• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Katılıyorum sana. 12. Hafta olana kadar aileye dahi söylemiycem inşallah sağ salim hamileliğimiz devam eder:KK43:
insallah canim. zaten kötü dusunmek istemiyorum. bu da ayni sekilde olursa ben kendimi tamamen kapatırım. Rabbim bilir dogrusunu hayırlısını ama kaldıramam artik gibi geliyor.

oyyy masallah sana. ben degil ogluma bile yediremiyorum. dun agladim sinirden. cocugumu.ihmal ediyorum diye. sabah esimle konustum. yemek isi artik esimde. bugun de eve geldim kv sagolsun yemegimi salatama kadar.herseyimi yapmis. burnumu tikaya tikaya yata yata yemek yedim.
Allah kolaylık versin ya düşünüyorum da zordur öylesi

hic biri kar etmiyo tecrube ile sabittir. 8 .ayima kadar bir catlagim yoktu. 1 ayda olmadığı kadar catlak olustu.
bir arkadaşim badem yagı kullandı ama öyle böyle değil, sürekli yağlı geziyordu catlak olur diye korkusundan, şimdi incecik bir cizgi bile yok karnında. ama bence irsi bu durumlar. ama bende badem yagi kullanacagım. şahit oldum çunkü.

insallah canim. zaten kötü dusunmek istemiyorum. bu da ayni sekilde olursa ben kendimi tamamen kapatırım. Rabbim bilir dogrusunu hayırlısını ama kaldıramam artik gibi geliyor.
Zor bi durum ki ama cidden kolay değil. Ben ilk düşükte bunalıma girmiştim karnım ikizlerime mezar oldu diye:(

bir arkadaşim badem yagı kullandı ama öyle böyle değil, sürekli yağlı geziyordu catlak olur diye korkusundan, şimdi incecik bir cizgi bile yok karnında. ama bence irsi bu durumlar. ama bende badem yagi kullanacagım. şahit oldum çunkü.
badem yagini kullanmadim. ona birsey diyemem. ama cogu arkadastan duydum. guzel seyler. ben alistim catlaklarima.:KK70:kuzum benimle olsun da varsin catlagim olsun cok da onemli degil yani.

inan 3 gunluk tatilde evde ne yedim ne ictim. dune gore bugun daha iyiyim. okulda 40 cocugun arasinda bulanti gelmiyo aklima cok. cok sıkıştırınca lavaboya kosuyorum.
Evet okulda derse konsantre olduğumuz için daha rahat geçiyo. Bi tek sınıfa ilk girdiğimde ağır bi koku varsa rahatsız oluyorum pencereleri açtırıyorum sonra tamam derse devam

Zor bi durum ki ama cidden kolay değil. Ben ilk düşükte bunalıma girmiştim karnım ikizlerime mezar oldu diye:KK43:
ya iki kaybi da belki cinsiyetini ogreniriz diye gittigimizde ogrendik kalplerinin durdugunu. inan bazen hastane kapisina gitmek istemiyorum. kapida kaliyorum giremiyorum iceri.

Evet okulda derse konsantre olduğumuz için daha rahat geçiyo. Bi tek sınıfa ilk girdiğimde ağır bi koku varsa rahatsız oluyorum pencereleri açtırıyorum sonra tamam derse devam
benimde beslenmeden sonraki derstte oluyo surekli ozellike sali ve cuma gunleri koku. bugun kızartmaydi. sinifa bir girdim. patates kokuyo.

Allah kolaylik versin canim. progestan da kullaniyosan vay geldi basina. leyla leyla dolanirsin.
hiç sorma canim ya, bu ne biçim bir sey ilacı aliyorum 1 saate kadar sarhoş oluyorum. yatmayi seven biri değilim, ilacı alda yatma sıkıyorsa :) her sey iyi olsun da baska bir sey istemiyoruz tabi. benim ilk gebeligim, gazdan mıdır bilemem ama karnım büyüdü benim. catlak icin müdahaleye ne zaman baslayayim kizlar?

ben 12. haftayi qtlatana kadar benimle demem. benim 10. haftada kalbi duruyo birden karnimda. sebepsiz yere.
Canim allah razi olsun yazdiklarini dikkate alacagim insallah. Tüp bebege kadar dinlenme zamani.. herzman icini ferah tut sakin uzulme diyordun simdi sen icini ferah tut insallah kotu seyler getirme aklina onu sag saglim alirsin kucagina inslalah rabbim yardimcin olsun

ya iki kaybi da belki cinsiyetini ogreniriz diye gittigimizde ogrendik kalplerinin durdugunu. inan bazen hastane kapisina gitmek istemiyorum. kapida kaliyorum giremiyorum iceri.
Bende boyle bisey yaşadım. Diğer msjlarini okumadim tam ne yaşadığını bilmiyorum ama ben anlatiyim senden de dinlemek isterim. Hersey normaldi ilk gebeligimdi ufacık lekelenmem bile olmamıştı 17haftalik olunca cinsiyetini öğreniriz diye kontrole gittim devlet hast. 15+5de kalmis kalbi durmuş etrafında su toplanmış dediler ki benim ağrıların vardı sağa sola dönerken açıyordu karnım ve kusuyodum hep. Normaldir diyorum ilk ya. Bi doktor daha baktı başka ultrasonla aynı şey 15+5 de kalmis çürümeye başlamış bana zarar verecek diye direk yatış yaptık ilaç verdiler kanamam başlamadı. Sancim çoktu ama suyum da patlamadi kanamam da olmadı. En sonunda doktor müdahale etti doğumu yaptım. Sonra kurtaja aldılar. 5ay korundum hapla. Bıraktım 5. Ay da hamile kaldım ve çok geç döllenme . ve ağrıların çok . sen neler yaşadin ?

hiç sorma canim ya, bu ne biçim bir sey ilacı aliyorum 1 saate kadar sarhoş oluyorum. yatmayi seven biri değilim, ilacı alda yatma sıkıyorsa :) her sey iyi olsun da baska bir sey istemiyoruz tabi. benim ilk gebeligim, gazdan mıdır bilemem ama karnım büyüdü benim. catlak icin müdahaleye ne zaman baslayayim kizlar?
benim ilkinde doktorum yonlendirmisti. benimde ilk basta gaz vardi sismistim. ama simdi iyiyim.

Canim allah razi olsun yazdiklarini dikkate alacagim insallah. Tüp bebege kadar dinlenme zamani.. herzman icini ferah tut sakin uzulme diyordun simdi sen icini ferah tut insallah kotu seyler getirme aklina onu sag saglim alirsin kucagina inslalah rabbim yardimcin olsun
aklımın bir kosesindesin canim. belki tanimiyoruz ama inan aklima geldikce hakkindan hayırlısını istiyorum senin icin. dinlen daha yaşın küçük. esinde uzaktaymis. biraz birbirinizle zaman gecirin. sonra olur insallah.ama dedigim gibi dogal yolla deneme canim. arastir fakültelerde vardir. iyi bir dr bul kendine. bu surecte.

aklımın bir kosesindesin canim. belki tanimiyoruz ama inan aklima geldikce hakkindan hayırlısını istiyorum senin icin. dinlen daha yaşın küçük. esinde uzaktaymis. biraz birbirinizle zaman gecirin. sonra olur insallah.ama dedigim gibi dogal yolla deneme canim. arastir fakültelerde vardir. iyi bir dr bul kendine. bu surecte.
Tamam insallah sagol canim insallah :)

Back