2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yarin bizimde kontrolümüz var 3 vec dur kasılmak ve bel ağrım var erken gelecek diye korkuyorum inşallah herşey yolundadır ve vaktinde gelir daha eksiklerim var beşik falan almadim daha bi kaç eksigimde var kasilmam baslayinca doguram zannediyorum çok şiddetli oluyor ve 2 3 saat kadar sürüyor

Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar

Kuzenim hic surmemis biside olmadi ama cilde gore degisir galiba ben aldim nolur nolmaz dursun kenarda

Ne guzel denk gelmiss :) bende sorucam bakalim sezeryan olursa ayin 1 inde alirmi diye geceden kalma olmasinlarda aman :)))

Heyecan, stres, korku, kaygı, mutluluk daha sayamadığım bi sürü duygu yaşıyoruz. Yüzdük yüzdük kuyruğa geldik.. karmaşık duygular yüzünden biraz galiba canım
ayy bende o duygularla baş başa kalmamak adına buradayım hep
korkuyor muyum bilmiyorum
sabırsızım
farklı birşey
hem doğsun istiyorum hem doğmasın

Dun kendimi ev isleriyle fazla yordum sanirim, aksam uzeri alttan alttan baskilar, bebekte cok fazla toplanmalar, kasilmalar, akintilarimda artis olunca kendimi tamamen dinlenmeye verdim. Dun aksam saat 6 dan beri tuvalet, yemek, namaz disinda yataktan cikmadim. Gece cok iyi uyuyamadim ama yine de cok sukur. Bugunu de tamamen dinlenmeye adamak istiyorum. Sabahtan beri kahvalti haricinde yataktan cikmadim. Bakalim ne olacak son durum...

ben iiki kizimada sürdüm bundada bebe yağı hazir inşallah kucagimiza almak nasip olsun

Ben losyonu da bebe yaginida aldim bakalim hangisi daha iyi olur yagi genel olarak pek sevmiyorum nemlendirmek icin subazli kremler daha güzel geliyo bana bebekte nasi olur bakicaz artik

bende işteyim
çatı ağrım çok fena
doğru düzgün yürüyemiyorum o yüzden işte yapamıyorum bilgisayar başında takılıyorum
ev daha zor ev isi yemek ayaklarim agriyor ustune basamiyorum
sabitte oturamiyorum ben calisirkenmis meyerse kramplar oturmaktan hamdolsun onlardan kurtuldum ..
sabirla duayla inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…