2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
geçmis olsun hastaneye biriyle gitsen imkânın varsa daha iyi Allah korusun dusmussun de canim. Ben de muzu tahini pekmezi ve sütü bol tükettiğim hafta bebeğim 500 gr alıverdi ilk defa bu kadar çok bir artış oldu :)
aynen canım benim yanimda birini götürürüm artik ... cok korktum bebegime birsey olur diye hamdolsun şükürler olsun iyi ... inşallah hayırlısı ile kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi..
doktoruma onaylatip kalp ilacina basladim bugün artik surekli kullanacagim sağlık olsun artik kendimi ihmal edemem hayırlısı Allah'tan

Biz bu aralar sünnet konusunda araştırmadayiz canım
Bakalım doktorlar ne diyecekler
Ona göre sizlere de bilgi veririm.

Biz bu aralar sünnet konusunda araştırmadayiz canım
Bakalım doktorlar ne diyecekler
Ona göre sizlere de bilgi veririm.

Her doktor farklı cnaim

Sen soracaksin yenidogan diyecek

Başkasi soracak 7 ila 15 diyecek

Başkası soracak 1 yaş civarı diyecek

O yüzden herkes kafasına göre artik:)

Canım sen ve bebeğin sağlıklı bir şekilde kavuşunda
İster normal olsun ister sezeryan bence hiç üzülme

Her doktor farklı cnaim

Sen soracaksin yenidogan diyecek

Başkasi soracak 7 ila 15 diyecek

Başkası soracak 1 yaş civarı diyecek

O yüzden herkes kafasına göre artik:)
Ben genelde konuştuğum annelerden erken olmasının daha iyi olduğunu duydum
Bide devlet hastanesinde yaptırınca narkoz veriliyor
Eve gelen doktorlar varmış

Kafa capi neydi

Evet yumurtalik sorunuda olabilio arkadaşım yaptirmak istiyodu ama yumurtaligi yerleşmemis boyle giderse ameliyat olucakmis simdi nette biraz arastirdimda 7. ila 10. gun arasi en ideali yaziyo

Bebeğimde böbrek genişlemesi olduğu için doğduktan sonra çocuk cerrahının takip etmesi gerekiyormuş. Ben de aynı doktordan sünnet yapmasını da istemeyi düşünüyorum. Sünnet olması böbrek genişlemesini de durdurabilirmiş. Bilmiyorum ben de ne zaman yaptırmak iyi olur :/

Kızlar sancısız toplanma hissini yaşayan varmı aranızda bu toplanmalar beni korkutuyor ne yalan söyleyeyim

Canım internet sitesinde paylaşmışlar adres bilgisini baktım şimdi benim görüp tarif edemediğim yer :)
aaa baktım şimdi yeri kolaymış bugün hastaneye giderken eşimi ikna edersem uğrayım. Sen hangi bebek arabasına bakıyorsun canım gidersem bakıp sana fiyatını söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…