2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Daha vaktimiz var canim strese girmeye gerek yok 40 haftayi doldurdugumuzda hala kipirti olmazsa o zaman telaslaniriz :) Benim arkadasim 42 haftalik dogum yapti bebis içeriyi pek sevmisti :)))
Evet benim de kızım 39+6 da dogdu hemde bı anda sancı basladı valla ne zaman geleceği belli olmuyo bu bebeklerin bunda nedense erken gelir diye hep hissim

Evet benim de kızım 39+6 da dogdu hemde bı anda sancı basladı valla ne zaman geleceği belli olmuyo bu bebeklerin bunda nedense erken gelir diye hep hissim

Bazen cok zorlansamda 40 a kadar durmasini istiyorum guzel gelissin zamaninda gelsin insallah butun bebekler saglikli olsunlar insallah keyifleri ne isterse onu yapicaklar biz naparsak yapalım:)

Ayyy kızlar benim 3 4 damla kadar kanamam oldu yani kıpkırmızı bildiğin kan. Gerisini bekliyim demı benim sezeryan olcak çünkü ilk doğum sezeryan. Nisansa turuncu olur diye konusulmustu. Sancı henüz yoj sanki adet olcakmisim gibi bi sizi var.

Ya kızlar benim belimde ve karnimda sizimi desem ağrı bilemedigim bisey var bi halsizlik çöktü üstüme bi kaç saattir gecmiyorda karnımdan yanlarıma doğru neden boyle oldum acaba yardımcı olursunuz diye size sordum

Ayyy kızlar benim 3 4 damla kadar kanamam oldu yani kıpkırmızı bildiğin kan. Gerisini bekliyim demı benim sezeryan olcak çünkü ilk doğum sezeryan. Nisansa turuncu olur diye konusulmustu. Sancı henüz yoj sanki adet olcakmisim gibi bi sizi var.
Canım sezaryen olacaksa hastaneye gitmen gerekmez mi? Yani eğer gelen normal doğuma ait bir belirtiyse doktorunu haberdar etmelisin bence.

Canim bence doktorunu ara dogum baslamis olabilir .yarinda pazar iraya buraya gitmesin

bakarım cnm ona da ben burts bee çatlak kremi aldım karın bolgesine özel çok memnun kaldım. bacaklarıma hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama catladıktan sonra başladım o yüzden olan oldu. ersag organik mi canim dogal mi biliyor musun
ERSAĞ MAVİ VÜCUT LOSYONU (BAKIM ONARIM LOSYONU)
1f6bb.png

27a1.png
➡ VÜCUDUMUZDA ÇATLAK YERLERE MASAJ YAPARAK SÜRERSEK DÜZENLİ KULLANIMLA ONARIM YAPIYOR

İçeriğinde bulunan E vitamini ve Allantoin bileşimi ile en değerli giysimiz olan cildimizi hem korumak hem de nemlendirmek için özel olarak tasarlanmış olan Ersağ Vücut Losyonu denemeye değer harika bir üründür.
1f4a6.png
1f338.png
ALLANTOiN
1f338.png
1f4a6.png

1f4a6.png
Allantion, ciltteki hücre yenilenmesini sağlar. Problemli ve zayıflamış ciltlerde cilt yenilenmesini ve onarımını büyük ölçüde destekler.
1f4a6.png
Allantoin; tahriş engelleyici, iyileşme ve yenileme aktivitesine sahiptir. Cildi zarar görmekten korur.
1f4a6.png
Allantoin deri ülseri, yaralar, yara izleri, yanıklar, güneş yanıkları, karbonkül, akne, deri erupsiyonları, fissürler, derisıyrıkları, impetigo, egzema, psöriazis gibi deri hastalıkları ve sedef hastalığının tedavisinde de kullanılır.
1f4a6.png
Allantoin cildi korumakta, cildin kendisini yenilemesini tetiklemekte ve çevresel unsurlar nedeniyle güçsüzleşen cilde bakım yapmaktadır.
1f4a6.png
Doğal yapısı ile cilde uyum sağlayan Allantoin etken maddesi özellikle hassas ciltlerde kullanım için ideal bir bileşendir. Ciltteki kızarıklıkları yatıştırır, antiseptiktir. Cildi rahatlatır sakinleştirir, nemlendirir ve doğal fonksiyonlarını yenilemesine yardımcı olur.
1f4a6.png
Allantoin; cildi nemlendirmekte ve cilde bakım yapmaktadır.
1f4a6.png
Allantoin ciltteki kuruluk şikâyetini gidermeye de yardımcıdır. Cilt kuruluğu cildin üst tabakasının su kaybetmesinden kaynaklanmaktadır. Allantoin cildin su kaybetmesini önlemektedir.
1f4a6.png
Allantoin cildi yumuşatmakta, cilde bakım yaparak bireyin daha iyi hissetmesine katkıda bulunmaktadır.
1f4a6.png
Hücre yenilenmesini teşvik eden madde daha sağlıklı bir cilt için yararlıdır.
1f4a6.png
Allantoin cildi korumakta, cildin kendisini yenilemesini tetiklemekte ve çevresel unsurlar nedeniyle güçsüzleşen cilde bakım yapmaktadır.

