• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    112
Benim de kasılmalarım 20. Haftalarda başladı. Doktorum riskli gebelik uzmanı bir profesör. Dediğiniz gibi o da o zaman progestanı her aksam 200lük fitil olarak at demişti. Böyle daha etkiliymiş rahim ağzının kapalı kalması için.
Bilmiyordum ben aynı etkiyi sağlar diye düşünmüştüm.ben serklaj olduktan sonda enfeksiyondan korktum aslında o yüzden ağızdan almaya devam ettim .
Bende artık 200 alttan fitil olarak atarım akşamları
Kızlar sizce Mehmet Alp mi ? Mehmet Arel mi ? Mehmet Uraz mı? Daha hediyelikleri yaptıramadım isme karar veremediğim için 😅😅😅
Mehmet UraZ birlikte söyleyince kulağa hoş geldi.
Bizde Asil Ali ye karar verdik gibi . Bu hafta sonu kararlaştıracağız , ona göre bende artık yavruma isimli nevresim ve hastane çıkışı yaptırmak istiyorum 🙏🥹

Kızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Kendi doktorum da normal iri bebek dedi

Kızlar 31+2yız 2300 çıktı kilosu uzunluğu 42 cm çok mu büyümüş . Perinatolojı şeker testi yap dedi ama ben şeker ve karbonhidratı keseceğim.
Benimde o haftalarda kan sekerime falan bakmislardi iri bir bebek dediler bi kac hafta sonra bacagi kisa dediler anlayamadim

Benim de aynı sizinle 33 haftalık gözüküyor Dr diyetisyene git gizli şeker olabilir dedi bende şeker cikmadi ama yinede yasakladı 😒

Anladım insülin felan demedi o zaman doktor sanırım.
Diyetle hallederiz inşallah
Ben 9 kilo almışım 32 haftalık çok kötü değil dedi ama bebek iri dedi benim öbür çocuklarımda iriydi dedim yürüyüş ve diyet dedi ama ben hiç yürüyus yapmıyorum hiç halim yok

Iyi aksamlae kizlar
Bugun sabahtan beri kasiklarima agrilar saplanip cikiyor. Bebek kanala mi giriyor acaba yoksa yalanci sanci mi bilemiyorum suan ne yasiyorum. Ama siddetli agrilar kisa sureli
Benimde öyle oldu ya kontrolüm haftaya, özellikle sağ kasığım ağrıyo vajinaya doğru

E bebekten yastık aldım ben böyle standart bacak arasına konulup yatılandan değilde iki parça şeklinde ortasında bir yapışkanlı parça var. Diğer yastıklar gibi büyük falan değil. Tam karına ve bele gelecek şekilde.

ilk başta kullandım baktım dedim bu ne pek sevemedim rahat etmedim. Ama şimdi baktım ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum dedim tekrar bi bakayım. Ayy iki gündür öyle rahat ettim ki anlatamam. Artık o şekilde yatıyorum inşallah daha da kötüye gitmez de doğuma kadarını şekilde idare edebilirim. Reklam değil bu arada
Ay bende ondan aldım ama hiç rahat etmedim her seferinde gidip gelip kullanayım diye koyutorum yok hiç rahat etmedim ya boşa gitti orada duruyor dün yine son kez bi deniyim dedim yok hala rahatsız yani

Back