Ben de bayadir bakiniyorum dr konusunda biraz takintiliyimdir cunku.
4 tane isim not aldim simdiye kadar en son karar verecegim artik. Sen de isimleri belirlediginde paylasirsan cok sevinirim.
1-afsin unver (dr umun ve kuaforumun :) onerdiklerinden bi tanesi bagdat cd sinde bir cocuk polikliniginde. Dr umun 5 aylik bebesi var bu arada)
2-meltem ozkan(maltepede. Dr um direkt gitmemis ama ona gelen hastalarindan methini cok duymus)
3-hatice ... (soyadini unuttum. Dr umun yine bebegini goturdugu ve onerdigi dr lardan. Caddebostan intermed dr ofislerinde)
4-selase sansar (bu da bir insta annesinden. Bi paylasiminda dr undan cok cok memnun oldugunu soylemis. Dm den sordugumda ismini verdi. Bak bu atasehirde
)
Yani listeliyorum son bi arastirmayla bakicam artik. Sonucta bebis te geldikten sonra gittigim dr dan aldigim elektrige gore karar vericem. Herseye ilac yazan cok pimpirikli bir dr olmasini istemiyorum tabi ki bilgisi donanimi tam olmasi sart. Dr secimi zor is ama illa ki icimize sinen bir tane bulucaz.
Canim o surede yikanmasa bile zannediyorum islak tulbentlerle fln silmek lazim galiba. Benim arkadasin annesi onu nispeten gec yikamis seneler once ve koltukaltlari yapismis cunku bebitolarin deri artiklari da cok oluyor. Ben ilk banyo tecrubemi cok merak ediyorum bebekten ziyade ben sekilden sekile giricem galiba :)