2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar 3,5 kilodan fazla olan bebekler normal yolla doğar mı acaba. Böyle Bi doğum yaşayan var mı

Abimin eşi 3700 normal doğum yaptı iki ay önce.

Benim tosun şuan 3900 ve normal doğumu bekliyoruz bir aksilik olmazsa.

Doktorumun 4 üzeri doğurttuğu normal doğumlar olmuş.

Yani tamamen annenin vücudunun çocuğun kafa çapıyla uyumlu olmasıyla ilgili bir durum.

Endişe etmeyin, doktorunuza güvenin. Uygunsa normal doğurtacaktır, sezeryan derse de bir bildiği vardır :)

Hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla gelsinler inşallah

Gozun aydin saglikla buyut bebegini canim :)

Günaydın kızlar perşembe kontrol vardı her seferinde bebeğim 2 hafta önde çıkarken biranda 2 hafta geri de çıktı moralim bozuldu. en son 34. haftada gitmiştim ama 37.haftada bu durum oldu inşallah sıkıntı olmaz 2700 biraz az dedi doktorum. Birde plesanta anomolisinden dolayı sezeryan öneriyor ama illa normal dersen bekleriz ama riski olduğunu da bil elimden geleni yaparım dedi. haftaya cuma kontrolüm var o zamana kadar karar vermemizi istedi. kilo alması için yumurta badem muz kaşar duymuştum bildiğiniz başka şey var mı? sizler nasılsınız?

K Kimmik hayırlı olsun canım
F ferayegul rabbim yardımcın olsun
Kızlar ben dün geceden bu yana çok hastayım üşütmüsüm herhalde boğaz baş ağrısı ölüyorum
Eşimde böyle çekme hastaneye gidelim dedi
Gittik doktorum bir serum yaptı ilaç yazmadi
Şimdi eve geldim inşaallah çabucak atlatırım

Maşallah gözün aydın
Sağlıkla büyüsün kuzun

Tahin de çok kilo aldırıyor hatta tahin ve Harnup / keçiboynuzu pekmezi

Bi de antep fıstığı

Doktorunuz sezeryan öneriyorsa riske atmayın hiç, önemli olan bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız.

Kilo alması için saydıklarınıza ek olarak el yapımı pekmez çok işe yarıyor, ceviz, süt, yoğurt mutlaka hergün tüketin.

Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar 3,5 kilodan fazla olan bebekler normal yolla doğar mı acaba. Böyle Bi doğum yaşayan var mı
4e kadar yolu var diyor çoğu doktor, hatta 4 bile denenebilir çünkü 200-300 gr eksik çıkma ihtimali yüksek diye
Doktoruna göre opsiyonlu durum :)

Bende yapıyorum onu önce memeye süt sürüyorum anlasın diye
Ama acıkmıyor galiba o yüzden

Bana da 6 sı olabilir duruma göre bakalım dedi ben de en azından 8 i olsun dedim bakalım cuma kontrolümüz var kafam çok karışık benimde eşim de normal de risk var deyince risk almayalım diyor.. hayırlısı bakalım.

Canım gözünaydın sağlıklı sıhhatli büyüt inşallah
Bu sabah mı doğum yaptın canım 30 u sabahı ona göre listeye ekleyim

canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah..Darısı başımıza... korsenin fotoğrafını atabilir misin doktorum da bana medikalde ki daha yumuşak olanları önerdi şu uzun geçmeli olanlar sıvı toplanması yapabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…