2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hersey yolundaysa sikinti yok canim
Bebegin ilk kontrolleri her halukarda zaten dogum yapacagimiz hastanelerde olacak. Belki bosuna arastiriyoruz ve dogum yaptigimiz hastanelerde ki cocuk dr larina kanimiz cok isinacak ve oraya goturecegiz.
Sen normal dogum bekliyorsun galiba degil mi?

U UgurluKedi canım benim de sezeryan günüm 3 ocak
3 ocak anneleri yok mu arttıran
3 ocagi ucledik bu durumda . Tabi bunlar planli sezaryenler bakalim 3 ocakta kendisi gelmeyi secen bebelerimiz olacak mi normal yoldan

Iyı geceler kızlar Doğum sancısı bacaklara vurur mu sizce ?
Ben regl olunca bacaklarim sızlardi şimdi aynen o sızı var bacaklarımda

Ayni agri bendede oluyo dizlerimfr ozellikle adet agrilarimla ayni seyleri yasiyorum ama dogum sancisi belden oluyomus oyle diolar

ayni senin durumundayim. 29+5 den beri tetikteyiz erken gelmesin diye hep yattim.. progeston igne ilac vb.. bugun cati muayenem vardi dr hersey yolunda boyle giderse 40.haftayi goruruz dedi:) ben sok tabi.. bir de herkes cok uzundur bekledigi icin devamli daha dogmadi mi diyor.

Canım bende hergün insülin kullanıyorum. Eğer ölçümlerin hâlâ yüksekse dokyorun biraz daha dozu arttıracaktır. Buarada streste çok etkiliyor. Stres yapmamaya çalış. İnşallah düzelir.

Benimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canım

Benimde gece cok migdem bulandi dun oda mi dogum habercisimiymis oglumda sadece sancim oldu suyum geldi bunda sanci disinda birsey bilmiyorum

Evet Doğum belirtileri diye netten araştırmalarımda son günlerde bulantı ve bağırsakların hızlı çalışmasıda belirtiymiş.
Aynilari bende mevcut merak ediyorum nezaman gelir hayrlisiyla saglikli zamaninda gelsin nezaman isterse artik kucagimiza alalim butum hamilelerle amin :)

Gece gece mide yanmasina uyanıp süt içenler var miiiiiii:)

Canım benimde çok yanıyordu, süt içmek için kalkmıştım ama bi tane rennie içtim. =)
Şuanda midem rahatladı , hazır rahatlamışken uykuya dalsaydım keşke ama uykum olduğu halde bir türlü uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…