Canım ne güzel anlatmışsın herşeyi sağolasınHepimizde tedirginlik, heyecan, mutluluk, stres, sinir, neşe, nedeni bilinmez öfke, korku, merak, sevgi... Bir sürü duyguyu aynı anda, art arda yaşıyoruz canım İnan çok normal böyle olman.
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gelKızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canim normal dogumda da sut hemen ilk gun gelmiyor inan, o ilk 3 gunden sonrabsut geliyor lafini normal ya da sezaryen yapan bicok insandan duydum cunku.Sağol Canım pek kolay değil işler malesef sezeryanın bence en kötü tarafı,, tam olarak süt geliyor diyemem doktor da 4.günden sonra daha kaliteli süt gelicek diyor, şimdilik olanı veriyorum ama hani şu beyaz, krem sıvıyı.. tez zamanda sütüm artar inşallah. Herkeslerde bol süt olsun inşallah. Çok çok öenmli en önemlisi hatta belki de.
Sağol canım senin de az kaldı en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. Başından beri senin benim kimmik in aynı tarihte idi, sizleri de merak ediyorum, sağlıkla kavuşursunuz umarın.
Teşekkür ederim canım, sen de hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine inşallah. benim de sırt üstü, yüzüstü hiç farketmez epey özlemiştim, şimdilik sırt üstü tamam sırada yüzüstü var ona biraz daha zaman var ama:)
Kızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ben bir çikolata goturucem çok mu kuru kuru oldu yahu :)
Teşekkür ederim kızlar yatisim yapıldı ancak acılmam 1 cm bile yok daha kötüsü c.tesi günü doktorum başka hastanede nöbetçi. haftanın 1 günü yok o da c.tesi :/ suyum hala geliyor pembe pembe. doktorum 2 günde de doğurabilirsin dedi hakkımızda hayırlısı :)
Senin minik kuzu heyecan seviyor canım. Gitmiş kendi doktorunun olmadığı günü mü bulmuşGüzel haberlerini bekliyoruz dualarım sizinle
Canım ne güzel anlatmışsın herşeyi sağolasın
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gel
Canim normal dogumda da sut hemen ilk gun gelmiyor inan, o ilk 3 gunden sonrabsut geliyor lafini normal ya da sezaryen yapan bicok insandan duydum cunku.
Bebek sik sik emecek ve illa ki o sutler gelecek canim. Hic sutum gelir mi diye bile dusunme. Bir de canim muhtemelen mamayla destekliyosundur su an, emzirmelerini bebegin en ac oldugu zamanlari da kapsayacak sekilde yap canim. Oyl3 yapiyosundur muhtemelen ama bazen basit seyler bile gozden kacabiliyor
canim insallah kolaycacik bir dogumun olsun, annesini hic zorlamadan gelsin bebisin insallah.
guzel haberlerle insallah
Yok benim de bi çikolata :)
Vay be ferayegul doğum öncesini adım adım anlatmışsin
Sonra da suyum geldi demişsin
Sağlıkla haberini bekliyoruz mutlu sona az kaldi:)
Sagolun kızlar inşallah güzel haberler vericem size :)
Sağol canım senin de az kaldı en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah. Başından beri senin benim kimmik in aynı tarihte idi, sizleri de merak ediyorum, sağlıkla kavuşursunuz umarın.
Canım nst de hafif sancı çıktı açılma yok yatış yaptılar boş boş bekliyorum adet sancısı gibi sancılarım var sadece. daha açma hareketlerine de başlamadım ne zaman başlarım bilmiyorum :) gebelik okulundaki ebeyi aramayı düşünüyorum :)Ay ferayegul mesajını görünce heyecan yaptim neeeeeeeeeee bukadar çabuk mu diyecektimm:)
Açılma nasıl sancin var mı nst de çıkıyor mu bi sey:) görmüşken yazayım da sen müsait olunca bakarsin:)
Canım nst de hafif sancı çıktı açılma yok yatış yaptılar boş boş bekliyorum adet sancısı gibi sancılarım var sadece. daha açma hareketlerine de başlamadım ne zaman başlarım bilmiyorum :) gebelik okulundaki ebeyi aramayı düşünüyorum :)
Suni sancı vardı sanki :)Ara ara biz de öğrenelim.
