2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Biraz zor oluyor ama yan taraflar hala biraz yumuşak oradan yapıyorum:) alışkanlıkla orası daha kolay geliyor sanırım:)
İnşallah senin de gönlüne göre olur, ben ilk hamileliğimde genel anesteziyle sezeryan oldum, öyle bazılarının anlatıldığı gibi kabus falan değildi, elbette kesi yerinde biraz ağrı oluyor ama o da normal bıçak kesiği elbette ağrıyacak, parmağımızı kestiğimizde bile sızlıyor:)
Şimdi epiduralle sezeryan olacağım, bakalım bir de bunu denemiş olayım:))
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, ağrıymış sızıymış hepsi geçiyor:)

Tekrar konuş bakalım ne diyecek, hepimize geçmiş olsun sağlıcakla alalım bebişleri inşallah:)

Göğüslerini uyarmak işe yarar belki

Aynen öyle canım kavuşma sağlıkla olsun da gerisi bir şekilde geçecek inşallah

Evet canım kullanan arkadaşlarım da memnun biz de memnun kalırız umarım :)

Humana çayı ben de alıp çantama koymayı düşünüyorum ama doğumdan önce içmek doğru mu acaba canım, ben doğumdan sonra hastanede başlamayı düşünüyorum. Doktora bir danışayım kontrolde. Aslında benim son 1 aydır bir sıvı akıyor, kıyafetim damla damla ıslanıyor, göğüs pedi kullanıyorum arada, sizin de böyle mi?

Vay ne guzel bizde resim falan nerdeee Insallah gonlune gore olur canim

Bende mamsel aldım ama galactago damlayı cok onerıyolar dogum cantasına ondan almak istiyorum

Doğum heyecanın gerginlik olarak yansıyor olabilir canım
Öyle mi diyorsun canım inşallah öyledir ruhum sıkılıyor yaaa ilk doğumum değil herşey yolunda çok şükür ama işte rahat uyuyamıyorum son günlerimden hiç zevk almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…