- 5 Ağustos 2023
- 839
- 1.508
- 33
İnşallah izinleri uzatırlar da biraz daha içimiz rahat ederek bebeklerimize bakabilirizSeni en iyi ben anlarım çünkü annemin faturaları ek çıkan beklenmemesi gereken tüm sağlık harcamaları vs herseyi ben yapıyorum üstelik benim kız kardeşimin eşi multi zenginken o kendini kurtardı bir daha böyle şeylere bakmıyor bişi deyince de o para benim değil eşimin ben çalışmıyorum diyor . İki abim var biri emekli biri çalışmıyor 3 kişi 25/26 maaşla geçinemiyorlar ve abimler de yaş 50 üstü sağlık sıkıntıları olabiliyor ve ben onlardan mesul hissediyorum asla beklentileri yok ama annem halı yıpranmış dese gider alırım çok çekti ben de bari bu yaşta her istediği olsun diye düşünüyorum. Bu yüzden ben de işe erken dönecepim annem bu sefer çocuğa da sağlık olarak bakamayacak eşim gece çalışıp sabah öğlene kadar ben okuldan gelene kadar çocuğa bakacak bir de kayınpedere ev alınsın diye kredinin bir kısmını biz ödeyeceğiz borca giriliyor o yüzden kesin çalışacağım ( niye siz ödüyorsunuz diyen olursa memleketlerinde doğalgazlı ev alıyoruz ki her sene gelip bana çökmesin ilerideki huzurum için biz öderiz teklifini ben yaptım yeter ki tüm kış hem onlar hem de onları ziyaret bahanesi ile üç çocuklu görümcem çökmesin diye ev dubleks diye gelen gitmiyor çünkü )