- 11 Mart 2008
- 56.600
- 4.466
Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyoro kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce
Aynen benim karnım hic kaşımazdı ilk defa bugün sabah kaşındı. yani anlik bu işKötü örnekleri pek anlatmayı sevmiyorum ama çok yakın bir arkadaşım 38de bir anda çatladısen yine de önlemini al canın
Yağ krem ne varsa sürüyor um csnım bakalım ne olacakKötü örnekleri pek anlatmayı sevmiyorum ama çok yakın bir arkadaşım 38de bir anda çatladısen yine de önlemini al canın
Suan tek olmadigima bende sevindim :)))Ben de daha seçip yollayamadım 1.5 yıl oldu halbuki kendim de amatörce uğraşıyordum ama bir türlü fırsat bulamadım .. tek değil mişim..
Evet canım doğru genel riskli diyorlar bizde evde yaptık lokalCanım evde lokal anestezi uygulanıyor
Yani sadece o kısım uyusturuluyor
Ama genel anestezi dediğimiz tamamen bayıltma oluyor
Buda 1 yaşından önce uygulanması önerilmiyor
Tabi bu benim bildiğim yanlışta olabilir
Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyoro kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce
@UgurluKedi canım doktorumun kızı yeni doğum yaptı ve bana sıkı sıkı “kalkan mutlaka al yara olduktan sonra zaten acısından emzirme işi işkenceye dönüyor hem akan sütlerin de orda muhafaza oluyor” dedi. Almadım henüz ama aklımın bir köşesinde :)
36+6da iki küçük catlagim oldu göbüste oglandada son haftada çatır çatır catladi şimdi yer yok catlamaz diyordum ama çatlayan yer tekrar çatlıyorKızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
Csnım çok sağol öyle yapıyorum bende bakalım ne olacak
Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz
Cevabin icin cok tskler. Bende aldim ama önceden sürülmesi gerekiyomuSon 15 gundur fikan lansinoh gogus ucu kremini suruyorum ins olmaz
Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz
Cevabin icin cok tskler. Bende aldim ama önceden sürülmesi gerekiyomu
O zaman hemen baslayayim. Benim şafak 19. Seninki kac cnmBende burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım önceden baslamak gerekiyormuş bazi arkadaslarimiza doktoruda bu sekilde onermis cnm insallah faydasini goruruz bakalim
Bende Daha girmedim nst belki bu hafta girecektim bilemiyorum daYanii ben o düşüncedeyim doktorumda o kafada bi adam cok sukur ne bi test ne bi tahlil gereksiz hicbiseyle ugrastirmadi saolsun ultrasyonda bile cok tutmaz zararli bebege die daha bi kere bile nst ye falan girmedim Allaha emanet gidiyorum yani :))) Kendini bosuna strese sokma Allahin izniyle bisecik olmaz vesveseye düşme takipte kal bebisi yeter valla ben bisi kesfettim tesadufmu bilmiyorum ama bazen evhamlaniorum hareketini hissetmeyince kegel egzersizini yapmaya basliyorum hareketleniyo rahatliyorum sonra :)
Bende Daha girmedim nst belki bu hafta girecektim bilemiyorum da