2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Belli karşındaki düşüncesiz birisi:
sende kırılır mı diye düşünme sanane en çıkaracağım de. Hamile ile konuşurken düşüncesiz olan insanlara tahammülüm yok

A Alaraa53 ilk çocukta hiç çatlağım olmadı o zaman hamileyken grubumuzda bir arkadaş Doğumda sancı çekerken çatladı şimdi yine yok çatlağım ama bu asla olmaz anlamına gelmiyor son dk bile olabilir
Nemli tut krem sür çatlarsa yapacak bir şey yok

Csnım çok sağol öyle yapıyorum bende bakalım ne olacak

Evet canım doğru genel riskli diyorlar bizde evde yaptık lokal

Valla ben insanlar oyle dedikce mutlu oluyorumevet icimde bi can tasiyorum cunku bunun en belirgin sonucuda vucudumun degismesi onun dunyaya saglikli gelebilmesi en onemli onceligim o iyi olsun yeterki ben iki kati olmayada raziyim :) Oyle konusanlarada ben azindan orttaya bisi cikarcam siz napcaniz diorum :)) Hic moralini bozma oyle seylere ha bide su varki bunu soyleyen insanlar kotu niyetlede demiyo sende gül gec eglenmeye calis :)

Evet kalkani herkes cok onerio ben mamacimdan bayada uyguna almistim hemencik cantama koydum :)

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
36+6da iki küçük catlagim oldu göbüste oglandada son haftada çatır çatır catladi şimdi yer yok catlamaz diyordum ama çatlayan yer tekrar çatlıyor

Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz

Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz

Son 15 gundur fikan lansinoh gogus ucu kremini suruyorum ins olmaz

Son 15 gundur fikan lansinoh gogus ucu kremini suruyorum ins olmaz

Bende Daha girmedim nst belki bu hafta girecektim bilemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…