aynen canım benim yanimda birini götürürüm artik ... cok korktum bebegime birsey olur diye hamdolsun şükürler olsun iyi ... inşallah hayırlısı ile kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi..geçmis olsun hastaneye biriyle gitsen imkânın varsa daha iyi Allah korusun dusmussun de canim. Ben de muzu tahini pekmezi ve sütü bol tükettiğim hafta bebeğim 500 gr alıverdi ilk defa bu kadar çok bir artış oldu :)
Biz bu aralar sünnet konusunda araştırmadayiz canımAynen canım düşünüyorum :)
Doktor ilk kıza benzetmişti bi de geç gösterdi bizimki
İki arkadaş da içime doğuyor kız demişti seninki burada grupta arkadaşlardan
O yüzden öyle kalmıştır :)
Hayırlısiyla sağlıkla oğlumuzu bekliyoruz bakalım :)
inşallah kucagina almak nasip olsun canım benim inşallah da saglikla tüm bekleyenler alırız bebislerimiziBen konuşunca uyanıyor canım
Ama ben hamileliği çok özleyecegim ♡
Herşeyi hazır onu bekliyoruz artık
Biz bu aralar sünnet konusunda araştırmadayiz canım
Bakalım doktorlar ne diyecekler
Ona göre sizlere de bilgi veririm.
Canım sen ve bebeğin sağlıklı bir şekilde kavuşundaKızlar doktordan geldim, haftaya perşembe sezeryan tarihimizi aldık
Kafa çapı sebebi ile mecburi sezeryan oldu, hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki, üzüldüm mü çok üzüldüm ama yapabilecek bişey yok bu durumda, zaten bebek kanala bile girmemiş, ki 38 i doldurdum bugun.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canıminşallah kucagina almak nasip olsun canım benim inşallah da saglikla tüm bekleyenler alırız bebislerimizi
Ben genelde konuştuğum annelerden erken olmasının daha iyi olduğunu duydumHer doktor farklı cnaim
Sen soracaksin yenidogan diyecek
Başkasi soracak 7 ila 15 diyecek
Başkası soracak 1 yaş civarı diyecek
O yüzden herkes kafasına göre artik:)
Kafa capi neydiKızlar doktordan geldim, haftaya perşembe sezeryan tarihimizi aldık
Kafa çapı sebebi ile mecburi sezeryan oldu, hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki, üzüldüm mü çok üzüldüm ama yapabilecek bişey yok bu durumda, zaten bebek kanala bile girmemiş, ki 38 i doldurdum bugun.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
10cm i geçmişKafa capi kaç çıktı canım
Teşekkür ederim canım, amin inşallah geri sayıma başladım artık son 7:)Canım sen ve bebeğin sağlıklı bir şekilde kavuşunda
İster normal olsun ister sezeryan bence hiç üzülme
Yaa canım valla benim de kafam karışık
Ama çalışan bir bayan olarak ben yanındayken olsun istiyorum
Bide buyuyunce çok zor
Yeni doğan sünneti var
Hemen doğunca yapılıyor
Aman bu erkek bebeğin ne çok stresi varmış
Yok sünneti yok yumurtaları yok bilmem nesi
Bide canım eşimle rin memleketinde hep erken yapılıyormuş
Çok şükür hiç bir sıkıntıları yok yani
Traş olarak nasıl düşünüyorsun canım
Csnım olabilir insanlık hali hadi sen sormadın doktorun sormuş olması gerekmez mi önceden bir operasyon geçirdiniz mi diyeCanım kendime inanamıyorum
Nasıl böyle bir şeyi sormam doktora
İlk görüşmemizde sormam lazım
10cm i geçmiş
Eğer öyleyse benim çocuk çok zayıf bu karna göre yaklaşık bi 5-6 kg doğurmam lazım artık taşırken zorlanıyorum
Teşekkür ederim canım, senin de sınırda imiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.Evet doktorum bana da söyledi 10cmyi geçerse normal doğum olmaz diye. Bizimki şuan 9,6 :)
Hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah
aaa baktım şimdi yeri kolaymış bugün hastaneye giderken eşimi ikna edersem uğrayım. Sen hangi bebek arabasına bakıyorsun canım gidersem bakıp sana fiyatını söylerimCanım internet sitesinde paylaşmışlar adres bilgisini baktım şimdi benim görüp tarif edemediğim yer :)