Canım girmiyorum son zamanlardır foruma çok şükür herşey yolunda Anadolu yakasındayım canım ama hiç araştırmadım çocuk doktoru aslında hep aklımda ama.. Bikaç hafta içinde bebek gelebilir, çoktan doktoru belirlemem gerekirdi
Hersey yolundaysa sikinti yok canim
Bebegin ilk kontrolleri her halukarda zaten dogum yapacagimiz hastanelerde olacak. Belki bosuna arastiriyoruz ve dogum yaptigimiz hastanelerde ki cocuk dr larina kanimiz cok isinacak ve oraya goturecegiz.
Sen normal dogum bekliyorsun galiba degil mi?
Kızlar doktordan geliyorum açıklık yok bebek iyi suyu iyi 10 gün sürer diyor olan açıklık nasıl kapanır ya ben soklardayim o kadar ilaç içtim gelmesin dedik şimdi de onun niyeti yok hayırlısı artık :)
ayni senin durumundayim. 29+5 den beri tetikteyiz erken gelmesin diye hep yattim.. progeston igne ilac vb.. bugun cati muayenem vardi dr hersey yolunda boyle giderse 40.haftayi goruruz dedi:) ben sok tabi.. bir de herkes cok uzundur bekledigi icin devamli daha dogmadi mi diyor.
@KUMKUM06 inşallah görürsün cnm:) bişry sormak istiyorum sana. Bu haftaya kadar diyetle geldim ama bu hafta insüline başladım. İnsülinden sonra sanki şekerim daha da yükseldi muhtemelen dozu artırır dr. Benim merak ettiğim son haftalarda böyle yükseliyor mu senin de yükseldi mi? yoksa ben stres yaptım ondan mı iyice yükseldi
Canım bende hergün insülin kullanıyorum. Eğer ölçümlerin hâlâ yüksekse dokyorun biraz daha dozu arttıracaktır. Buarada streste çok etkiliyor. Stres yapmamaya çalış. İnşallah düzelir.
Canım çok teşekkür ediyorum dün gece bayağı endişelendim psikolojik sanırım midemde çok bulandı ama şuan bir sıkıntım yok Allaha şükür. Az önce de kontrolden geldik. Doktor sen yeni yılı görürsün bebişin suyu da bayağı artmış dedi iyiyiz yani sagolasin :) sen nasılsın neler yapıyorsun ağrıların sancıların oluyor mu
Benimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canım
Benimde 3 gündür çok midem bulanıyor Doğumdan önce olabiliyormuş bende sezeryandan vazgeçip normal Doğuma karar verdim ve Yen'i yılda doğsun istiyorum tabi çarşamba günkü kontrolümde bekler mi beklemez mi doktorum öngörüde bulunur geçen hafta sıvısı azalmıştı artırmak için ne yedin canım
Canım benimde çok yanıyordu, süt içmek için kalkmıştım ama bi tane rennie içtim. =)
Şuanda midem rahatladı , hazır rahatlamışken uykuya dalsaydım keşke ama uykum olduğu halde bir türlü uyuyamıyorum.