1f4a6.png
1f338.png
E Vitamininin Cilde Faydası
1f338.png
1f4a6.png

1f4a6.png
E vitamini ise öncelikle iyi bir antioksidandır.
1f4a6.png
Kan dolaşımını düzenleyerek hücre yenilenmesini destekler engel olarak yaşlanmasını geciktirir ve düzgün görünmesini sağlar.
1f4a6.png
Hücreleri hızla onararak hem yeni cilt problemlerinin oluşmasına engel olur hem de var olan cilt problemlerinin hızlı bir şekilde düzelmesini sağlar.
1f4a6.png
E vitamini yağının, yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlar
1f4a6.png
E vitamini cilde esnekliğini veren kolajen üretimini arttırarak yaşlılığın cilt üzerindeki belirtilerini geciktirebilir. Kolajen üretimi arttıkça bağ dokusu güçlenir ve cilt sıkılaşır.
1f4a6.png
E vitamini antioksidan etkisiyle cildi canlandırır ve nemlendirir.
1f4a6.png
E vitamini yanık, kesik ya da ameliyat izlerinin tamamen ortadan yok olmasını sağlamaz ancak bu yara izlerinin görünümlerini bir miktar azaltabilir. E vitamini ayrıca antioksidan etkisiyle yaraların geçme sürecini yavaşlatan serbest radikalleri baskılar.
1f4a6.png
Yara izleri gibi, yaşlılık lekesi olarak da bilinen kahverengi lekeleri hafifletmek için E vitaminini kullanabilirsiniz.

1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png

1f4a6.png
Vücudun kolayca emdiği Ersağ Vücut losyonu cilt üzerinde yağlı bir kalıntı bırakmaz. Cildimizin nem seviyesini düzenleyerek dış etkenlere karşı korunmasını sağlar.
1f4a6.png
Hızlı kilo alıp vermekten ve kötü beslenmekten dolayı vücudumuzda oluşan çatlakların giderilmesinde etkilidir ve yeni çatlakların oluşmasını engeller.
1f4a6.png
Düzenli olarak kullanıldığında cildin bakımını en iyi şekilde yaparak cildi esnekliğine kavuşturur, cilde taze ve canlı bir his verir, pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlar.
1f4a6.png
Elinize bir miktar alarak masaj eşliğinde uygulayabileceğiniz Ersağ Vücut Losyonu hem çocuklar hem de yetişkinler için son derece güvenli ve etkisi kanıtlanmış bir üründür. Düzenli olarak kullanıldığında gözle görülür etki gösterir.

bitkisel canım benim

Canım sezaryen olacaksa hastaneye gitmen gerekmez mi? Yani eğer gelen normal doğuma ait bir belirtiyse doktorunu haberdar etmelisin bence.
Yaa bende ole yapcaktim ama gerisi gelmedi sancı bile yok. Benim bebek önde çok oyuzden hareketleri çok sert bu yüzden lekelenmeli bir gebelik geçirdim buda mı ole ayırt etmek için biraz beklemek istedim 1 2 saat bekleyip olmadı aricam

Herkeste farkli renk okur kiminde kahvenkiminde kirmizi kiminde turuncu. Sen sezeryan sitiosan bekleme hemen git. Acilman baslamistir muhtemelen.normal dogum yaomak.zorunda kalma

ERSAĞ MAVİ VÜCUT LOSYONU (BAKIM ONARIM LOSYONU)
1f6bb.png

27a1.png
➡ VÜCUDUMUZDA ÇATLAK YERLERE MASAJ YAPARAK SÜRERSEK DÜZENLİ KULLANIMLA ONARIM YAPIYOR

İçeriğinde bulunan E vitamini ve Allantoin bileşimi ile en değerli giysimiz olan cildimizi hem korumak hem de nemlendirmek için özel olarak tasarlanmış olan Ersağ Vücut Losyonu denemeye değer harika bir üründür.
1f4a6.png
1f338.png
ALLANTOiN
1f338.png
1f4a6.png

