2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ay canım yazını çok keyifle okudum sezaryen kararı verilmiş bir aday olarak :) korsenin fotoğrafını atma imkanın var mı? Bir de dikiş mi oluyor yapıştırma mı? Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ben geldimmmm doktordan geldimmmm :)
Evet açıklayayım, yoğun jel kıvamlı sümüğümsü yapıdaki şeffaf akıntı nişan olabileceği gibi normal akıntıda olabiliyormuş, rengi dönşen bir kağıtla kontrol etti doktorum eğer yeşile dönerse bebeğin suyuymuş ama dönmedi. Bebeğimin suyu değilmiş, normal akıntıymış. Ama nst ye girdim ve 50 -52 lere çıkan sancılarım gözüktü. Normal bu ağrılar sancılar dedi.
Veeeee açılmam var mı diye elle kontrol oldum. Çatala falan çıkartmadı o yüzden geerilmedim diyebilirim ama ilk anda kendimi sıktım sanırım doktorım sakin ol güzel kızım derin nefes al hiç tedirgin olma hemen bitecek deyip sakinleştirdi. Açılman var ama yeniyılı geçirirsin merak etme dedi. Ve ekledi bu mayenede bebeğin zarına dokunduğumuz için ufak akıntı kanama tarzında birşeyler olabilir bu seni korkutmasın. Peki deyip mutlu mesut ayrıldık :) ayın 3 ünde tekrar muaynem var o zamana kadar Mira hanım acele etmez diye ümit ediyorum :) B Belkibiumut @yesa1 L Lilyumm_ F ferayegul

Oh güzel geçmiş muayenen süper canım çok sevindim :) bence Mira çok uslu bir kız vaktinde güzelce doğacak annesi

Cok tskler cnm. Bende spinal olucam içim biraz rahatlatti. Allah bebisine uzun ömürler versin

Kızlar haberleri gördünüz mü? 9aylık hamile bir kadın markette reyonun önünde sancısı tutunca pıt diye Doğum yapmış :) Allah herkese kolay doğum versin
Ay evet yaaa. Heke ondan önceki haber bi hayli üzücü. Antalya daki özel hastanedeki ölen bebege. Bende Antalyadayim cok korktum

amin insallah canim.yapistirma oldu.depend gercekten cok kullanisli.brn baya kullandim.mutlaka gecelikli takimda olsun yaninizda.pijimaya giyip cikarmak zor.ve ameliyattan hemen sonra usume geliyor yaninizda kalin biseylerde mutlaka olsun .aklima gelenler simdilik bunlar.tarihin belli oldugunda sutun icin biseyler icmeye basla bence.ben apar topar olunca sut konusunda sikinti yasadim.humanin cayini kullaniyorum.tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-29-19-29-48.png
    209,3 KB · Görüntüleme: 70
Valla ben ilkinden daha cok korkuyorum ve daha heyecanlıyım onda pek farkında degıldım

Aramızda bir gun var kımınkı once gelecek acaba

Aramızda bir gun var kımınkı once gelecek acaba
Bana kalsa yılbaşı gecesi hariçher an olabilir Yılbaşı hariç dememin sebebi doğum fotoğraflarımı ablam çekecek, ve aynı zamanda o gün ablamında doğum günü olduğu için ablam istanbul dışında olacak. O anın kaçırılmasını istemiyorum o kadarcık :) Umarım kızımda teyzesine süpriz yapmaz

Oh güzel geçmiş muayenen süper canım çok sevindim :) bence Mira çok uslu bir kız vaktinde güzelce doğacak annesi
Doktorum sağolsun ya gerçekten Allah razı olsun doktorumdan çok net bir kadın. Öyle gereksiz bir şekilde insanı germiyor tedirgin edip ikilemde bırakacak tek bir cümle dahi etmiyor. Harika bir kadın kendisi. Güvenim tam kendisine bu yüzden de kendimi rahat hissediyorym o ne derse o şekilde ilerliyorum. İşin ehli uzmanı o, benim gibi kim bilir kaç tane hastası olmuştur yıllardır ne doğumlar neler neler görmüştür düşüncesiyle tek hamile ben değilim diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…