• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende boyle bisey yaşadım. Diğer msjlarini okumadim tam ne yaşadığını bilmiyorum ama ben anlatiyim senden de dinlemek isterim. Hersey normaldi ilk gebeligimdi ufacık lekelenmem bile olmamıştı 17haftalik olunca cinsiyetini öğreniriz diye kontrole gittim devlet hast. 15+5de kalmis kalbi durmuş etrafında su toplanmış dediler ki benim ağrıların vardı sağa sola dönerken açıyordu karnım ve kusuyodum hep. Normaldir diyorum ilk ya. Bi doktor daha baktı başka ultrasonla aynı şey 15+5 de kalmis çürümeye başlamış bana zarar verecek diye direk yatış yaptık ilaç verdiler kanamam başlamadı. Sancim çoktu ama suyum da patlamadi kanamam da olmadı. En sonunda doktor müdahale etti doğumu yaptım. Sonra kurtaja aldılar. 5ay korundum hapla. Bıraktım 5. Ay da hamile kaldım ve çok geç döllenme . ve ağrıların çok . sen neler yaşadin ?
ben ilk hamileligimi ogrendigimde urfa viransehirde gorev yapiyordum. testte ogrendim. ertesi gun hafif lekelenmem oldu. neyse ilcedeki kadin dogumcuya gittim bana dis gebelik dedi. urfaya sevk ediyorum hemen mudahale edilsin dedi. ben istemedim. esim yanimfa degil. urfada islem yapilirsa ben tek basima ne yaparim dusunesi bile ürkütücüydü. rica ettim rapor verin ben kendi kadin dogumcuma gideyim memlekette dedim. memlekete geldim. herhangi bir sıkıntı yok dedi doktorum. urfadaki dr.nin dediklerini soyledim. su an kese olusmamis dedi nereden anlasilmis dis gebelik oldugu. kanamam durdu hersey yolunda gidiyordu. kese göründü. 15 gun sonra gel dedi kalp atımını duyalım. dedi. iki hafta gelemedim. sonra benim tayin çıktı. tayin isleriyle ugras derken arada bir kazada gecirdim. memlekete geldim annemlerin yanina. meyil muddetini burada kullandim. sonra memlekete döndüm. keske dönmez olaydim. bebegin kalp atiminin durdugunu beni zegirlemek uzere oldugu soylenildu. ilk gebelik kabul edemiyorum.esim geldi en son. seni kaybedemem deyince kabullendim kurtajla alindi ilki. sonra bir evladim oldu. rabbim ömrünü de bahtini da guzel eylesin. derken 3. ye hamile kaldim gecen sene mayis ayinda. hersey normaldi.ne kanama ne birsey. en son 30 haziranda gittim dr. kontrolune. hatta tatile cikabilur miyim diye sordum cikabilirsin hersey yolunda dedi. temmuz 15 de babamin israri uzerine dr.ye gittim. kalbinin durduğunu soylediler. ben sismeye baslamistim bu arafa kanalr alindi. gondermeyiz zehirlemek uzere denildi. kurtaj yapmadilar. suni sanci verip.normal dogumla düşürdüler kuzumu. bebegimi gördüm. beni en cok sarsanda zaten o görüntüydü. hemsire bebegi alup suyun icine atinca kaplumbaga gibi acildi kuzum kollar bacaklar. oyyy Allahim kimseye yasatmasin.

ben ilk hamileligimi ogrendigimde urfa viransehirde gorev yapiyordum. testte ogrendim. ertesi gun hafif lekelenmem oldu. neyse ilcedeki kadin dogumcuya gittim bana dis gebelik dedi. urfaya sevk ediyorum hemen mudahale edilsin dedi. ben istemedim. esim yanimfa degil. urfada islem yapilirsa ben tek basima ne yaparim dusunesi bile ürkütücüydü. rica ettim rapor verin ben kendi kadin dogumcuma gideyim memlekette dedim. memlekete geldim. herhangi bir sıkıntı yok dedi doktorum. urfadaki dr.nin dediklerini soyledim. su an kese olusmamis dedi nereden anlasilmis dis gebelik oldugu. kanamam durdu hersey yolunda gidiyordu. kese göründü. 15 gun sonra gel dedi kalp atımını duyalım. dedi. iki hafta gelemedim. sonra benim tayin çıktı. tayin isleriyle ugras derken arada bir kazada gecirdim. memlekete geldim annemlerin yanina. meyil muddetini burada kullandim. sonra memlekete döndüm. keske dönmez olaydim. bebegin kalp atiminin durdugunu beni zegirlemek uzere oldugu soylenildu. ilk gebelik kabul edemiyorum.esim geldi en son. seni kaybedemem deyince kabullendim kurtajla alindi ilki. sonra bir evladim oldu. rabbim ömrünü de bahtini da guzel eylesin. derken 3. ye hamile kaldim gecen sene mayis ayinda. hersey normaldi.ne kanama ne birsey. en son 30 haziranda gittim dr. kontrolune. hatta tatile cikabilur miyim diye sordum cikabilirsin hersey yolunda dedi. temmuz 15 de babamin israri uzerine dr.ye gittim. kalbinin durduğunu soylediler. ben sismeye baslamistim bu arafa kanalr alindi. gondermeyiz zehirlemek uzere denildi. kurtaj yapmadilar. suni sanci verip.normal dogumla düşürdüler kuzumu. bebegimi gördüm. beni en cok sarsanda zaten o görüntüydü. hemsire bebegi alup suyun icine atinca kaplumbaga gibi acildi kuzum kollar bacaklar. oyyy Allahim kimseye yasatmasin.
Bana göstermediler esinle KV de görmüş keşke gorseydim diyorum hep :( yine ayni şeyi yasicakmisim gibi sevinemedim daha..

Ayyyy allahım ne zor ya rabbim bi daha yaşatmasın bize de ikizleri gösterdi sonra kürtajdan sonra ayılınca bebekleri kefenledik hazır diyince o kadar zor geldi ki ağlamaya başladım birden:( anılarım geri geldi şu an

Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm

Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?

Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm

Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?

Kanda mikrop var mı bağışıklık vs ne durumda diye bu testler, benden de istedi doktorum

Selam kızlar..
Meyve ve salata yemekten bıktım..
Yemek yemiyorum Ramazan da geliyor ne yapacağız bilmiyorum mutfak kokuyor resmen.

İnşallah nasip olur ssvd hikayeleri okuyorum hevesleniyorum ama korku da var.benimki de 5 yaşında benim burda ssvd destekleyen dr yok Adana'ya gideceğim eğer ssvd olursa
benim 2013 annelerinden olupta gorusmete başladığım bir arkadas yapti dogumunu 4 ay once normal dogumla. bir yazdi doguma giriyorum bir yazdi oglum kucagimda diye. bende istiyorum o ani yasamak.

Ayyyy allahım ne zor ya rabbim bi daha yaşatmasın bize de ikizleri gösterdi sonra kürtajdan sonra ayılınca bebekleri kefenledik hazır diyince o kadar zor geldi ki ağlamaya başladım birden:KK43: anılarım geri geldi şu an
gercekten bazen diyorum dayanılacak aci degilde rabbim.veriyor bir sekilde sabrini.

Back