

Senin bebiş ekşını çok seviyor annesi, bugun gelicekse de sağlıkla gelsin güzel ve kolay bi doğum olsun inşallah canım
Hayirli olsun canim gozun aydin
canım çok teşekkürler

Canım gözünüz aydın çok sevindim güzel bir doğum geçirmene :) sütün de çoğalacak ve bebeğin cok cok emecek inşallah
Amin inşallah canım, çok tesekkür ederimm. Daha güzel doğumlarınız olsun hepinizin inşallah

Bazı kişiler sezeryandan sonra akşam şakır şakır süt geldiğini idda etmişlerdi, benim de öyle olur die düşündüm çünkü doğum öncesi ara ara sıvım geliyodu, bi an ilk gece düşündüğüm gibi gelmeyince panikledim. Ama işin aslı öyle asla değil, o gece hemen sütüm geldi diyene de normal değilse doğumu pek inanamam artık.. sık sık vermeye çalışıyorum inşallah bikaç güne daha güzel olcak canım.

ayni problemi bende yasadim.sut sagma makinasiyla cok az sutumu sagip meme basimi sutle islatiyodum.memeyi almaya calisirken biberendo kalan mamayida meme basina damlatip bebege veriyodum.3 gun bu sekilde yaptik.daha sonra kendi almaya basladi.hala hemen aninda almiyo ama gin gectikce oda alismaya basladi.ben cozumu bu sekilde buldum.sende dene istersen.

Gözün aydın canım Rabbim saglık uzun ömür versin hayırlı evlat olur inşallah süt meselesi yalan tabisi ilk gün imkansız şakır şakır gelmesi üçüncü gün tam iniyor senn onlara bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…