2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Csnım allah yardımcın olsun demek ki var bi bildikleri ki hepsi aynı şeyi söylüyor tabi ki ne kadar durursalar o kadar iyi sezeryan mi olacaksınız sizde makat gelişi ise öyle olur sanırım

O bendim sanırım

U UgurluKedi canım doktorumun kızı yeni doğum yaptı ve bana sıkı sıkı “kalkan mutlaka al yara olduktan sonra zaten acısından emzirme işi işkenceye dönüyor hem akan sütlerin de orda muhafaza oluyor” dedi. Almadım henüz ama aklımın bir köşesinde :)

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyor o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce

Canım bizim insanın şakası kendince. hassas olabileceğini düşünmemiştir. Kırıcı ama art niyet olduğunu sanmıyorum. Takılma boşver :)

Canım ne kadar zamandır orda yaşıyorsun bilmiyorum ama nedense ülkemizdeki insanların birçoğu ciddi anlamda birçoğu şaka yapmak/ kalp kırmak/ bilerek ya da bilmeyerek laf sokmak konusunda uzmanlar. Sana şöyle bir örnek vereyim. Çok çok zayıftım hep, artık üniyi falan bitirmişim amcam geldi memleketten ve bana dediği aynen şu “ne bu halin çakallara dönmüşsün!”
Diyeceğim o ki cahillik de geç aldırma bile.

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu

Turkiyede dogdum buyudum tabiki bu sacma sapan turk sakalarina yabanci degilim ama gercekten buradaki insanlarla kiyasladigimda keske ne kadar kustah olduklarini gorebilseler diyorum, ama hic rahatsiz bile degiller bu durumdan ben hic iyi niyet goremiyorum, ulkemi cok ozluyorum ama boyle ornekler gordukce iyiki orda yasamiyorum diyorum

Kızlar size birşey sorucam aranızda son hafta çatlayan oldu mu 35+5 im şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı acaba bundan Sonra olur mu
37 haftaligim, sanirim iki hafta once falan alt karnimda basladi catlamalar, hic birakma ilgilenmeyi, bende birakmadim ama olacagi varsa ne yapsak bos. Daha karnim yokken liearac biooil, kendi yaptigim hindistancevizi badem yagi kusburnu yagi karisimi ve palmers cacao butter formula hepsini kullandim, hic kuru birakmadim ama sonuc yine catlak

Kötü örnekleri pek anlatmayı sevmiyorum ama çok yakın bir arkadaşım 38de bir anda çatladı sen yine de önlemini al canın

Belli karşındaki düşüncesiz birisi:
sende kırılır mı diye düşünme sanane en çıkaracağım de. Hamile ile konuşurken düşüncesiz olan insanlara tahammülüm yok

A Alaraa53 ilk çocukta hiç çatlağım olmadı o zaman hamileyken grubumuzda bir arkadaş Doğumda sancı çekerken çatladı şimdi yine yok çatlağım ama bu asla olmaz anlamına gelmiyor son dk bile olabilir
Nemli tut krem sür çatlarsa yapacak bir şey yok

Csnım çok sağol öyle yapıyorum bende bakalım ne olacak

Evet canım doğru genel riskli diyorlar bizde evde yaptık lokal

Valla ben insanlar oyle dedikce mutlu oluyorumevet icimde bi can tasiyorum cunku bunun en belirgin sonucuda vucudumun degismesi onun dunyaya saglikli gelebilmesi en onemli onceligim o iyi olsun yeterki ben iki kati olmayada raziyim :) Oyle konusanlarada ben azindan orttaya bisi cikarcam siz napcaniz diorum :)) Hic moralini bozma oyle seylere ha bide su varki bunu soyleyen insanlar kotu niyetlede demiyo sende gül gec eglenmeye calis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…