2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım sezaryen olacaksa hastaneye gitmen gerekmez mi? Yani eğer gelen normal doğuma ait bir belirtiyse doktorunu haberdar etmelisin bence.
Yaa bende ole yapcaktim ama gerisi gelmedi sancı bile yok. Benim bebek önde çok oyuzden hareketleri çok sert bu yüzden lekelenmeli bir gebelik geçirdim buda mı ole ayırt etmek için biraz beklemek istedim 1 2 saat bekleyip olmadı aricam

Herkeste farkli renk okur kiminde kahvenkiminde kirmizi kiminde turuncu. Sen sezeryan sitiosan bekleme hemen git. Acilman baslamistir muhtemelen.normal dogum yaomak.zorunda kalma

Teşekkür ediyorum uğraşıp zahmet ettin :)

Herkeste farkli renk okur kiminde kahvenkiminde kirmizi kiminde turuncu. Sen sezeryan sitiosan bekleme hemen git. Acilman baslamistir muhtemelen.normal dogum yaomak.zorunda kalma
hocamla görüştüm korkma takibe devam et dedi her hangi sancı yada kanama devaminda haberlesicez. Ben bi yikanayim felan nolur nolmaz çok heycanlandim şimdi

Kızlar hepimiz son haftalarımızdayiz cok şükür. Meme ucu çatlağı olmamasi için şimdiden kullandıgınız bi yöntem varm. Oglumda cok fena yara olmuşru. Bildiginiz bisey varsa lutfen yardimci olurmusunuz
canım benim ben iki cocukdada cektim bunda hamilelikte basladi gogsumun ucu catladi bir barca koptu ersağ vücut losyonu aldim tavsiye ustune bir gece sürdüm aninda gecti catlaklar için aldimmm harika gönül rahatligiyla kullana bilirsin bitkisel-tedavi

inşallah gitmissindir hastaneye ne olur ne olmaz rabbim senide bebeginide korusun inşallah..
güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bence Dr gıt

Canım hep aynı örneği veriyorum ama ablam hiç sancısını anlamamıştı normal kontrolüne gittiğinde zaten açılması yarılanmıştı. Bence riske etme hakkında hayırlısı olsun

bu çatlaklar çok fena bacaklarım basenlerim çatladı benimde geçen gördüm dengem kaydı çok kötü bir görüntüydü ben göbeğe odaklanırken bacaklar gitti
Canim valla ne diyelim bebekler saglikli olsun da o kadar catlagimiz olsun napalim. Ben bella b lierac zeytinyagi biooil hepsini denedim yine catladi. Gercekten olacagi varsa oluyor iste. Surseydin de muhtemelen olacakti. En kotu ihtimal dogumlardan sonra lazer tedavisi yaptiririz

Ben bugun aldim canim yikayip hastane cantasina koyucam. Dedigim gibi uclar simdiden sertlesmeye kabuklasmaya basladi bazi yerlerde ki bunu yara olacagina yoruyorum. Biz onlemimizi alalim bence de cunku bi kere yara olduktan sonra onu gecirmek daha zor olur sanki. Bir de o kalkanla zaten hassas olan gogus ucun gogus pedine veya sutyene degmemis oluyor.
Yalniz soyle bi denedim de acaip sekilsiz bisey cok komik duruyor

Geciyorlar anacim geciyorlar. Gecenlerde esimin arkadasinin esi bana bi sacmaladi zaten garezi var pek iyi niyetli birisi degil. Detaya girmeyeyim cidden sacma salak bisey ve terbiyesizce bir davranis. Pasa pasa ozrunu dileyip birden dunyanin en kibar insanina donusmek mecburiyetinde biraktim acik acik ayiplayip insan ol demeye getirince, isteyince kibar ve insan gibi de davranabiliyormus demek.
Sen tepkini hic bozulmamiscasina gayet sogukkanli soyle en azindan icinde kalmasin oyle durumlarda. Sen sinir olacagina karsinda ki olsun o zaman kafana da cok takmiyorsun.
Hem ortada hicbisey yokken boyle durduk yere kendini belli eden insanlar guzel oluyor hic tanimaya calismadan direkt eliyorsun hayatindan

Son düzenleme:
Bugun yuzum yaniyor. Al al yanakli dolasiyorum kac saattir Ve bebek acayip hareketliydi tum gun. Hayirdir insaallah.

Aynen benim karnım hic kaşımazdı ilk defa bugün sabah kaşındı. yani anlik bu iş
Ya sorma bu hafta kasinmaktan agliyorum ve bu gobegim hep nemli olmasina ragmen bu sekilde. Hele bi de disarida da kasiniyo gobekli amcalar gibi karnimi kasiya kasiya dolasmamak icin zor tutuyorum kendimi

Kanama oldugunda hemen dr a gitmek lazim diye biliyorum bence git icin rahat etsin emin ol canim

Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?

Ben reflu yatagi degil ama kafa duzlesmesini onleyici bi yastik aldim hatta duzlesen kafa yapilarinda bile iyilesme sagliyormus. Ortopedik bir urun, zaten bebekler yan yatirilacak ya olur da kusarsa fln icinde hava bosluklari var yastikta birikmiyor ve icine gidiyor. Onun disinda yan yatirma yastigi almistim. Dr un onerdiyse vardir bir bildigi iyi yapmissin almakla

gozunaydin, hayirli olsun:) sutun de bi kac gun icin de gelir hic merak etme.

Almadım ama alırım canım yatağı. Senin dediğin yastıklar da mantıklı aslında ona da bakayım bi :)

Canim eczanedenmi aldin
yok benim yegenim tavsiye etti
onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…