2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet canım kullanan arkadaşlarım da memnun biz de memnun kalırız umarım :)

Humana çayı ben de alıp çantama koymayı düşünüyorum ama doğumdan önce içmek doğru mu acaba canım, ben doğumdan sonra hastanede başlamayı düşünüyorum. Doktora bir danışayım kontrolde. Aslında benim son 1 aydır bir sıvı akıyor, kıyafetim damla damla ıslanıyor, göğüs pedi kullanıyorum arada, sizin de böyle mi?

Vay ne guzel bizde resim falan nerdeee Insallah gonlune gore olur canim

Bende mamsel aldım ama galactago damlayı cok onerıyolar dogum cantasına ondan almak istiyorum

Doğum heyecanın gerginlik olarak yansıyor olabilir canım
Öyle mi diyorsun canım inşallah öyledir ruhum sıkılıyor yaaa ilk doğumum değil herşey yolunda çok şükür ama işte rahat uyuyamıyorum son günlerimden hiç zevk almıyorum

Ben de hiç sızıntı akıntı yok canım hatta beklediğim dolgunluğa da ulaşmadılar. Evet doğru söylüyorsun doktora soralım başlama zamanını. Senin haftalarında sızıntı olur artık canım normaldir

Bebisin nasıl canım yumuk yumuk gözlerini acamıyordur daha koynuna aldığında neler hissediyorsun
canım valahi öyle uzun yoldan gelmiş gibi yorgun... İki emiyor 3 uyuyor.. Maşallah cok sakin bebeğim.. Çok güzel kokusu doyamıyorum koklamaya.. Vallahi ilk doğumda hemen verdiler cok şaşkındım sonra yoğum bakımda kaldı... 11 gün uzaktan küvezin içinde baktım cok değişik sadece ağlamak geçiyordu içimde.. 11 günün üstüne hemşire verdi kucağıma emzirmem için cok koktum... bir sürü duygu birbine karıştı... içimden geçen yine ağlamaktı... ben nasıl dokunacağım kucağıma alacağım emzireceğim derken Allah işte veriyor o gücü şimdi alıştım... içime sokasım geliyor...Allah bütün hemcinslerime nasip etsin cok güzel bir duygu annelik...yaşamadan bilemiyorsun...

çok güzel anlatmışsın resmen ben kucaklamışım gibi hissettim.Evladinla hep mutlu olun inşallah

bende ruyamda gordum once karnimda kolunu goruyorum , sonrada kucagimda gordum siyah sacli bir bebek opmeye kiyamiyorum ama yinede opup kokladim bebegimi inşallah bizimde kucagimiza almak nasip olsun..

yazdiklarini okurken kendimi tutamadim ama sonuca bakarsak bebegin kucaginda onemli olanda bu rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah

Öyle mi diyorsun canım inşallah öyledir ruhum sıkılıyor yaaa ilk doğumum değil herşey yolunda çok şükür ama işte rahat uyuyamıyorum son günlerimden hiç zevk almıyorum
Hepimizde tedirginlik, heyecan, mutluluk, stres, sinir, neşe, nedeni bilinmez öfke, korku, merak, sevgi... Bir sürü duyguyu aynı anda, art arda yaşıyoruz canım İnan çok normal böyle olman.

ah canım amin amin cümlemize sağlıkla bebklerimizi büyütmek nasip etsin... iyice zamanın yaklaşmış.. allah yar ve yardımcın olsun senin ve tüm arkadaşların...

Canım ne güzel yazmışsın Rabbim bir daha ayırmasın inşallah çok duygulandım

Hanimlaaar hastanede ikram icin minik pizza pogacalardan alicaktim fakat alicagim yer pazartesi kapaliymis sali gunude doguma yetismiyo pazar gununden alip buzluga koysam tadi bozulurmuki sizce

Kizlar ben bu soruyu dr uma sordum gecen muayenede. Gerek yok prolaktin hormonu yukselir ama prolaktin hormonunun artmasina bagli agrilarin da artar dedi. Illa ki gelecek o konuyu kafana takma dedi ben de eme eme gelir nasil olsa diye hic dusunmuyorum artik. Malum en kotu etkileyen sey stres

Yannecim ne kadar guzel anlatmissin. Hissettirdin bize bir nebze de olsa. Masalah bebisine insallah bizim bebislerimiz de uslucuk olur

Canım msj yeni gördüm bebeginin iyi olmasına çok sevindim hakkında hayırlısı olsun bizim durumuzda olan herkese allah yardim etsin sezeryan günü bi nevi belli canım beni daha bekliyorum iki hafta sonra kontrolümvar bebis haftasıyla uyumlu değil ondan nasıl olacak hic bilmiyorum kafam çok karisik

Canım düşünme artık haftasını bunun sana da bebeğine de bir faydası yok. Minik yavrun olur dışarıda sütünle, sevginle büyütürsün. Sağlıklı olsun canım boş ver kiloyu. 4 doğan da büyüyor 1250 doğan bebekte... çevremde çok yakın iki örnek var şu an 11aylıklar ve tam bi afacanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…