1f4a6.png
Allantion, ciltteki hücre yenilenmesini sağlar. Problemli ve zayıflamış ciltlerde cilt yenilenmesini ve onarımını büyük ölçüde destekler.
1f4a6.png
Allantoin; tahriş engelleyici, iyileşme ve yenileme aktivitesine sahiptir. Cildi zarar görmekten korur.
1f4a6.png
Allantoin deri ülseri, yaralar, yara izleri, yanıklar, güneş yanıkları, karbonkül, akne, deri erupsiyonları, fissürler, derisıyrıkları, impetigo, egzema, psöriazis gibi deri hastalıkları ve sedef hastalığının tedavisinde de kullanılır.
1f4a6.png
1f4a6.png
Doğal yapısı ile cilde uyum sağlayan Allantoin etken maddesi özellikle hassas ciltlerde kullanım için ideal bir bileşendir. Ciltteki kızarıklıkları yatıştırır, antiseptiktir. Cildi rahatlatır sakinleştirir, nemlendirir ve doğal fonksiyonlarını yenilemesine yardımcı olur.
1f4a6.png
Allantoin; cildi nemlendirmekte ve cilde bakım yapmaktadır.
1f4a6.png
Allantoin ciltteki kuruluk şikâyetini gidermeye de yardımcıdır. Cilt kuruluğu cildin üst tabakasının su kaybetmesinden kaynaklanmaktadır. Allantoin cildin su kaybetmesini önlemektedir.
1f4a6.png
Allantoin cildi yumuşatmakta, cilde bakım yaparak bireyin daha iyi hissetmesine katkıda bulunmaktadır.
1f4a6.png
Hücre yenilenmesini teşvik eden madde daha sağlıklı bir cilt için yararlıdır.
1f4a6.png

1f4a6.png
1f338.png
E Vitamininin Cilde Faydası
1f338.png
1f4a6.png

1f4a6.png
E vitamini ise öncelikle iyi bir antioksidandır.
1f4a6.png
Kan dolaşımını düzenleyerek hücre yenilenmesini destekler engel olarak yaşlanmasını geciktirir ve düzgün görünmesini sağlar.
1f4a6.png
Hücreleri hızla onararak hem yeni cilt problemlerinin oluşmasına engel olur hem de var olan cilt problemlerinin hızlı bir şekilde düzelmesini sağlar.
1f4a6.png
E vitamini yağının, yaraların daha çabuk iyileşmesini sağlar
1f4a6.png
E vitamini cilde esnekliğini veren kolajen üretimini arttırarak yaşlılığın cilt üzerindeki belirtilerini geciktirebilir. Kolajen üretimi arttıkça bağ dokusu güçlenir ve cilt sıkılaşır.
1f4a6.png
E vitamini antioksidan etkisiyle cildi canlandırır ve nemlendirir.
1f4a6.png
E vitamini yanık, kesik ya da ameliyat izlerinin tamamen ortadan yok olmasını sağlamaz ancak bu yara izlerinin görünümlerini bir miktar azaltabilir. E vitamini ayrıca antioksidan etkisiyle yaraların geçme sürecini yavaşlatan serbest radikalleri baskılar.
1f4a6.png
Yara izleri gibi, yaşlılık lekesi olarak da bilinen kahverengi lekeleri hafifletmek için E vitaminini kullanabilirsiniz.

1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png
1f4a5.png

1f4a6.png
Vücudun kolayca emdiği Ersağ Vücut losyonu cilt üzerinde yağlı bir kalıntı bırakmaz. Cildimizin nem seviyesini düzenleyerek dış etkenlere karşı korunmasını sağlar.
1f4a6.png
Hızlı kilo alıp vermekten ve kötü beslenmekten dolayı vücudumuzda oluşan çatlakların giderilmesinde etkilidir ve yeni çatlakların oluşmasını engeller.
1f4a6.png
Düzenli olarak kullanıldığında cildin bakımını en iyi şekilde yaparak cildi esnekliğine kavuşturur, cilde taze ve canlı bir his verir, pürüzsüz ve güzel görünmesini sağlar.
1f4a6.png
Elinize bir miktar alarak masaj eşliğinde uygulayabileceğiniz Ersağ Vücut Losyonu hem çocuklar hem de yetişkinler için son derece güvenli ve etkisi kanıtlanmış bir üründür. Düzenli olarak kullanıldığında gözle görülür etki gösterir.

