2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Oo bu gece ne cok uyumayan var :deli:

Canim bence yukarida hissedilen kipirtilar ayak ya da bacak asagidakiler ise kol :KK66: ya da en azindan ben kendimde oyle yorumluyorum. Senin bidik biraz da kol calisayim demis demek ki :emir_bebek:
Malum normal digum pozisyonuna geldiyse bas ve kollar asagida oluyor

Olabilir canım. Zaten ayaklarıyla annesini tekmelemeyi çok sevmişti. Hiç durmak nedir bilmiyordu ta ki şu son 1 haftaya kadar. =)

Normal Doğum mu bekliyorsun canım

Evet canım Allah nasip ederse normal olcak..

Buarada bencede kilo ve boyu fazla düşünüp kendinizi strese sokmayın kızlar. Benim dr 1 kere bile boyunu ölçmedi bende hiç sormadım. Zaten ölçsede farklı çıkacak sonuçta.
Çevremdekiler kilosunu sorduğunda ise haftasına göre uyumlu diyorum, hiçte kiloyu direkt olarak söylemiyorum. Kimene ki. Bi kayınvalidem hiç yemek yemiyorum diye üstelediği için ona diyorum bebeğin kilosu normal tam haftasıyla uyumlu şukadar şukadar felan diye. Yeter ki sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alalım da, kilosunu da alır. Boyu da anne babanın boyuna bağlı olan birşey sonuçta. Her bebek aynı olacak diye birşey yok.

Canım bende hergün insülin kullanıyorum. Eğer ölçümlerin hâlâ yüksekse dokyorun biraz daha dozu arttıracaktır. Buarada streste çok etkiliyor. Stres yapmamaya çalış. İnşallah düzelir.
Haklısın canım yüksek çıktıkca stres yaptım stres yaptıkça da yükseldi sanırım. kısır döngü. Peki senin son haftalarda yükseliyor mu yoksa insülin başladığınız dozda devam mı ediyorsun?

Haklısın canım yüksek çıktıkca stres yaptım stres yaptıkça da yükseldi sanırım. kısır döngü. Peki senin son haftalarda yükseliyor mu yoksa insülin başladığınız dozda devam mı ediyorsun?

Ben ilk insüline başladığımda şekerim hâlâ yüksek çıktığı için dozu yükselttik. Sonra normale döndü ama şu bir kaç gündür ben fazla dikkat etmediğim için yine yükselmeye başladı malesef. Yarın hastanede randevum var. Bakalım ne dicek.

Hayırlı sabahlar kızlar,
Öncelikle doğum yapmış arkadaşlara minikleriyle hayırlı bir ömür diliyorum, benim gibi bekleyenlere de en kolayından en sağlıklısından güzel bir doğum :)
Benim iki haftadır neredeyse vücudumun her yerinde kaşıntı var gece uykumda kaşınmıyormuşum ama bir yerimi kaşımaya başladığımda kendimi durduramıyorum herhangi bir döküntü falan da yok. Geçen hafta doktor karaciğer enzimlerime baktı herhangi bir sorun yok dedi ama bu kaşıntılar beni sıkıntıya sokmaya başladı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl bir çözüm buldular?

Arkadaşlar günaydın gece sağ taraf karnımın üstüne yatmışım uyanınca sağ tarafta bir ağrıyla Uyandım beş dakika sonra geçti bebeğim hareketleniyor oh dedim ama nasıl korktum elimayağım titriyor inşallah bişey olmamıştır değilmi uyku Problemi yüzünden yatma şeklinden ötürü çok yıprandım:KK49:

Hayırlı sabahlar kızlar,
Öncelikle doğum yapmış arkadaşlara minikleriyle hayırlı bir ömür diliyorum, benim gibi bekleyenlere de en kolayından en sağlıklısından güzel bir doğum :)
Benim iki haftadır neredeyse vücudumun her yerinde kaşıntı var gece uykumda kaşınmıyormuşum ama bir yerimi kaşımaya başladığımda kendimi durduramıyorum herhangi bir döküntü falan da yok. Geçen hafta doktor karaciğer enzimlerime baktı herhangi bir sorun yok dedi ama bu kaşıntılar beni sıkıntıya sokmaya başladı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl bir çözüm buldular?

Benim özellikle göğüsler çok fena kasiniyor

Full nemlendirdigimde kaşıma istegim azalıyor

Asla kuru kalmasın duş alıp hemen bebe yağı krem ya da çatlak kremi ne varsa evde

Hayırlı sabahlar kızlar,
Eger catlayacak ya da catlayabilecek bolgeler kasiniyorsa normal. Benim gobegim su aralar ne yaparsam yapayim kasiniyor. Ama vucudunun genelinde onune gecemedigin siddetli bi kasinti varsa problem olabilir. Hos dr un tahlillerine bakip sorun yok demisse psikolojik bisey de olabilir yaklasan dogumun stresinden

Arkadaşlar günaydın gece sağ taraf karnımın üstüne yatmışım uyanınca sağ tarafta bir ağrıyla Uyandım beş dakika sonra geçti bebeğim hareketleniyor oh dedim ama nasıl korktum elimayağım titriyor inşallah bişey olmamıştır değilmi uyku Problemi yüzünden yatma şeklinden ötürü çok yıprandım:KK49:
Bisey olmaz canim bebegin hareketliyse.

günaydınnn
enerji dolu anneler (hiç inandırıcı olmadı)
dün akşam ben doğuracağı mı hissettim kızlar:KK17::KK17:
akşam karnım belki 30 kez kasıldı ve kasığıma arada giren ağrılar vardı
galiba sancı böyle birşey
ama pozisyon değiştirince felan ağrılar geçtiği için hastaneye gitmedim
kasılmalarda düzenli değildi
doğuma adım adım yaklaşıyorum galiba
eşim benden daha çok korkuyor:işsiz:
hatta adam benim doğum başlayınca sakinleştirici vurduracakmış:-):-)
bu adammm beni öldürür kızlar:mad:

Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar :eek::KK49:

Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar :eek::KK49:
canım ben göbek bağı düşünce banyo yaptırmayı planlıyorum
vücuduna da zeytinyağı kullanmayı

X