Canım bebeğinin kilosu normal gibi :) olumlu düşün olumlu olsun :) çatında müsaittir belki hic stres yapma :)Arkadaşlar Bugün kontrolüm vardı nst falan normal ama Bebek çok iri 3,5 kilo olmuş haftaya çatı muayenesi olacak çatı müsait değilse cumartesi günü sezaryen ile bebeği alacaklar. Hiç beklemiyordum hiç hazır değildim. Daha önce sezaryen olan arkadaşlar tavsiye eder misiniz kötü bişey mi bu sezaryen çok korkuyorum
Çok stres yaptım yaaaa haftaya daha da kilo alacakCanım bebeğinin kilosu normal gibi :) olumlu düşün olumlu olsun :) çatında müsaittir belki hic stres yapma :)
Hani yılbaşında 3-2-1 diye sayarlar ya seninki o hesap artık canım :) sağlıkla gelsin yavrucak@Alaraa53 canim gozunaydin masallah sana da bebisine de uzun saglikli omurleriniz olsun insallah
L Lilyumm_ canim tarih te belli olunca nasil farkli bir heyecan oluyor degil mi. Simdi dinlen kafani bosalt hic dusunme bile epidural mi olacak genel mi olacak diye. Zamani gelince dr unun en dogru karari vereceginden eminim canimmm
Ben de daha yeni geldim dr dan kizlar. 4 ocak saat 8:30 da sezaryene giricem. Hic cati muayenesi bilebolmadim. Nst de duzenli araliklarla 60 lari bulan sancilarim oldu. Dr olur da carsambaya kadar kendi gelmeyi secerse hic panik yapma haberleselim dedi.
Cok heyecanliyim kizlar bugunu saymazsak 4 gun kaldi. Ultrasonda bile oyle belli ki babasina cok benziyor :)) huyu da benzesin insallah canim kocama.
Allahim hepimizin kucagina saglikla almayi nasip etsin insallah kizlar. Sukurler olsun bugunlere geldigimiz icin hersey su gibi aksin bebeklerimizle ailemizle sevdikkerimizle uzun agiyetli omurlerimiz olsun insallah
Benim epilepsi hastası arkadaşıma doktor direkt sezeryan önerdi,bence doktoruna güvenÇok stres yaptım yaaaa haftaya daha da kilo alacakBi de epilepsi hastasıyım ondan da korkuyorum
Tatlim 1 er gun arayla olacak insallah dogumumuzKızlar kontrolüm vardı bugün. Bebek haftasıyla uyumlu çok şükür. Pıhtılaşma sorunumun olması, 5.aya kadar sebepsiz kanamalarımın olması ve daha önce erken de olsa yaşadığım bebek kayıpları ve son haftalarda gerçekleşebilecek ani bebek kaybı sebebiyle sezaryen doğuma karar verdik. Şekli henüz belli değil. Yine pıhtı ihtimalinden dolayı genel olma ihtimali var, epidural olursa en azından görebilmiş olacağım için çok sevineceğim. Ama buna anestezi karar verecek, kanın uzama değerine bakarak dedi doktorum. Onun dışında Doğumdan bir gece önce iğneyi bırakıp doğum sonrası hemen başlayarak bir süre daha kullanacağım emboli riskinden dolayı. Hakkımızda hayırlısı buymuş. Tam tarih belli değil ama 18/01/18 olabilir yine kesin tarih son hafta anestezi ile görüştükten sonra belli olacak. 3.seviyede plesenta yaşlanması var ama normal dedi. Suyu iyi. Bebek aktif. Şükürler olsun yeni yılı getirdik dedi doktorum ve beni öyle içten sarılarak uğurladı ki bugün gözlerim doldu.
Sağlıkla alalım kucağımıza ben iyice duygusal biri oldum.
Amin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirimBenim epilepsi hastası arkadaşıma doktor direkt sezeryan önerdi,bence doktoruna güven
Hayırlısı neyse o olsun diye dua et, ben de öyle diliyorum.
Kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah
onu bilmiyorum cnm ama akıl fikir oranı yüksek çıkmıştı ebced hesabına göre baktırmışlar..Bu arada Kur an da geçiyor mu bilgin var mı?
Evet canımm benim de aklıma geldi bugün :) doktora öteki haftaya taşıyalım mı diye sordum son 10 gün riskine girmeyelim dedi. Güzel bir doğumumuz olsun sevinçle yazalım burayaTatlim 1 er gun arayla olacak insallah dogumumuz
Allah esirgesinAmin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirim
Canım bundan korkuyorsan bu riski almaya değer mi? Doktorun ne diyorsa o hayırlısıyla olsun. Bebeğinin kilosu normal doğuma engel değil çatı/ baş çapı sorunu yoksa.Amin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirim
ebced hesabı ne demek hiç duymadımonu bilmiyorum cnm ama akıl fikir oranı yüksek çıkmıştı ebced hesabına göre baktırmışlar..
cnm epilepsi hastalığın varsa doktorunla etraflıca konuşmak en doğrusu. ne derlerse ben onu uygulardım.Çok stres yaptım yaaaa haftaya daha da kilo alacakBi de epilepsi hastasıyım ondan da korkuyorum
Olumlu şey düşünmeyi pek başaramıyorumAllah esirgesin
Olumlu şeyler düşün canım
Haftaya konuşcaz be doktorun dediğini uyguluycam sezaryen derse normal diyip hiç riske atmıycamcnm epilepsi hastalığın varsa doktorunla etraflıca konuşmak en doğrusu. ne derlerse ben onu uygulardım.
Çatı muayenesi haftaya olacak inşallah dar değildir. Ama Bence riski almaya değmezCanım bundan korkuyorsan bu riski almaya değer mi? Doktorun ne diyorsa o hayırlısıyla olsun. Bebeğinin kilosu normal doğuma engel değil çatı/ baş çapı sorunu yoksa.
benim eşimde yapamaz canım ben yaparken bile gözlerini cevirirdi :) ama yinede korkuyorsan ben yapayım diye teklif ediyor sağolsun :) demek sana da 1 hafta dedi ben tekrar konuşayım doktorla inşalla h yanlış anlamışımdır.cogu bitti azı kaldı geçmiş olsun sanada canımL Lilyumm_ F ferayegul ben de pıhtılaşma problemi yüzünden hamileliğin başından beri iğne oluyorum. Doktor bana doğumdan bir gün önce vurmayacaksın sonra en az bir hafta devam edeceğiz dedi. Anesteziyle de görüştüm pıhtılaşma süren şu anda iyi epiduralle sezeryan yapabiliriz eğer sezeryan esnasında aksi bir durum olursa seni uyuturuz dedi. Ben de doğumdan sonra 1 hafta daha devam edeceğim emboli atma riskine karşı.
Ben hala göbekten vuruyorum, eşim zaten hayatta öyle işler yapamaz bir de onu ayıltmakta uğraşırım :) bir kere bacaktan yaptım o da fena değildi, yapılabilir yani:) ben de hesapladım yaklaşık 230 tane iğne yapmışım :))
Yok canim gecmiyor cidden. Saat 00:00 i bekleyip gunlerden bir eksiltiyorum :)Canım bebişin mutlu yuvanıza daha da neşe getirsin dilerim hic birşey kalmamış cidden şimdi zaman geçmez de sana :)
Amin canim aynen en guzel yilbasi geri sayimiHani yılbaşında 3-2-1 diye sayarlar ya seninki o hesap artık canım :) sağlıkla gelsin yavrucak
Hayırlısı neyse o olsun diye düşün o zamanOlumlu şey düşünmeyi pek başaramıyorumkorkuyorum
Canim sezaryn bahanesi bebeğin iri olması mı bebeğin hiç iri değil normal bir kiloda canım en fazla 4 olur ki sanmıyorum az kalmış çünkü catin müsaitse eğer bel yada kalcayla ilgili bir ameliyat olmadiysan bebekte bir sorun yoksa ters ya da başka bir şey normal dogurursun canım sıkma canını bekle senArkadaşlar Bugün kontrolüm vardı nst falan normal ama Bebek çok iri 3,5 kilo olmuş haftaya çatı muayenesi olacak çatı müsait değilse cumartesi günü sezaryen ile bebeği alacaklar. Hiç beklemiyordum hiç hazır değildim. Daha önce sezaryen olan arkadaşlar tavsiye eder misiniz kötü bişey mi bu sezaryen çok korkuyorum