- 13 Nisan 2017
- 1.489
- 1.440
- 83
Gercekten benimde öyleValla ben ilkinden daha cok korkuyorum ve daha heyecanlıyım onda pek farkında degıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten benimde öyleValla ben ilkinden daha cok korkuyorum ve daha heyecanlıyım onda pek farkında degıldım
Olmuş valla canım :)Ayy oyle kolay oluyo mu ki ben sabaha kadar sancı cektım öğlen dogmustu
Biraz zor oluyor ama yan taraflar hala biraz yumuşak oradan yapıyorum:) alışkanlıkla orası daha kolay geliyor sanırım:)İnşallah benim de epidural olur canım normal doğum isterdim olmadı, epidural olursa çok sevinirim tabii yine öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım da genel olursa da sorun değil. Göbekten şu an zor olmuyor mu canım çok gergin ya o yüzden.
Tekrar konuş bakalım ne diyecek, hepimize geçmiş olsun sağlıcakla alalım bebişleri inşallah:)benim eşimde yapamaz canım ben yaparken bile gözlerini cevirirdi :) ama yinede korkuyorsan ben yapayım diye teklif ediyor sağolsun :) demek sana da 1 hafta dedi ben tekrar konuşayım doktorla inşalla h yanlış anlamışımdır.cogu bitti azı kaldı geçmiş olsun sanada canım
Çok teşekkür ederim canımben sukulent siparis verdim biraz erken olmus 3 haftadir bakimini biz yapiyoruz ama cok gusel duruyor. belki fikir olur sana da..
Benim kızım 4 buck yasında canım 40 haftalık dogdu genelde erken dogum yapanlar hep erken yapıyo sanırım
Göğüslerini uyarmak işe yarar belkiSelam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?
Evet canım kullanan arkadaşlarım da memnun biz de memnun kalırız umarım :)
Aynen öyle canım kavuşma sağlıkla olsun da gerisi bir şekilde geçecek inşallahBiraz zor oluyor ama yan taraflar hala biraz yumuşak oradan yapıyorum:) alışkanlıkla orası daha kolay geliyor sanırım:)
İnşallah senin de gönlüne göre olur, ben ilk hamileliğimde genel anesteziyle sezeryan oldum, öyle bazılarının anlatıldığı gibi kabus falan değildi, elbette kesi yerinde biraz ağrı oluyor ama o da normal bıçak kesiği elbette ağrıyacak, parmağımızı kestiğimizde bile sızlıyor:)
Şimdi epiduralle sezeryan olacağım, bakalım bir de bunu denemiş olayım:))
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, ağrıymış sızıymış hepsi geçiyor:)
Doğum heyecanın gerginlik olarak yansıyor olabilir canımBugün kendimi çok negatif hissediyorum ama nedensiz canım hiçbir şey yapmak istemiyor enerjim yok neden acaba
Evet canım kullanan arkadaşlarım da memnun biz de memnun kalırız umarım :)
Vay ne guzel bizde resim falan nerdeee Insallah gonlune gore olur canimBana kalsa yılbaşı gecesi hariçher an olabilirYılbaşı hariç dememin sebebi doğum fotoğraflarımı ablam çekecek, ve aynı zamanda o gün ablamında doğum günü olduğu için ablam istanbul dışında olacak. O anın kaçırılmasını istemiyorum o kadarcık :) Umarım kızımda teyzesine süpriz yapmaz
![]()
Bende mamsel aldım ama galactago damlayı cok onerıyolar dogum cantasına ondan almak istiyorumHumana çayı ben de alıp çantama koymayı düşünüyorum ama doğumdan önce içmek doğru mu acaba canım, ben doğumdan sonra hastanede başlamayı düşünüyorum. Doktora bir danışayım kontrolde. Aslında benim son 1 aydır bir sıvı akıyor, kıyafetim damla damla ıslanıyor, göğüs pedi kullanıyorum arada, sizin de böyle mi?
Bazı seyleri bilmemek daha iyi sancının nası oldugunu falan meselaGercekten benimde öyle
Öyle mi diyorsun canım inşallah öyledir ruhum sıkılıyor yaaa ilk doğumum değil herşey yolunda çok şükür ama işte rahat uyuyamıyorum son günlerimden hiç zevk almıyorumDoğum heyecanın gerginlik olarak yansıyor olabilir canım
Aynen abla olmaya hazırMaşallah bayağı büyümüş o :)
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey :)Vay ne guzel bizde resim falan nerdeee Insallah gonlune gore olur canim
gözün aydın allah'ım analı babalı büyütsün ınşallahKızlar Doğum yaptım size odadan yazıyorum herşey yolunda çok şükür