Oo bu gece ne cok uyumayan var
Canim bence yukarida hissedilen kipirtilar ayak ya da bacak asagidakiler ise kolya da en azindan ben kendimde oyle yorumluyorum. Senin bidik biraz da kol calisayim demis demek ki
Malum normal digum pozisyonuna geldiyse bas ve kollar asagida oluyor
Normal Doğum mu bekliyorsun canım
Haklısın canım yüksek çıktıkca stres yaptım stres yaptıkça da yükseldi sanırım. kısır döngü. Peki senin son haftalarda yükseliyor mu yoksa insülin başladığınız dozda devam mı ediyorsun?Canım bende hergün insülin kullanıyorum. Eğer ölçümlerin hâlâ yüksekse dokyorun biraz daha dozu arttıracaktır. Buarada streste çok etkiliyor. Stres yapmamaya çalış. İnşallah düzelir.
Haklısın canım yüksek çıktıkca stres yaptım stres yaptıkça da yükseldi sanırım. kısır döngü. Peki senin son haftalarda yükseliyor mu yoksa insülin başladığınız dozda devam mı ediyorsun?
Hayırlı sabahlar kızlar,
Öncelikle doğum yapmış arkadaşlara minikleriyle hayırlı bir ömür diliyorum, benim gibi bekleyenlere de en kolayından en sağlıklısından güzel bir doğum :)
Benim iki haftadır neredeyse vücudumun her yerinde kaşıntı var gece uykumda kaşınmıyormuşum ama bir yerimi kaşımaya başladığımda kendimi durduramıyorum herhangi bir döküntü falan da yok. Geçen hafta doktor karaciğer enzimlerime baktı herhangi bir sorun yok dedi ama bu kaşıntılar beni sıkıntıya sokmaya başladı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl bir çözüm buldular?
Eger catlayacak ya da catlayabilecek bolgeler kasiniyorsa normal. Benim gobegim su aralar ne yaparsam yapayim kasiniyor. Ama vucudunun genelinde onune gecemedigin siddetli bi kasinti varsa problem olabilir. Hos dr un tahlillerine bakip sorun yok demisse psikolojik bisey de olabilir yaklasan dogumun stresindenHayırlı sabahlar kızlar,
Öncelikle doğum yapmış arkadaşlara minikleriyle hayırlı bir ömür diliyorum, benim gibi bekleyenlere de en kolayından en sağlıklısından güzel bir doğum :)
Benim iki haftadır neredeyse vücudumun her yerinde kaşıntı var gece uykumda kaşınmıyormuşum ama bir yerimi kaşımaya başladığımda kendimi durduramıyorum herhangi bir döküntü falan da yok. Geçen hafta doktor karaciğer enzimlerime baktı herhangi bir sorun yok dedi ama bu kaşıntılar beni sıkıntıya sokmaya başladı. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı, nasıl bir çözüm buldular?
Bisey olmaz canim bebegin hareketliyse.Arkadaşlar günaydın gece sağ taraf karnımın üstüne yatmışım uyanınca sağ tarafta bir ağrıyla Uyandım beş dakika sonra geçti bebeğim hareketleniyor oh dedim ama nasıl korktum elimayağım titriyor inşallah bişey olmamıştır değilmi uyku Problemi yüzünden yatma şeklinden ötürü çok yıprandım
melodi beni de listeye alır mısınGünaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler kainatın en tatlı en güzel hamişlerine anne adaylarına ve çiçeği burnunda annelerine Günaydın Günaydın size
ŞAFAK 8
Rica ederim canım. Krampların varsa magnezyum ona Da iyi gelirAnladım cnm. Çok teşekkür ederim. Kasılma için magnezyuma başladım.
Dün itibariyle kullanmaya başladım. Çok teşekkür ederimRica ederim canım. Krampların varsa magnezyum ona Da iyi gelir
canım ben göbek bağı düşünce banyo yaptırmayı planlıyorumAklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar