2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bugun yuzum yaniyor. Al al yanakli dolasiyorum kac saattir Ve bebek acayip hareketliydi tum gun. Hayirdir insaallah.

Aynen benim karnım hic kaşımazdı ilk defa bugün sabah kaşındı. yani anlik bu iş
Ya sorma bu hafta kasinmaktan agliyorum ve bu gobegim hep nemli olmasina ragmen bu sekilde. Hele bi de disarida da kasiniyo gobekli amcalar gibi karnimi kasiya kasiya dolasmamak icin zor tutuyorum kendimi

Kanama oldugunda hemen dr a gitmek lazim diye biliyorum bence git icin rahat etsin emin ol canim

Çok tontiş bir doktorum var canım o deyince bir bildiği vardır dedim bakalım bu ara son işler var araya kaynamazsa alırım. Zaten son muayenede doktorun söylediği iki şey oldu biri kalkan gerekli, diğeri de reflü yatağı al kafan rahat etsin hem odadan odaya taşırsın hem gece kusmalarından korkmadan daha rahat edersin. Bu arada kızlar reflü yatağı alan var mı aranızda?

Ben reflu yatagi degil ama kafa duzlesmesini onleyici bi yastik aldim hatta duzlesen kafa yapilarinda bile iyilesme sagliyormus. Ortopedik bir urun, zaten bebekler yan yatirilacak ya olur da kusarsa fln icinde hava bosluklari var yastikta birikmiyor ve icine gidiyor. Onun disinda yan yatirma yastigi almistim. Dr un onerdiyse vardir bir bildigi iyi yapmissin almakla

gozunaydin, hayirli olsun:) sutun de bi kac gun icin de gelir hic merak etme.

Almadım ama alırım canım yatağı. Senin dediğin yastıklar da mantıklı aslında ona da bakayım bi :)

Canim eczanedenmi aldin
yok benim yegenim tavsiye etti
onun cevresi geniş o getittirdi ama internettende aliniyor ... mesela ben pişik kreminide ordan alacagim gaz cikarmasinada yardimci oluyormus benim kizlarim gazli bebekti bunda denemeye deger... inşallah bebeğim huzurla uyur sabahlara kadar yapmadigim kalmazdi ikiside ayniydi

oncelikle gozun aydin, benim daha dogum olmadi ama gogus ucum cok acidigi icin arkadaslarin tavsiyesiyle lansinoh aldim ama hic faydasi olmadi. sonra kendi dr uma sorunca "Evomere" diye bitkisel gogus ucu kremi onerdi. ben de cok ise yaradi eczanelerde var. sana da tavsiye ederim.

Cnm benimde oglumda hicccc gaz sorunu olmadi. Kızımdada olmaz inş. Artik dogursakta kurtulsak cok agırlastim

pişik kremi tavsiyeniz ne acaba

Sorma dışarıda bile görenler böyle bir tuhaf bakıyor sanki hamişler dışarı çıkamazmış gibi

günün ne zaman canım zamanlarımız yakın.. sormuş olabilirim önceden bunu ama cevabı anımsamıyrum

daha bugun story e koydugum resme arkadasim 3 uz mu yazmis. ve isin kotu yani bunlari yazan arkadaslarim en az 20 kilo aldilar ve hem cinslerim...(12 kilo aldim )

Cnm benimde oglumda hicccc gaz sorunu olmadi. Kızımdada olmaz inş. Artik dogursakta kurtulsak cok agırlastim
ah canım benim bende agirlastim uyuyamiyorum geceleri bebek büyüdükçe hareketleride canimi yakiuor bi kasiktan bi mideden heryere baski yapıyor inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…