2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Epilepsi hastaları normali tercih etmiyor canım nöbet yüzünden arkadaşım da sezaryn oldu bu yüzden hayırlısı olsun.
Amin canım Allah razı olsun. Bebeğinin iriliğinin yanısıra beni korkutan asıl şey epilepsi hastası olmam. Doğum anında Bi nöbet geçirirsem Allah korusun bebeğe zarar verebilirim:KK43:

Canim sezaryn bahanesi bebeğin iri olması mı bebeğin hiç iri değil normal bir kiloda canım en fazla 4 olur ki sanmıyorum az kalmış çünkü catin müsaitse eğer bel yada kalcayla ilgili bir ameliyat olmadiysan bebekte bir sorun yoksa ters ya da başka bir şey normal dogurursun canım sıkma canını bekle sen
Bebeğin iri olması ve benim epilepsi hastası olmam. Onun dışında her şey gayet doğal ve normal çok şükür. Çatı müsait mi onu haftaya perşembe öğrenicez

L Lilyumm_ @ferayegul ben de pıhtılaşma problemi yüzünden hamileliğin başından beri iğne oluyorum. Doktor bana doğumdan bir gün önce vurmayacaksın sonra en az bir hafta devam edeceğiz dedi. Anesteziyle de görüştüm pıhtılaşma süren şu anda iyi epiduralle sezeryan yapabiliriz eğer sezeryan esnasında aksi bir durum olursa seni uyuturuz dedi. Ben de doğumdan sonra 1 hafta daha devam edeceğim emboli atma riskine karşı.
Ben hala göbekten vuruyorum, eşim zaten hayatta öyle işler yapamaz bir de onu ayıltmakta uğraşırım :) bir kere bacaktan yaptım o da fena değildi, yapılabilir yani:) ben de hesapladım yaklaşık 230 tane iğne yapmışım :))
İnşallah benim de epidural olur canım normal doğum isterdim olmadı, epidural olursa çok sevinirim tabii yine öncelikle sağlıkla kucağımıza alalım da genel olursa da sorun değil. Göbekten şu an zor olmuyor mu canım çok gergin ya o yüzden.

Merhaba anneler benim ilk hamileligim 37+6 haftalık iki gündür sanki altına kaciriyormusum gibi iç camasirimda islaklik var kanama filan yok karnım arada bir sertleşiyor ama sancı da yok arada bebeğin hareketlerinide hissediyorum acaba suyu mu geliyor yardımcı olun tecrübeli anneler nisan dediğiniz şey de gelmedi sadece iki gündür iç camasirimda islaklik var bazen yoğun oluyor çok merak ediyorum nolur cevab verin

Merhaba anneler benim ilk hamileligim 37+6 haftalık iki gündür sanki altına kaciriyormusum gibi iç camasirimda islaklik var kanama filan yok karnım arada bir sertleşiyor ama sancı da yok arada bebeğin hareketlerinide hissediyorum acaba suyu mu geliyor yardımcı olun tecrübeli anneler nisan dediğiniz şey de gelmedi sadece iki gündür iç camasirimda islaklik var bazen yoğun oluyor çok merak ediyorum nolur cevab verin

Valla bunun cevabını malesef burada bulamazsiniz

Gebelik son zamanları akıntı artar bu olabilir

İdrar kaçırma olabilir

ALLAH korusun amnio sivisi az az geliyor olabilir.

