2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim doktor da sizinki gibi her hafta nst ye giriyorum. Doğum için 38.haftada olmaz mı artik dayanamıyorum ağrılardan diyorum yok erken daha 39 olsun rahat rahat yılbaşına gir ondan sonra alalım diyo. Aslına bakarsan ne kadar gec o kadar iyi gelişimi için ama benim oğlan makat geliş olduğu için canımı çok yakıyor. Dayanılacak gibi değil agrisi

Zeytinyagimin asit oranini hic bilmiyorum canim arkadasimin annesinin koyde yaptigi bi urundu almistim ama daha sertlestirmedi aksine yumusatti ama hala sertlikler ve kurumalar oluyor. Bugun eczaneme soguk sikim hindistan cevizi yagi siparisi verdim lansinohu hastane cantama koydum(en kotu ihtimal dogumdan sonra gobegime surmeye devam ederim yagi). Ayva tukettikce cekirdeklerini de depolasam iyi olur sanki.
Ay say say bitmedi ne cok alternatif urunumuz var.
Artik gobekten gectim bayagi bir catladim zaten bari meme uclarim yara olmasin sutum gelsin insallah ta sorunsuz emzirebileyim bebisi

bu çatlaklar çok fena bacaklarım basenlerim çatladı benimde geçen gördüm dengem kaydı çok kötü bir görüntüydü ben göbeğe odaklanırken bacaklar gitti

canım benim ersag çatlak kremi cok iyi gelir faydasini görürsün aklinda olsun
bakarım cnm ona da ben burts bee çatlak kremi aldım karın bolgesine özel çok memnun kaldım. bacaklarıma hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama catladıktan sonra başladım o yüzden olan oldu. ersag organik mi canim dogal mi biliyor musun

Aynen canımm ama düzensizz yAni oda

Csnım allah yardımcın olsun demek ki var bi bildikleri ki hepsi aynı şeyi söylüyor tabi ki ne kadar durursalar o kadar iyi sezeryan mi olacaksınız sizde makat gelişi ise öyle olur sanırım

O bendim sanırım

U UgurluKedi canım doktorumun kızı yeni doğum yaptı ve bana sıkı sıkı “kalkan mutlaka al yara olduktan sonra zaten acısından emzirme işi işkenceye dönüyor hem akan sütlerin de orda muhafaza oluyor” dedi. Almadım henüz ama aklımın bir köşesinde :)

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyor o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce

Canım bizim insanın şakası kendince. hassas olabileceğini düşünmemiştir. Kırıcı ama art niyet olduğunu sanmıyorum. Takılma boşver :)

Canım ne kadar zamandır orda yaşıyorsun bilmiyorum ama nedense ülkemizdeki insanların birçoğu ciddi anlamda birçoğu şaka yapmak/ kalp kırmak/ bilerek ya da bilmeyerek laf sokmak konusunda uzmanlar. Sana şöyle bir örnek vereyim. Çok çok zayıftım hep, artık üniyi falan bitirmişim amcam geldi memleketten ve bana dediği aynen şu “ne bu halin çakallara dönmüşsün!”
Diyeceğim o ki cahillik de geç aldırma bile.

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu

Turkiyede dogdum buyudum tabiki bu sacma sapan turk sakalarina yabanci degilim ama gercekten buradaki insanlarla kiyasladigimda keske ne kadar kustah olduklarini gorebilseler diyorum, ama hic rahatsiz bile degiller bu durumdan ben hic iyi niyet goremiyorum, ulkemi cok ozluyorum ama boyle ornekler gordukce iyiki orda yasamiyorum diyorum

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
37 haftaligim, sanirim iki hafta once falan alt karnimda basladi catlamalar, hic birakma ilgilenmeyi, bende birakmadim ama olacagi varsa ne yapsak bos. Daha karnim yokken liearac biooil, kendi yaptigim hindistancevizi badem yagi kusburnu yagi karisimi ve palmers cacao butter formula hepsini kullandim, hic kuru birakmadim ama sonuc yine catlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…