Su geldikten sonra açılma için neler yapılabilir diye :)
Kocaman Öpüyoruz şimdiden ikinizi de:)
Suni sancı vardı sanki :)
Her derde devaHahahaha nasıl unutmuşum suni sanciyi:)
canım benim inşallah güzel haberlerini alırız duamda kalbimde seninle inşallah rabbim bir avazda kurtarsın inşallahCanım nst de hafif sancı çıktı açılma yok yatış yaptılar boş boş bekliyorum adet sancısı gibi sancılarım var sadece. daha açma hareketlerine de başlamadım ne zaman başlarım bilmiyorum :) gebelik okulundaki ebeyi aramayı düşünüyorum :)
Senin bebiş ekşını çok seviyor annesi, bugun gelicekse de sağlıkla gelsin güzel ve kolay bi doğum olsun inşallah canımKızlar benim suyum geldi yola çıktık hastaneye gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım çok teşekkürlerHayirli olsun canim gozun aydin
Amin inşallah canım, çok tesekkür ederimm. Daha güzel doğumlarınız olsun hepinizin inşallahCanım gözünüz aydın çok sevindim güzel bir doğum geçirmene :) sütün de çoğalacak ve bebeğin cok cok emecek inşallah
Bazı kişiler sezeryandan sonra akşam şakır şakır süt geldiğini idda etmişlerdi, benim de öyle olur die düşündüm çünkü doğum öncesi ara ara sıvım geliyodu, bi an ilk gece düşündüğüm gibi gelmeyince panikledim. Ama işin aslı öyle asla değil, o gece hemen sütüm geldi diyene de normal değilse doğumu pek inanamam artık.. sık sık vermeye çalışıyorum inşallah bikaç güne daha güzel olcak canım.Canim normal dogumda da sut hemen ilk gun gelmiyor inan, o ilk 3 gunden sonrabsut geliyor lafini normal ya da sezaryen yapan bicok insandan duydum cunku.
Bebek sik sik emecek ve illa ki o sutler gelecek canim. Hic sutum gelir mi diye bile dusunme. Bir de canim muhtemelen mamayla destekliyosundur su an, emzirmelerini bebegin en ac oldugu zamanlari da kapsayacak sekilde yap canim. Oyl3 yapiyosundur muhtemelen ama bazen basit seyler bile gozden kacabiliyor
Kız miydi senin :)
ayni problemi bende yasadim.sut sagma makinasiyla cok az sutumu sagip meme basimi sutle islatiyodum.memeyi almaya calisirken biberendo kalan mamayida meme basina damlatip bebege veriyodum.3 gun bu sekilde yaptik.daha sonra kendi almaya basladi.hala hemen aninda almiyo ama gin gectikce oda alismaya basladi.ben cozumu bu sekilde buldum.sende dene istersen.Kaldırsamda emmiyor ki sıpa
Memeyi agzına tıkıyorum şaşkın şaşkın bakınıyor
10 da emzirmiştim 00:30 dan beri uğraşıyorum daha on dakikadır ancak emiyor
Boşuna uykudan kalkıyorum galiba ben :)
Gözün aydın canım Rabbim saglık uzun ömür versin hayırlı evlat olur inşallah süt meselesi yalan tabisi ilk gün imkansız şakır şakır gelmesi üçüncü gün tam iniyor senn onlara bakma canımSenin bebiş ekşını çok seviyor annesi, bugun gelicekse de sağlıkla gelsin güzel ve kolay bi doğum olsun inşallah canım
canım çok teşekkürler
Amin inşallah canım, çok tesekkür ederimm. Daha güzel doğumlarınız olsun hepinizin inşallah
Bazı kişiler sezeryandan sonra akşam şakır şakır süt geldiğini idda etmişlerdi, benim de öyle olur die düşündüm çünkü doğum öncesi ara ara sıvım geliyodu, bi an ilk gece düşündüğüm gibi gelmeyince panikledim. Ama işin aslı öyle asla değil, o gece hemen sütüm geldi diyene de normal değilse doğumu pek inanamam artık.. sık sık vermeye çalışıyorum inşallah bikaç güne daha güzel olcak canım.