Kontrol yakın mi

Tam tuvaletteydim nişan geldi kizlar. Bakalim ne olacak. Eşim simdi Cumada ciksin hemen doktora gidecegiz insaallah. Burada okuyordum nisani gelince bazen 10 gune kadar suruyor dogum diye. Bakalim benimki nasil olacak. Cuma saati hurmetine dua bekliyorum insaallah vaktinde saglikla sihhatle kucagimiza alalim bebegimizi.
Allah bi avazda kurtarsın canım

Epidural ile Spinalin farkı ne canım
Epidural de agri pompasi var elinizle agriniz oldugun da o pompaya basip agri kesici verebiliyosunuz vucudunuza. Yani epidural de bel kisminda cok ince serum hortumundan var. Spinalde boyle bisey yok. Ameliyat esnasinda tek bi igne vurulup uyusuyosunuz ve sonrasinda bu agriyi kontrol edemiyosunuz. Hemsireler uyusuklugunuz gecene kadar ve gectikten sonra size sık sık agri kesici igne yapiyorlar. Bildigim kadariyla epiduralin da ayri bir maliyeti varmis. Artik spinal daha cok yapiliyormus

Selam kizlar. Uzun zamandir yazamiyorum. Moralim bozuk. Bebegimin suyu surekli azaliyor. Sali gününe kadar normal doğum olursa diye bekliyoruz. Olmazsa sali sezeryan karari verilebilir. Sali gunune kadar yetermis suyu. Acaba ben biseyler yaparak normal dogumu baslatabilir miyim. Gebelik boyunca pilatese gittim. Yürüyüş yaptim offf. Çok aklim karisik duanizi esirgemeyin olur mu?
oncelikle hakkinizda hayirlisi olsun.bende mecburi sezeryan dogum yaptim.doktor ilk gebeligi sonlandirmamiz gerekiyor dediginde hissettiklerimi anlatamam.kendimi o kadar normal doguma hazirlamisim ki cok uzuldum gercekten.hala daha normal dogumu bekleyen agrilarini hissedenleri okuyunca gozlerim doluyor birazda lohusaliktan sanirim.ama benim sezeryanim cok iyi gecti hastanede 2 gece kaldik eve geldigimden beride hic yatmadim sayilir.oyle anlatildigi kadar kotu gecirmedim allaha sukur.hic moralini bozma.gecen hafta bebegimi bugun kucagima almis oldum.hic pisman olmadim.sende insallah hic pisman olmazsin.dualarim seninle.

Bu arada kizlar haciseriften cikolatayi aldim lezzetini ben oyle cok begenmedim asiri tatli geldi ama esim begendi artik oldugu kadar dedik kendin yap 70 li madlen aldim ustundeki kagidi sokup kendi cikarttigim etiketi yapistirdim goruntu olarak hos oldu
canım kendin yapta etiketi kendin ayrı mı yaptıryorsun yoksa içinde gelipte biz mi yapıştırıyoruz?

kizlar herkese merhaba,yogunluktan fazla giremiyorum siteye.hepinize hayirli dogumlar diliyorum.sezaryan konusu gecmis.ben mecburi sezeryan dogum yaptim.doktorumun tercihiyle spinal oldu.oyle anlatildigi gibi kotu gecirmedim allaha sukur.hastanede 2 gece kaldim.1. gece sonunda doktorum taburcu edebiliriz dedi bebegimi emziremedigim icin ben kabul etmedim.sabah 11 gibi ameliyata girdim 5 dakika kadar sonra bebegim dogdu.bebek dogduktan 15 dakika kadar benimle ilgilenildi toplamda 20 dakika kadar surdu.saat 6 gibi ayaga kalkabildim.ayaga kaltigimda korseyi taktirdi doktorum.hala korseyle geziyorum.daha rahat hareket ediliyor.ortalam 1 ay korseyi takacakmisim.medikallerde satilan korselerden aldirdi bilginiz olsun bu arada.eve geldigimden beride hic yatmadim desem yeri.evet biraz zor bi surec rahat hareket edemiyosun ama olacak o kadar.tek sikinti sut.sutum 3. gun geldi malesef.sezaryanda korkulacak bisey yok olk sakinlestirici veriyolar zaten belden vurulan igneyi hissetmedim bile.yasadiklarimi anlatmaya calistim.sormak istediginiz bisey olursa cevaplarim.herkese iyi aksamlar hayirli dogumlar.

X