2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar
İlk banyo Göbek düştükten 2 gün sonraymış. Ben LosYon falan almadım Zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum

Ayin 1 nde sezeryan yaparmi acaba doktorcum sezeryana karar verirsem 1 ocak istiyorum

Merhaba bende Ocak annesiyim baştan beri aranızda değilimdir son haftadır takip ediyorum son günüm 5 Ocak doktorum bi aksilik olmazsa 31 Aralık gecesi alacak nöbetçi olduğu için 12 yi geçince 1 Ocak bebeği olacak. Bu arada ikinci çocuğum

Günaydın sayılı gün çabuk geçer diyen anneler bu hafta kimler sezaryen olacak acaba :)
Günaydın ben dün dr kontrolune gittim istersen bu hafta sezeryan yapalım ya da normal dogum istiyorsan bekleyelim dedi. Bende normal dogum dedim. Ama hareketlerini takip edin dedi ve eskiye nazaran daha az ya da daha hafif oldugu için tedirgin olabiliyor insan hareketi hissetmeyince. Yani max ayın 4 üne kadar beklerim normal dogum için dedi normal olmazsa serum verip suni sancıyla dogumu başlatırız dedi kızlar. Nasıl olacak açıkçası heyecanlıyım

Bende de arada kaşıntı var. Normalde de allrjik bir bunyem vardır. Hiç sormadım doktora çünkü hamilelikte ne yaşamadıysan yaşıyorsun normal karşılıyorum artık her şeyi:)

Cnm kararın hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah. ha bu arada doğumdan önce olabilecek tüm belirtileri 2 haftadır yaşadım ama bir türlü doğmadı ben artık bu doğum belirtisi demiyorum sonra beklentiye giriyorum doğacak diye :)

Son düzenleme:
Simdiden hayirli olsun canim. Senin tup bebekle olmustu degil mi?
Bence de max ayin 4 une kadar bekle son haftalarin da farkli riskleri olabiliyor.
Umarim icinden gectigi gibi kolay bir normal dogum yaparsin

Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar
Canim ben dogum yaptiracagim hastanede bebegin kontrollerini yapan cocuk dr una sorucam. Eger hemen yikayabilirsin derse yikarim yok gobek baginin duamesini bekle derse de beklerim diye karar verdim. Simdi ki bebelerin gobek baglari da cabuk dusuyor zaten

Simdiden hayirli olsun 2018 in ilk bebelerinden olacak desene

Ayın 4unde 40. hafta icinde mi oluyorsun canim. Benim doktorum normal için 41 tamamlayana kadar bekleriz dedi ama bir aksilik yoksa tabi. sende özel bir durum mu var ?

Teşekkür ederim inşallah bu hafta evde hep dınlenecegım acil bir durum olmuşmazsa yeni yıl bebesını bekleyecegız

allah kucagina almayı nasıp etsin inşallah canım benim
son gunler inşallah sorunsuz stressiz gecer bir bakmissin kizin yada oglusun kucaginda
sağlıkla hepimizde kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

allah kucagina almayı nasıp etsin inşallah canım benim
son gunler inşallah sorunsuz stressiz gecer bir bakmissin kizin yada oglusun kucaginda
sağlıkla hepimizde kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerımıze kızım olacak bu arada

canım benim eskisi gibi yeri kalmadi cok harekeg edemiyorlar
yerleri daraldi iyice ,
fazla kipirdayamiyorlar ama hareket edince canimi bile yakiyor karnim bir oyana bir buyana gidiyor eskisi gibi hareketlenemiyor nerdeyse elifimin ayagini tutucam bi kaldiyriyor miden oralar sisip duruyor..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
ben gece gec uyudum 2 bucuk larda sabah uyandıkça yine uyumusun surekli uyandim uyudum bu saat olmuş 1 iki haftadir ilk defa uydum bukadar çok mutluyum
tabiki ebin isi duruyor kahvaltı vs..
dogum yapan varmi goremedim
inşallah güzel haberler aliriz sağlıkla gelsin minnaklar ... son ayin son salisindan selam olsun

Doğumu yapmış arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle inşallah güle güle büyütürler.sezeryan günleri belli olanlari da Allah kurtarsın.benim 36 haftada bebegim geceleri çok terlemeye başladım sizde böyle bişey oldu mu iki üç kez üzerimi değiştiriyorum sanki menapozlu gibiyim

Simdiden hayirli olsun canim. Senin tup bebekle olmustu degil mi?
Bence de max ayin 4 une kadar bekle son haftalarin da farkli riskleri olabiliyor.
Umarim icinden gectigi gibi kolay bir normal dogum yaparsin
Evwt canım tüp bebek ama dr um o kadar destekliyor ki normal dogumu ve normal dogum için müsaitsin diyor ki bende sezeryandan daha cok korkuyorum açıkçası nedense öyle bir psikoloji Allah herkese saglıkla versin isteyen herkese nasip etsin

Ayın 4unde 40. hafta icinde mi oluyorsun canim. Benim doktorum normal için 41 tamamlayana kadar bekleriz dedi ama bir aksilik yoksa tabi. sende özel bir durum mu var ?
Tam 40 hafta oluyorum gün aldırmadan yaparız dogumu dedi. Özel bi durum yok beklemek istemedi ama bazı dr lar 41.-42. Haftaya kadar bekliyor nedenini sormadım 40. Haftadan sonra beklemeyi bn dogru bulmuyorum dedi. Sana da hatırlı olsun canım senin bebek geliyor zannederken daha duruyor maşallah sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…