Normal doğum için tebrik ediyorum canım seni her şeyin doğalı en güzeli tabi
Hareketleri çok fazla azalmamis ya düzenli takip edersen fark edersin inşallah suni sancı ya gerek kalmadan kendisi gelir hayırlısıyla kucağına alırsın
Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar
of 2 3 ne ki ben sabaha kadar bazı geceler abartmıyorum sana 8 kez uzerimideğiştirdigim oluyor eğer sansliysam 3 kez değiştiriyorum. Saçlarim bile ıpıslak oturup saç kurutuyorum. Yemek yedikten sonra kovayla üzerime su atmışsın gibi oluyorum. Hayatım da bu kadar terlediğimi hic bilmem. Su kuşu oldum resmen hergun pijama atlet yıkayıp günde 2 3 kez duşa giriyorum. Ayrica hastane de terlerim diye yanima 4 tane atlet ve sac kurutma aldim birgece icin çünkü belli ki bizler doğumla kurtulamicaz birde emzirmede çok terleniyormus:/
ya yaz olsaymis hamilelik, bukadar terlemenle bu aylarda ... logsa iken terlerdim bende
inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza .. biran ince dogum gelse diye bekleyenlerdenim ben yatamiyorum uyuyamiyorum ilkdefa bu sabah uyudum bunun mutluluğu icindeyim
Arkadaşlar özel bir soru olucak ama doğum yaklaşıyor ve ağda konusunda çok sıkıntı çekiyorum kuaföre gidip 35 36 hafta gibi ağda yapsam sıkıntı olurmuki giden varmı hamilelikten önce sürekli giderdim hamile kalınca bıraktım şimdi gideyim diyorum
Arkadaşlar özel bir soru olucak ama doğum yaklaşıyor ve ağda konusunda çok sıkıntı çekiyorum kuaföre gidip 35 36 hafta gibi ağda yapsam sıkıntı olurmuki giden varmı hamilelikten önce sürekli giderdim hamile kalınca bıraktım şimdi gideyim diyorum
Ya canım görünce yazmak istedim. zeytin yağı kıllanma yapabiliyormuş çok kullanınca o yüzden kontrollü kullanmak lazımmış masaj içinde. Sen yine araştırırsın da ben de geçen okudum bir yerde.
Eger catlayacak ya da catlayabilecek bolgeler kasiniyorsa normal. Benim gobegim su aralar ne yaparsam yapayim kasiniyor. Ama vucudunun genelinde onune gecemedigin siddetli bi kasinti varsa problem olabilir. Hos dr un tahlillerine bakip sorun yok demisse psikolojik bisey de olabilir yaklasan dogumun stresinden
Gece uykudan uyandıran, kanayacak kadar şiddetli olan kaşıntılar sorun diye okumuştum ama böylesi de sıkıntı verici. Şu son günlerimizi de hayırlısıyla atlatalım inşallah.
Bende de arada kaşıntı var. Normalde de allrjik bir bunyem vardır. Hiç sormadım doktora çünkü hamilelikte ne yaşamadıysan yaşıyorsun normal karşılıyorum artık her şeyi:)
Gerçekten öyle, ben hamilelikte yaşanabilecek rahatsızlıkların çoğunu yaşadım galiba. Düşük tehdidi, erken doğum tehdidi, ödem, kaşıntı, reflü. Çok şükür bebeğim sağlıklı, anne olmak kolay değilmiş şimdiden anladık. :) Allah dermansız dert vermesin inşallah.
Yarin bizimde kontrolümüz var 3 vec dur kasılmak ve bel ağrım var erken gelecek diye korkuyorum inşallah herşey yolundadır ve vaktinde gelir daha eksiklerim var beşik falan almadim daha bi kaç eksigimde var kasilmam baslayinca doguram zannediyorum çok şiddetli oluyor ve 2 3 saat kadar sürüyor
Aklima geldi simdi bebeklerimiz olunca ilk banyosunu ne zaman yaptiracagiz gobek dusene kadar bekleyecekmiyiz :) ve banyo sonrasi icin yag yada losyon almadim ben gerek li mi ? Fikir ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar
Merhaba bende Ocak annesiyim baştan beri aranızda değilimdir son haftadır takip ediyorum son günüm 5 Ocak doktorum bi aksilik olmazsa 31 Aralık gecesi alacak nöbetçi olduğu için 12 yi geçince 1 Ocak bebeği olacak. Bu arada ikinci çocuğum