- 16 Kasım 2017
- 62
- 84
- 37
ben sukulent siparis verdim biraz erken olmus 3 haftadir bakimini biz yapiyoruz ama cok gusel duruyor. belki fikir olur sana da..Hımmm fikir güzelmişşşşş ben hala karar veremedim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sukulent siparis verdim biraz erken olmus 3 haftadir bakimini biz yapiyoruz ama cok gusel duruyor. belki fikir olur sana da..Hımmm fikir güzelmişşşşş ben hala karar veremedim yaaa
Salı günü kontrol um varValla bunun cevabını malesef burada bulamazsiniz
Gebelik son zamanları akıntı artar bu olabilir
İdrar kaçırma olabilir
ALLAH korusun amnio sivisi az az geliyor olabilir.
Kontrol yakın mi
merhaba,benim bebegim biraz somurgen galiba,tam rayina oturtamadik malesef 4 saate yakin emdigide oluyo ki genellikle geceleri.gunduzleri ortalama 1.bucuk 2 saatte bir emiyo yaklasik 1 saat memede kaliyo.sizde durumlar ne?Merhaba bebeği olan anneler bebekleriniz ne kadar uyuyor
Ne kadar sürede besliyorsunuz
Canım çok teşekkürler Bilgi ve resim için. Benim aldığım da buna benziyor iyi oldu :) süt için humana alacağım ben de birkaç gün önce başlarım içmeye.amin insallah canim.yapistirma oldu.depend gercekten cok kullanisli.brn baya kullandim.mutlaka gecelikli takimda olsun yaninizda.pijimaya giyip cikarmak zor.ve ameliyattan hemen sonra usume geliyor yaninizda kalin biseylerde mutlaka olsun .aklima gelenler simdilik bunlar.tarihin belli oldugunda sutun icin biseyler icmeye basla bence.ben apar topar olunca sut konusunda sikinti yasadim.humanin cayini kullaniyorum.tavsiye ederim
Hadi geçmiş olsun doktorun da pek sekermiş gözün aydın haftaya 38'in içinde olacaksın gayet iyi cnm :)Ben geldimmmm doktordan geldimmmm :)
Evet açıklayayım, yoğun jel kıvamlı sümüğümsü yapıdaki şeffaf akıntı nişan olabileceği gibi normal akıntıda olabiliyormuş, rengi dönşen bir kağıtla kontrol etti doktorum eğer yeşile dönerse bebeğin suyuymuş ama dönmedi. Bebeğimin suyu değilmiş, normal akıntıymış. Ama nst ye girdim ve 50 -52 lere çıkan sancılarım gözüktü. Normal bu ağrılar sancılar dedi.
Veeeee açılmam var mı diye elle kontrol oldum. Çatala falan çıkartmadı o yüzden geerilmedim diyebilirim ama ilk anda kendimi sıktım sanırım doktorım sakin ol güzel kızım derin nefes al hiç tedirgin olma hemen bitecek deyip sakinleştirdi. Açılman var ama yeniyılı geçirirsin merak etme dedi. Ve ekledi bu mayenede bebeğin zarına dokunduğumuz için ufak akıntı kanama tarzında birşeyler olabilir bu seni korkutmasın. Peki deyip mutlu mesut ayrıldık :) ayın 3 ünde tekrar muaynem var o zamana kadar Mira hanım acele etmez diye ümit ediyorum :) @Belkibiumut @yesa1 L Lilyumm_ F ferayegul
Ama markette değiiiiiilKızlar haberleri gördünüz mü? 9aylık hamile bir kadın markette reyonun önünde sancısı tutunca pıt diye Doğum yapmış :) Allah herkese kolay doğum versin
Evet bende humanayi çok duydum yorumlarda herkes olumlu konuşmuş aklında olsun bencede L Lilyumm_amin insallah canim.yapistirma oldu.depend gercekten cok kullanisli.brn baya kullandim.mutlaka gecelikli takimda olsun yaninizda.pijimaya giyip cikarmak zor.ve ameliyattan hemen sonra usume geliyor yaninizda kalin biseylerde mutlaka olsun .aklima gelenler simdilik bunlar.tarihin belli oldugunda sutun icin biseyler icmeye basla bence.ben apar topar olunca sut konusunda sikinti yasadim.humanin cayini kullaniyorum.tavsiye ederim
Allah kabul etsin cnmuf kotu bsy ya namaz da kılıyorum zor oluyor baya
Gercekten benimde öyleValla ben ilkinden daha cok korkuyorum ve daha heyecanlıyım onda pek farkında degıldım
Olmuş valla canım :)Ayy oyle kolay oluyo mu ki ben sabaha kadar sancı cektım öğlen dogmustu
Biraz zor oluyor ama yan taraflar hala biraz yumuşak oradan yapıyorum:) alışkanlıkla orası daha kolay geliyor sanırım:)İnşallah benim de epidural olur canım normal doğum isterdim olmadı, epidural olursa çok sevinirim tabii yine öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım da genel olursa da sorun değil. Göbekten şu an zor olmuyor mu canım çok gergin ya o yüzden.
Tekrar konuş bakalım ne diyecek, hepimize geçmiş olsun sağlıcakla alalım bebişleri inşallah:)benim eşimde yapamaz canım ben yaparken bile gözlerini cevirirdi :) ama yinede korkuyorsan ben yapayım diye teklif ediyor sağolsun :) demek sana da 1 hafta dedi ben tekrar konuşayım doktorla inşalla h yanlış anlamışımdır.cogu bitti azı kaldı geçmiş olsun sanada canım
Çok teşekkür ederim canımben sukulent siparis verdim biraz erken olmus 3 haftadir bakimini biz yapiyoruz ama cok gusel duruyor. belki fikir olur sana da..
Benim kızım 4 buck yasında canım 40 haftalık dogdu genelde erken dogum yapanlar hep erken yapıyo sanırım
Göğüslerini uyarmak işe yarar belkiSelam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?
Evet canım kullanan arkadaşlarım da memnun biz de memnun kalırız umarım :)
Aynen öyle canım kavuşma sağlıkla olsun da gerisi bir şekilde geçecek inşallahBiraz zor oluyor ama yan taraflar hala biraz yumuşak oradan yapıyorum:) alışkanlıkla orası daha kolay geliyor sanırım:)
İnşallah senin de gönlüne göre olur, ben ilk hamileliğimde genel anesteziyle sezeryan oldum, öyle bazılarının anlatıldığı gibi kabus falan değildi, elbette kesi yerinde biraz ağrı oluyor ama o da normal bıçak kesiği elbette ağrıyacak, parmağımızı kestiğimizde bile sızlıyor:)
Şimdi epiduralle sezeryan olacağım, bakalım bir de bunu denemiş olayım:))
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, ağrıymış sızıymış hepsi geçiyor:)
Doğum heyecanın gerginlik olarak yansıyor olabilir canımBugün kendimi çok negatif hissediyorum ama nedensiz canım hiçbir şey yapmak istemiyor enerjim yok neden acaba