2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım bebeğinin kilosu normal gibi :) olumlu düşün olumlu olsun :) çatında müsaittir belki hic stres yapma :)

Hani yılbaşında 3-2-1 diye sayarlar ya seninki o hesap artık canım :) sağlıkla gelsin yavrucak

Çok stres yaptım yaaaa haftaya daha da kilo alacak Bi de epilepsi hastasıyım ondan da korkuyorum
Benim epilepsi hastası arkadaşıma doktor direkt sezeryan önerdi,bence doktoruna güven
Hayırlısı neyse o olsun diye dua et, ben de öyle diliyorum.
Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah

Tatlim 1 er gun arayla olacak insallah dogumumuz

Benim epilepsi hastası arkadaşıma doktor direkt sezeryan önerdi,bence doktoruna güven
Hayırlısı neyse o olsun diye dua et, ben de öyle diliyorum.
Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirim

Amin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirim
Canım bundan korkuyorsan bu riski almaya değer mi? Doktorun ne diyorsa o hayırlısıyla olsun. Bebeğinin kilosu normal doğuma engel değil çatı/ baş çapı sorunu yoksa.

L Lilyumm_ F ferayegul ben de pıhtılaşma problemi yüzünden hamileliğin başından beri iğne oluyorum. Doktor bana doğumdan bir gün önce vurmayacaksın sonra en az bir hafta devam edeceğiz dedi. Anesteziyle de görüştüm pıhtılaşma süren şu anda iyi epiduralle sezeryan yapabiliriz eğer sezeryan esnasında aksi bir durum olursa seni uyuturuz dedi. Ben de doğumdan sonra 1 hafta daha devam edeceğim emboli atma riskine karşı.
Ben hala göbekten vuruyorum, eşim zaten hayatta öyle işler yapamaz bir de onu ayıltmakta uğraşırım :) bir kere bacaktan yaptım o da fena değildi, yapılabilir yani:) ben de hesapladım yaklaşık 230 tane iğne yapmışım :))

benim eşimde yapamaz canım ben yaparken bile gözlerini cevirirdi :) ama yinede korkuyorsan ben yapayım diye teklif ediyor sağolsun :) demek sana da 1 hafta dedi ben tekrar konuşayım doktorla inşalla h yanlış anlamışımdır.cogu bitti azı kaldı geçmiş olsun sanada canım

Canım bebişin mutlu yuvanıza daha da neşe getirsin dilerim hic birşey kalmamış cidden şimdi zaman geçmez de sana :)
Yok canim gecmiyor cidden. Saat 00:00 i bekleyip gunlerden bir eksiltiyorum :)
Sadece kendi adima da degil herkes icin icimde ayri bir heyecan duyuyorum

Hani yılbaşında 3-2-1 diye sayarlar ya seninki o hesap artık canım :) sağlıkla gelsin yavrucak
Amin canim aynen en guzel yilbasi geri sayimi

Canim sezaryn bahanesi bebeğin iri olması mı bebeğin hiç iri değil normal bir kiloda canım en fazla 4 olur ki sanmıyorum az kalmış çünkü catin müsaitse eğer bel yada kalcayla ilgili bir ameliyat olmadiysan bebekte bir sorun yoksa ters ya da başka bir şey normal dogurursun canım sıkma canını bekle sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…