• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar anlık kısa süreli baş dönmelerim çok arttı bu ara :KK43:
Bende de aşırı halsizlik var.
Baş dönmesini umursamaz oldum ama betim benZim gidiyor. Hemen yatista inler halde kalıyorum.... :/
İlerledikçe geçer herşey diyordum.
Sanki herşey yeni başlıyor gibi ve artıyor gibi...

Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm

Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?

Sanırım değil.
Benden de istenildi ama bu isimleri bulamadım sonucumda. ..

Merhaba kızlar Rabbim nasip etseydi bende ocak annesi olacaktım malesef 26 nisanda kürtaj oldum.Kese gelişmediği için 8 haftalikken aldılar. Hala acim geçmedi. Sizlerin yazdıklarınizi okuyunca ne kadar güçlü olduğumuzu bi kere daha gördüm. Hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getirelim inşallah. Gerçekten hamileliğin böyle zor olduğunu tahmin bile etmezdim.sizlerin gelişmeleri bana da ümit veriyor. Sağlıkla kalın :KK200:

Merhaba canım, herşeyin hayirlisi.
Zamanı geldiğinde olur bebisin.
Duasız bırakma bizide. Sende sağlıkla kal.

Merhaba kizlar bende ocak annesi olucam inşallah Rabbim sağlıkla bu süreci geçirmeyi nasip etsin hepimize :anneadayı::KK200::nazar::dua:
Aminn. Hayırlı olsun.
Sağlıklı gebelikler inşaallah.

Kızlar tsh değerim yüksek çıkmış troid hormonu yetersizliği var ilaç verdi bebek doğana kadar kullanmam gerekiyormuş.bebeğe zararı olur mu acaba benim gibi olan var mı
Zaten doktorun ona göre ilaç vermiştir.
Benimde zehirli guatr vardı.
Gebelik yoktu. Yani vardı ama benim için sadece bi şüphe ve bi ihtimaldi.
Emin olmayana kadar ilaç almadım.
Sonra gebelikten emin olunca doktoruma gittim.
Gebelik var , dedim.
Kan degerlerime bakıldı.
Sonuç iyi çıktı. .
O da beni takibe aldı. 15 gün. .
15 gün sonra endokrin e gittim.
Kan tahlili yaparak.
Sonuç normal e dönmüştü...
Her hangi bir ilaç kullanmadım yani.
Sadece günlük beslenmeye ek olarak kaysi , incir , ceviz fln tükettim.
Gelende Rabbimden gidende...
Bebisimin gelişi ile hastalığım yok oldu gitti ^_^
Sizinde eğer doktor gebeliginizi bilerek ilaç verdiyse korkmayın.
Zaten kendi başına karar vermez.
Geçer inşaallah

Günaydın kızlar dün doktora gittim kan testi 209 çıktı kese görünmedi perşembe yine beta hcg yapalim 400 civariysa bi sorun yok dedi

Selam kızlar..
Meyve ve salata yemekten bıktım..
Yemek yemiyorum Ramazan da geliyor ne yapacağız bilmiyorum mutfak kokuyor resmen.
ya bende sadece benım sanıyorumn bende uc dort gun hep zeytın ekmek yedım dun oturdum meyve yedım ve aldıgım sebzeler vs hep bozuldu o degıl bulasık bıle zor topluyorum kokuyor bana :(

ne guzel ne güzel. guzellik mi kaldi ki. yataktan kaldiramiyoruz başımızı.
Allah yardımcın olsun canım. Arkadaşım öyleydi. 4 ay bişi yiyemedi kız sonra sizlere ömür :rolleyes: desemde inanma...
ama hastanelik oldu sürekli serumla geçirdi hamileliği. Çok şükür öyle bir sorunum olmadı inşallah olmaz.
Allah tez zamanda geçmesini nasip etsin.

Allah yardımcın olsun canım. Arkadaşım öyleydi. 4 ay bişi yiyemedi kız sonra sizlere ömür :rolleyes: desemde inanma...
ama hastanelik oldu sürekli serumla geçirdi hamileliği. Çok şükür öyle bir sorunum olmadı inşallah olmaz.
Allah tez zamanda geçmesini nasip etsin.
oglumda ben oyleydim. serumla ayaktaydim. bunda insallah onlara gerek kalmaz. dun anneme diyorum. anlamiyorum kimden aldiniz bu huyunu diyo.ben gebelikte kusma bulanti nedir bilmezdim diyo. ahhh ahhh dedim.

oglumda ben oyleydim. serumla ayaktaydim. bunda insallah onlara gerek kalmaz. dun anneme diyorum. anlamiyorum kimden aldiniz bu huyunu diyo.ben gebelikte kusma bulanti nedir bilmezdim diyo. ahhh ahhh dedim.
işte herkeste aynı olmuyor benim annemde çok çekmiş. Çok şükür bende ilkinde de olmadı bundada henüz bişi yok.

Back