- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
- 333
ben varım.:)))3. Çocuğu olacak var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım.:)))3. Çocuğu olacak var mi
Bende de aşırı halsizlik var.Kızlar anlık kısa süreli baş dönmelerim çok arttı bu ara
Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm
Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?
Merhaba kızlar Rabbim nasip etseydi bende ocak annesi olacaktım malesef 26 nisanda kürtaj oldum.Kese gelişmediği için 8 haftalikken aldılar. Hala acim geçmedi. Sizlerin yazdıklarınizi okuyunca ne kadar güçlü olduğumuzu bi kere daha gördüm. Hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getirelim inşallah. Gerçekten hamileliğin böyle zor olduğunu tahmin bile etmezdim.sizlerin gelişmeleri bana da ümit veriyor. Sağlıkla kalın
Aminn. Hayırlı olsun.Merhaba kizlar bende ocak annesi olucam inşallah Rabbim sağlıkla bu süreci geçirmeyi nasip etsin hepimize
Zaten doktorun ona göre ilaç vermiştir.Kızlar tsh değerim yüksek çıkmış troid hormonu yetersizliği var ilaç verdi bebek doğana kadar kullanmam gerekiyormuş.bebeğe zararı olur mu acaba benim gibi olan var mı
Gunaydinnn, nasılsınız?Gunaydin herkese bayanlar...
berbat niye uyandiysam onu da bilmiom.Gunaydinnn, nasılsınız?
yine de bugunumuze şükürler olsun diyelim.Gunaydinnn, nasılsınız?
ya bende sadece benım sanıyorumn bende uc dort gun hep zeytın ekmek yedım dun oturdum meyve yedım ve aldıgım sebzeler vs hep bozuldu o degıl bulasık bıle zor topluyorum kokuyor banaSelam kızlar..
Meyve ve salata yemekten bıktım..
Yemek yemiyorum Ramazan da geliyor ne yapacağız bilmiyorum mutfak kokuyor resmen.
aaaaa benim yanımda kendine tombik mi diyorsun sen duymamış olayım.bu arada kilolu hamile kalan var mı ben tombıs hamıle kaldım
hemen uzerime alındım gunaydin canim.günaydın güzel anneler
iyi yaptın canım. güzeller alınırhemen uzerime alındım gunaydin canim.
ne guzel ne güzel. guzellik mi kaldi ki. yataktan kaldiramiyoruz başımızı.iyi yaptın canım. güzeller alınır
Allah yardımcın olsun canım. Arkadaşım öyleydi. 4 ay bişi yiyemedi kız sonra sizlere ömür desemde inanma...ne guzel ne güzel. guzellik mi kaldi ki. yataktan kaldiramiyoruz başımızı.
bu arada kilolu hamile kalan var mı ben tombıs hamıle kaldım
oglumda ben oyleydim. serumla ayaktaydim. bunda insallah onlara gerek kalmaz. dun anneme diyorum. anlamiyorum kimden aldiniz bu huyunu diyo.ben gebelikte kusma bulanti nedir bilmezdim diyo. ahhh ahhh dedim.Allah yardımcın olsun canım. Arkadaşım öyleydi. 4 ay bişi yiyemedi kız sonra sizlere ömür desemde inanma...
ama hastanelik oldu sürekli serumla geçirdi hamileliği. Çok şükür öyle bir sorunum olmadı inşallah olmaz.
Allah tez zamanda geçmesini nasip etsin.
işte herkeste aynı olmuyor benim annemde çok çekmiş. Çok şükür bende ilkinde de olmadı bundada henüz bişi yok.oglumda ben oyleydim. serumla ayaktaydim. bunda insallah onlara gerek kalmaz. dun anneme diyorum. anlamiyorum kimden aldiniz bu huyunu diyo.ben gebelikte kusma bulanti nedir bilmezdim diyo. ahhh ahhh dedim.
bulantı mı var?Ben de kilolu basladim kilo vermeyede baslamistim ama