2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Tabiki de öyle ben dr hersey normal deyince takılmıyorum ama etraftan yok su boy olmalı yok normalden kısa yok normalden zayıf diyince etkileniyorsun bu dönemde bi doğursan da bir sey söyleseler diye deli gibi sorsalar diye can atıyor millet sanki ama düşünüyorsun sürekli sözleriyle sana bir sey direttikleri için. Burada kilosunu da sorun eden oldu ben onun için niye bunu sorun ediyor diye düşünmedim çünkü kim bilir neler dediker ya da göbeği küçük denilenler de bunu kafaya taktı ama biz burada paylaştık bnm paylaştıgım da bunlardan farklı bir sey değil. Üstelik bu hafta daha cok dogum sekli ve kilosu falan konusuluyor ikili test zamanı ya da bu zamanlarda ben bu mevzuyu acmadım bile.

Sen hala benim yazdığım Mesajda, sorduğum soruda bir şey yok diye düşünüyorsan ben sana daha cevap yazmam zaten.

Bu sana son mesaJim.

su sızıntısı olabilir canım ben de buna benzer Bi durum yaşamıştım doktor sık olmazsa sorun olmadığını belirtti Bebek hareket ettikçe su sızıntısı olabilirmiş

kuzenimizin oglu 48 le dogdu simdi kapi kadar benim kizda 50 santim dogdu 1.53 ancak ikiside 18 yasinda rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun

F ferayegul canım nasılsın? Dünkü gaz olayından sonra iyisin di mi?
Canım çok teşekkür ediyorum dün gece bayağı endişelendim psikolojik sanırım midemde çok bulandı ama şuan bir sıkıntım yok Allaha şükür. Az önce de kontrolden geldik. Doktor sen yeni yılı görürsün bebişin suyu da bayağı artmış dedi iyiyiz yani sagolasin :) sen nasılsın neler yapıyorsun ağrıların sancıların oluyor mu

Sen hala benim yazdığım Mesajda, sorduğum soruda bir şey yok diye düşünüyorsan ben sana daha cevap yazmam zaten.

Bu sana son mesaJim.
Evet bnm yazdıgım majda bir sey yok normalden düşük kilolu mu ya da normalden kısa mı die sormak arasında ne fark var? Kiloyu sa cok soran oldu onlara da bu sekilde mi davranıldı onu söyledim. Zaten uzatmadım da mevzuyu sordum. Normalden küçük karnı olan da söyledi ona da sunu dedin mi sağlıklı sen hala buna mı takılıyorsun diye herkes bir sey paylaşıyor yani bnm paylastıgıma neden tepki gösterdin onu anlamadım ama neyse önemli de değil.

Kızlar saolun ya kafam karıstı boyu için inşallah daha uzar herkes 50-52 diyor neden boyuna posuna kadar da soruyorlarsa

ultrasyon olcusune neden bu kadar takiliyosunki dogdugunda bile net olcu vermiyo doktorlar sahsen ultrasyondaki olculeri hic dikkate almiyorum ben sapma olabiliyo cunku bunun için bosuna canini sikma derim ben

kuzenimizin oglu 48 le dogdu simdi kapi kadar benim kizda 50 santim dogdu 1.53 ancak ikiside 18 yasinda rabbim sağlıkla buyumesini nasip etsin inşallah sağlıkla kucagina almak nasip olsun
Saol canım tesekkür ederim hepimizin inş insanlar böyle çok didikleyince daha cok geriliyorum bende artık galiba

Saol canım tesekkür ederim hepimizin inş insanlar böyle çok didikleyince daha cok geriliyorum bende artık galiba

Ay insanlar zaten 55 cm 5 kilo cocuk dogurdu cunku bosversene
Ne boyu ne kilosu organlari saglikli olsun elhamdulillah de gec kenara insanlarin seni etkilemesine izin verme herkes herseyi cok biliyo 2 aylik yigenimi kaybettik keske sag olsaydida boyu 40 cm kilosu 2 kilo olsaydi insanlara bi kere cevabi vericeksinki bidaha o haddi kendilerinde gormesinler sinir basiyo bazi seylere artik...

Canım çok şükür sevindim kızının iyi olmasına :) bu arada tuzla tarafında gaz sızıntısı olduğu söyleniyor ilçe genelinde kötü bir koku hakimmiş. Biliyorum uzaksın ama yine de cam açma istersen bu gece, ekşide yazanlar ciddi bir koku olduğunu söylüyor. Benim tipik son ay hamilesi şikayetlerim var uykusuzluk, halsizlik ve of bacak ağrısı :) ama çok şükür bugünleri gördük bundan sonrası düzlük inşallah :)

Kızlar felaket ağrım var. Regl olduğumda nasıl ağrım oluyorsa aynı öyleyim ve ön taraftanda kemiklerim çekiliyormuş gibi geliyor , bebeğim normal hareket ediyor sadece hafif mide bulantım var oda ağrıdan dolayı kendimi sıktığım için galiba sancım yok öyle dakikalık ya da baskın şekilde ona rağmen kramplarım var hafıften

Kramplarını takip et canım. Mide bulantısı bir belirti derler doğum için ama yine de endişe etme gevşemeye çalış. Kendini sıkma bebeğin iyi sen de iyisin

Aa öyle mi Allah korusun ya zaten camları da açamıyoruz hava buz gibi Normal seyrinde olması gereken ağrıların var yani buna da şükür. Bu arada bende de çok bacak ağrısı oluyordu soda sayısını biraz arttırdım birde yatmaya yakın içiyorum bir rahatladim sanki aklında olsun bacak ağrısı çok fena

Canım sancı sıklığını kontrol et. Ilık bir duş al istersen. Biraz gevsemeye calis. Sancıların artarak düzenli girmeye başlarsa doğru hastaneye :)

Yok canım hepsini deniyorum ama geçmiyor artık son ay deyip sabretmeye çalışıyorum. Bu arada sanki son aylarda çok içilen soda vücutta ödem de yapabiliyordu ama yanılıyor da olabilirim bilemedim şimdi :)

Başınız saolsun canım. Haklısın beni de basıyor artık yok emer mi emmez mi ya zaten dogum stresi var yok bnm kızımınki emdi ya yemin ediyorum kaçsan da sormayıp he he desende inatla gelip anlatmak istiyorlar sanki gerçekten kimseyi görmek istemiyorum artık

Canım dusa gir belki ılık su rahatlatır

Canım girmiyorum son zamanlardır foruma çok şükür herşey yolunda Anadolu yakasındayım canım ama hiç araştırmadım çocuk doktoru aslında hep aklımda ama.. Bikaç hafta içinde bebek gelebilir, çoktan doktoru belirlemem gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…