2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar felaket ağrım var. Regl olduğumda nasıl ağrım oluyorsa aynı öyleyim ve ön taraftanda kemiklerim çekiliyormuş gibi geliyor , bebeğim normal hareket ediyor sadece hafif mide bulantım var oda ağrıdan dolayı kendimi sıktığım için galiba :KK43: sancım yok öyle dakikalık ya da baskın şekilde ona rağmen kramplarım var hafıften
Canım biraz bekle gecmezse bi doktorununara yada git istersen

Ah kızlar kızım ateşlendi onunla ilgileniyorum pek takip edemedim allah hepimizin yardımcısı olsun doğuran yok sanırım daha Turgutailesi Turgutailesi bol şanslar dualarimiz seninle galiba adim adim yaklasiosun bebise:KK200:
Kramplarını takip et canım. Mide bulantısı bir belirti derler doğum için ama yine de endişe etme gevşemeye çalış. Kendini sıkma bebeğin iyi sen de iyisin ❤️

Canım sancı sıklığını kontrol et. Ilık bir duş al istersen. Biraz gevsemeye calis. Sancıların artarak düzenli girmeye başlarsa doğru hastaneye :)

Canım dusa gir belki ılık su rahatlatır

Canım biraz bekle gecmezse bi doktorununara yada git istersen

Allah hepinizden razı olsun. Nasıl da insanı ferahlatıyorsunuz hani şu anda bunu tarif edemem , gerçekten insanın böyle desteklere ihtiyacı oluyor ve siz harikasınız.
Sakinleşmeme de kendimi iyi hissetmeme de çok yardımcı oluyorsunuz. Çok ama çoook teşekkür ederim bu güzel destekleriniz ve dilekleriniz için. Sabah 10 da randevum var bakalım dişimizi sıkabilecekmiyiz yoksa Mira hanım aramıza katılmak için doktorumuzun ne diyeceğini merak etmiyor ve aramıza katılmaya heveslendi mi bu geceden :21:

Saol canım tesekkür ederim hepimizin inş insanlar böyle çok didikleyince daha cok geriliyorum bende artık galiba
Tatlim cevreden kisa die yorum almissin sanirim neden bu kadar ayrinti paylasiyorsun ki ben iyi diyor doktorum diyor feciyorum bu arada takilacak bir durumun yok iki buklum bebeyi net olcme imkani yok faraza olcuo 4 5 cm hata olabilir daha hic boyunu sormadim bile ben rahat ol hareket edio mu onu takip et yeter ...

Bugün

@llylzll ve @WhitePearl sezeryan olacaktı. WhitePearl durumu iyi kızlar Allaha Şükür.

25 aralık itibariyle OCAK 2018 GRUBUNDAN 20 KİŞİ DOĞUM YAPTİİİ

20 YİRMİ :)

Hayırlı ugurlu olsun diyorum :) @MeLoDi
Canım ekledim diğer arkadaş gözümden kaçmış iyi oldu sağolasın

Canım girmiyorum son zamanlardır foruma çok şükür herşey yolunda :KK51: Anadolu yakasındayım canım ama hiç araştırmadım çocuk doktoru aslında hep aklımda ama.. Bikaç hafta içinde bebek gelebilir, çoktan doktoru belirlemem gerekirdi
Hersey yolundaysa sikinti yok canim :KK66:
Bebegin ilk kontrolleri her halukarda zaten dogum yapacagimiz hastanelerde olacak. Belki bosuna arastiriyoruz ve dogum yaptigimiz hastanelerde ki cocuk dr larina kanimiz cok isinacak ve oraya goturecegiz.
Sen normal dogum bekliyorsun galiba degil mi?

U UgurluKedi canım benim de sezeryan günüm 3 ocak
3 ocak anneleri yok mu arttıran
3 ocagi ucledik bu durumda :KK66:. Tabi bunlar planli sezaryenler bakalim 3 ocakta kendisi gelmeyi secen bebelerimiz olacak mi normal yoldan :spor:

Iyı geceler kızlar Doğum sancısı bacaklara vurur mu sizce ?
Ben regl olunca bacaklarim sızlardi şimdi aynen o sızı var bacaklarımda

Ayni agri bendede oluyo dizlerimfr ozellikle adet agrilarimla ayni seyleri yasiyorum ama dogum sancisi belden oluyomus oyle diolar

Kızlar doktordan geliyorum açıklık yok bebek iyi suyu iyi 10 gün sürer diyor :KK70: olan açıklık nasıl kapanır ya ben soklardayim o kadar ilaç içtim gelmesin dedik şimdi de onun niyeti yok hayırlısı artık :)
ayni senin durumundayim. 29+5 den beri tetikteyiz erken gelmesin diye hep yattim.. progeston igne ilac vb.. bugun cati muayenem vardi dr hersey yolunda boyle giderse 40.haftayi goruruz dedi:) ben sok tabi.. bir de herkes cok uzundur bekledigi icin devamli daha dogmadi mi diyor.

Selam kızlar. doğum yapanlara gözünüz aydın hayırlı olsun diyorum. Darısı hayırlı zamanda başımıza inşallah:)

Ben bişey sormak istiyorum aranızda gebelik şekeri olup insülin kullanan var mı acaba

Sağolun kızlar

@KUMKUM06 inşallah görürsün cnm:) bişry sormak istiyorum sana. Bu haftaya kadar diyetle geldim ama bu hafta insüline başladım. İnsülinden sonra sanki şekerim daha da yükseldi muhtemelen dozu artırır dr. Benim merak ettiğim son haftalarda böyle yükseliyor mu senin de yükseldi mi? yoksa ben stres yaptım ondan mı iyice yükseldi

Canım bende hergün insülin kullanıyorum. Eğer ölçümlerin hâlâ yüksekse dokyorun biraz daha dozu arttıracaktır. Buarada streste çok etkiliyor. Stres yapmamaya çalış. İnşallah düzelir.

X