• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm

Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?
diger gebeliklerde istendi canim hatta benim cmv igg de sikinti cikmisti. ayri bir test daha istemisti dokrorum.

Arkadaşlar ben bugün 6+6 yım dun doktorum üç kan testi istedi, sizdende bunları erken istediler mi ?
Toxo igg-igm
Rubella igg-igm
Cmv igg-igm

Ikili uclu dedikleri bunlar mi ?

hayırli olsun canım, benden 8. haftaki randevuma kadar yapmami istedigı testler ekte.

Eklentiler

• 20170522_215721.png
    20170522_215721.png
    348 KB · Görüntüleme: 54
bende ilki cataldaydim. simdi catala çıkamıyorum. o korku halen daha var. ve ben ilk kurtajimda narkoz istemedim.
Sibelcim, yazdıklarını okudum, Allah bagıslasin evladinı, ve yenisini de sağlıkla kucagina alırsin insallah, çok üzüldüm, zor şeyler atlatmışsin, Rabbim bir daha yaşatmasın sana da kimseye de. Saglikla al i sallah kucagına. umarim bebeklerimizin fotograglarini paylastigimiz günleri de görürüz.

bende ilki cataldaydim. simdi catala çıkamıyorum. o korku halen daha var. ve ben ilk kurtajimda narkoz istemedim.
Narkozsuz nasıl olur bilemedim :(
Neyse inşallah bidaha aynı şeyleri yasamayiz :( :(
Benim dun aksamdan beri agrim var ara ara çoğalıyor doktor normal demişti ama napsam bilmiyorum :(

Sibelcim, yazdıklarını okudum, Allah bagıslasin evladinı, ve yenisini de sağlıkla kucagina alırsin insallah, çok üzüldüm, zor şeyler atlatmışsin, Rabbim bir daha yaşatmasın sana da kimseye de. Saglikla al i sallah kucagına. umarim bebeklerimizin fotograglarini paylastigimiz günleri de görürüz.
Allahim kimseye yasatmasin. zor gunler gecirdim. her gözümu kapadigimda kuzum geldi gözümün önüne. ne gündü anlatamam. darbe gecesiydi bir yandan selalar veriliyo ben bir yandan sanci cekiyorum. kardeşim evden cikmis yanimiza gelecek gelemiyo yollar tikali. kuzum oglum yanımda ben eve gitmem diyo. oyyyu daraldim yine...

Canim gittim.. baska bir doktor iyi birisi oda göremedi buyuk ihtimalle dis gebelik dedi kan da olcmek istedi bende emindim zaten dis gebelik olduguna yarin devletnhastanesine gidip tedavi olcam yani ilacla dusurulecek ozelde yatis icin suan maddi olarak imkanimiz yok esim askerden yeni geldi ise daha yeni girdi.. hakkimizda hayirlisi nasip degilmis cok agladim cok uzuldum ama allahin takdiri buymus.. sanirim tup bebege basvurmanin vaktii geldi. Hakkinizi helal edin ben artik ocak 2018 anne adayi degilim.. rabbim siZlerinkine saglik versin kucaginiza almayi nasip etsin. Beni dusundugun icinde ayrica tak ederim:)
Aminnn sabret inan mükafatı guzel olacak

Merhaba kızlar Rabbim nasip etseydi bende ocak annesi olacaktım malesef 26 nisanda kürtaj oldum.Kese gelişmediği için 8 haftalikken aldılar. Hala acim geçmedi. Sizlerin yazdıklarınizi okuyunca ne kadar güçlü olduğumuzu bi kere daha gördüm. Hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getirelim inşallah. Gerçekten hamileliğin böyle zor olduğunu tahmin bile etmezdim.sizlerin gelişmeleri bana da ümit veriyor. Sağlıkla kalın :KK200:

Kizlar kasiginiz orta kisminda cok
afedersiniz seyin ust tarafinda baski gbi bisey hissediyor musnz. Ben bugun biraz fazla iş yaptm korkuyorm simdi. Halilari hep kaldrdm bisey mi oldu acaba yoksa normal mi bu baski gibi agri

Kızlar tsh değerim yüksek çıkmış troid hormonu yetersizliği var ilaç verdi bebek doğana kadar kullanmam gerekiyormuş.bebeğe zararı olur mu acaba benim gibi olan var mı

Kizlar kasiginiz orta kisminda cok
afedersiniz seyin ust tarafinda baski gbi bisey hissediyor musnz. Ben bugun biraz fazla iş yaptm korkuyorm simdi. Halilari hep kaldrdm bisey mi oldu acaba yoksa normal mi bu baski gibi agri
Arada çok yorulunca oluyor ama ilk 4 ay çok önemli çok dikkat etmek gerekir ağır işlere kalkışma bence

Selam kızlar..
Meyve ve salata yemekten bıktım..
Yemek yemiyorum Ramazan da geliyor ne yapacağız bilmiyorum mutfak kokuyor resmen.
Bendeee hep açım ve yiyemiyorum zaten yemek yapıcak kimse Yok dışarıdan yemekten tiksindim sürekli tost yemekten sıkıldım şöyle doya doya lezzetli temiz ev yemeği yemek istiyorum

Bendeee hep açım ve yiyemiyorum zaten yemek yapıcak kimse Yok dışarıdan yemekten tiksindim sürekli tost yemekten sıkıldım şöyle doya doya lezzetli temiz ev yemeği yemek istiyorum

Benim içim almıyor yemek istemiyorum.
Yok mu çevrende güzel yemek yapacak birisi sana yapsa da yesen.

Back