- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
Benimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canımCanım çok teşekkür ediyorum dün gece bayağı endişelendim psikolojik sanırım midemde çok bulandı ama şuan bir sıkıntım yok Allaha şükür. Az önce de kontrolden geldik. Doktor sen yeni yılı görürsün bebişin suyu da bayağı artmış dedi iyiyiz yani sagolasin :) sen nasılsın neler yapıyorsun ağrıların sancıların oluyor mu
Benimde gece cok migdem bulandi dun oda mi dogum habercisimiymis oglumda sadece sancim oldu suyum geldi bunda sanci disinda birsey bilmiyorumBenimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canım
Bu akşam bende fenaydim süt gerçekten çok rahatlatıyor gecti cok şükür inşallah senin de hemen geçeryesa
Soguk mu nictin ilik mi canım
Hadi inşallah
Evet Doğum belirtileri diye netten araştırmalarımda son günlerde bulantı ve bağırsakların hızlı çalışmasıda belirtiymiş.Benimde gece cok migdem bulandi dun oda mi dogum habercisimiymis oglumda sadece sancim oldu suyum geldi bunda sanci disinda birsey bilmiyorum
Evet Doğum belirtileri diye netten araştırmalarımda son günlerde bulantı ve bağırsakların hızlı çalışmasıda belirtiymiş.
Aynilari bende mevcut merak ediyorum nezaman gelir hayrlisiyla saglikli zamaninda gelsin nezaman isterse artik kucagimiza alalim butum hamilelerle amin :)Evet Doğum belirtileri diye netten araştırmalarımda son günlerde bulantı ve bağırsakların hızlı çalışmasıda belirtiymiş.
Gece gece mide yanmasina uyanıp süt içenler var miiiiiii:)
Bugece sadece karnımın alt bölgelerinde kıpırdamalar hareketlenmeler oluyor. Normalde bebeğimin hareketlerini hep yukarda hissederdim. Normalmidir acaba kızlar. Bebek aşşağıya inmiş gibi de durmuyor. Karnımın görüntüsünde bi değişiklik yok.
Midem yanmıyor ama canım istedi sayende içeyim bende bari :))Gece gece mide yanmasina uyanıp süt içenler var miiiiiii:)
Midem yanmıyor ama canım istedi sayende içeyim bende bari :))
Normal Doğum mu bekliyorsun canımBugece sadece karnımın alt bölgelerinde kıpırdamalar hareketlenmeler oluyor. Normalde bebeğimin hareketlerini hep yukarda hissederdim. Normalmidir acaba kızlar. Bebek aşşağıya inmiş gibi de durmuyor. Karnımın görüntüsünde bi değişiklik yok.
Birkaç kaşık yoğurtta ye iyi gelir yanmayaİç iç süt iyidir :)
Sağolun kızlar hafif ılık şekilde içiyorum iyi gelecek gibi
Önemli olan sağlıklı olması doğduktan sonra hepsi hızlıca toparlanıyor üzülüp taktıkça stresten bebeğinde etkilenir ve gelişimide.sen sağlıklı beslenmene bak insanın elinde değil sonuçta kilosuBazi insanlar gerçekten çok acimasiz oluyorlar. Benimde bebeğim hic kilo olmamis son kontrolde hala 2 kilo. Cok zayif diye söyleniyor herkes. Elimden birsey de gelmiyor onlar öyle dedikçe daha da üzülüyorum. İlgileniyormus gibi sorup öyle komusmalari da bi tuhaf.
Ne kadar kimseyi takmamaya calissakta etkileniyoruz.
Canim bence yukarida hissedilen kipirtilar ayak ya da bacak asagidakiler ise kolBugece sadece karnımın alt bölgelerinde kıpırdamalar hareketlenmeler oluyor. Normalde bebeğimin hareketlerini hep yukarda hissederdim. Normalmidir acaba kızlar. Bebek aşşağıya inmiş gibi de durmuyor. Karnımın görüntüsünde bi değişiklik yok.
Aminn inşallah bütün bebekler vakitlice sağlıkla gelsinlerAynilari bende mevcut merak ediyorum nezaman gelir hayrlisiyla saglikli zamaninda gelsin nezaman isterse artik kucagimiza alalim butum hamilelerle amin :)