bitkisel canım benim
Teşekkür ediyorum uğraşıp zahmet ettin :)

Herkeste farkli renk okur kiminde kahvenkiminde kirmizi kiminde turuncu. Sen sezeryan sitiosan bekleme hemen git. Acilman baslamistir muhtemelen.normal dogum yaomak.zorunda kalma
hocamla görüştüm korkma takibe devam et dedi her hangi sancı yada kanama devaminda haberlesicez. Ben bi yikanayim felan nolur nolmaz çok heycanlandim şimdi

Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz
canım benim ben iki cocukdada cektim bunda hamilelikte basladi gogsumun ucu catladi bir barca koptu ersağ vücut losyonu aldim tavsiye ustune bir gece sürdüm aninda gecti catlaklar için aldimmm harika gönül rahatligiyla kullana bilirsin bitkisel-tedavi

Yaa bende ole yapcaktim ama gerisi gelmedi sancı bile yok. Benim bebek önde çok oyuzden hareketleri çok sert bu yüzden lekelenmeli bir gebelik geçirdim buda mı ole ayırt etmek için biraz beklemek istedim 1 2 saat bekleyip olmadı aricam
inşallah gitmissindir hastaneye ne olur ne olmaz rabbim senide bebeginide korusun inşallah..
güzel haberlerle gelirsin inşallah

Canım hep aynı örneği veriyorum ama ablam hiç sancısını anlamamıştı normal kontrolüne gittiğinde zaten açılması yarılanmıştı. Bence riske etme hakkında hayırlısı olsun

bu çatlaklar çok fena bacaklarım basenlerim çatladı benimde:KK57: geçen gördüm dengem kaydı çok kötü bir görüntüydü :mad: ben göbeğe odaklanırken bacaklar gitti
Canim valla ne diyelim bebekler saglikli olsun da o kadar catlagimiz olsun napalim. Ben bella b lierac zeytinyagi biooil hepsini denedim yine catladi. Gercekten olacagi varsa oluyor iste. Surseydin de muhtemelen olacakti. En kotu ihtimal dogumlardan sonra lazer tedavisi yaptiririz

U UgurluKedi canım doktorumun kızı yeni doğum yaptı ve bana sıkı sıkı “kalkan mutlaka al yara olduktan sonra zaten acısından emzirme işi işkenceye dönüyor hem akan sütlerin de orda muhafaza oluyor” dedi. Almadım henüz ama aklımın bir köşesinde :)
Ben bugun aldim canim yikayip hastane cantasina koyucam. Dedigim gibi uclar simdiden sertlesmeye kabuklasmaya basladi bazi yerlerde ki bunu yara olacagina yoruyorum. Biz onlemimizi alalim bence de cunku bi kere yara olduktan sonra onu gecirmek daha zor olur sanki. Bir de o kalkanla zaten hassas olan gogus ucun gogus pedine veya sutyene degmemis oluyor.
Yalniz soyle bi denedim de acaip sekilsiz bisey cok komik duruyor :duduk:

Arkadaslar merhaba, ben mi asiri tepki gosteriyorum bilmiyorum ama artik icimi dokmem lazim, dun aksam teyzemle kamerada gorusuyordum esi geldi enistem, tepkiler aynen soyle, abim sen ne olmussun oyle, gercekten o karnindaki bebek mi, sen doguramazsin o bebegi 5 kilo falan vardir heralde aklinca saka yapiyor :KK43: o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben ingilterede yasiyorum hic boyle bisey basima gelmedi gercekten insanlar bu kadar acimasizca dalga gecebiliyorlar mi hadsizce :KK43:
Geciyorlar anacim geciyorlar. Gecenlerde esimin arkadasinin esi bana bi sacmaladi zaten garezi var pek iyi niyetli birisi degil. Detaya girmeyeyim cidden sacma salak bisey ve terbiyesizce bir davranis. Pasa pasa ozrunu dileyip birden dunyanin en kibar insanina donusmek mecburiyetinde biraktim acik acik ayiplayip insan ol demeye getirince, isteyince kibar ve insan gibi de davranabiliyormus demek.
Sen tepkini hic bozulmamiscasina gayet sogukkanli soyle en azindan icinde kalmasin oyle durumlarda. Sen sinir olacagina karsinda ki olsun o zaman kafana da cok takmiyorsun.
Hem ortada hicbisey yokken boyle durduk yere kendini belli eden insanlar guzel oluyor hic tanimaya calismadan direkt eliyorsun hayatindan

Son düzenleme:
X