2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım geçmiş olsun dikkat etmeliyiz artık adım atarken. Ben de evde uçuyordum bugün ayağıma halı takıldı :)
Ocak 15ten sonra olur muhtemelen doğumun. Hayırlısı olsun :)
aynen canım benim allah razı olsun inşallah hepimizde sağlıkla alırız bebislerimizi kucagimiza geç kaldim diye koştur kostur giderken yerlerde islakti pat yerdeyim korkudan ödüm patladi agridanzor yürüdüm hamdolsun suan muayenede sorun çıkmadı .. bebislerimiz önce allaha sonrada bizlere emanet olsun...
sende kendine dikkat et canim benim rabbim korusun inşallah...

Canım ben bakınmaya başladım bir iki isim önerdiler memorialde. Doktoruma da danışacağım onun da yeni torunu oldu çünkü :) isimleri netleştirince yazarım mutlaka
Ben de bayadir bakiniyorum dr konusunda biraz takintiliyimdir cunku.
4 tane isim not aldim simdiye kadar en son karar verecegim artik. Sen de isimleri belirlediginde paylasirsan cok sevinirim.
1-afsin unver (dr umun ve kuaforumun :) onerdiklerinden bi tanesi bagdat cd sinde bir cocuk polikliniginde. Dr umun 5 aylik bebesi var bu arada)
2-meltem ozkan(maltepede. Dr um direkt gitmemis ama ona gelen hastalarindan methini cok duymus)
3-hatice ... (soyadini unuttum. Dr umun yine bebegini goturdugu ve onerdigi dr lardan. Caddebostan intermed dr ofislerinde)
4-selase sansar (bu da bir insta annesinden. Bi paylasiminda dr undan cok cok memnun oldugunu soylemis. Dm den sordugumda ismini verdi. Bak bu atasehirde )

Yani listeliyorum son bi arastirmayla bakicam artik. Sonucta bebis te geldikten sonra gittigim dr dan aldigim elektrige gore karar vericem. Herseye ilac yazan cok pimpirikli bir dr olmasini istemiyorum tabi ki bilgisi donanimi tam olmasi sart. Dr secimi zor is ama illa ki icimize sinen bir tane bulucaz.

Çok sağol canım

Benim de aklımda 7 ila 15. Gün arasiydi
Canim o surede yikanmasa bile zannediyorum islak tulbentlerle fln silmek lazim galiba. Benim arkadasin annesi onu nispeten gec yikamis seneler once ve koltukaltlari yapismis cunku bebitolarin deri artiklari da cok oluyor. Ben ilk banyo tecrubemi cok merak ediyorum bebekten ziyade ben sekilden sekile giricem galiba :)

Bu arada L Lilyumm_ bana gelen msja gore pendik kaynarca ebebek magazasi acilmis. Ama %31 e varan indirimlerden bahsetmis. Oyle 150 ye 50 hediye ceki vaadetmiyor :)
Zaten acil olmayan seylerdi benimkiler o yuzden bisey almayacagim illa bi indirim yakalarim. Malum dogumdu vs cok masraf olacak.

geçmis olsun hastaneye biriyle gitsen imkânın varsa daha iyi Allah korusun dusmussun de canim. Ben de muzu tahini pekmezi ve sütü bol tükettiğim hafta bebeğim 500 gr alıverdi ilk defa bu kadar çok bir artış oldu :)

Tamamdır canım isimleri listeleyip paslaşırız :)
B Badekuti nin bir arkadaşı memorial de çocuk doktoru ve iki çocuk annesiymiş dr Nihal madak binboğa. Onu da not aldım :)

aaa açılmış mı :) tam neresinde acaba :)

Bizim şansımıza bak görüyor musun tüm mağaza açılışlarında çek veriyorlardı halbuki :) bebek arabası alacağım canım biliyorsun ama aciliyeti yok benim için de. Şubat marta kadar alırım :) yolumuz düşerse bakarım yine de bir mağazaya.

7 ila 15 sünnet icin konuştuk canım biz

Yıkama olayında ise göbek dusmeden yıkama olmasa da silmek şart :)

Tamamdır canım isimleri listeleyip paslaşırız :)
B Badekuti nin bir arkadaşı memorial de çocuk doktoru ve iki çocuk annesiymiş dr Nihal madak binboğa. Onu da not aldım :)
Onu da not alayim hemen

Evet bu kadar hevesle beklersek olacagi bu.
Ben de keske 2-3 ay sonra acilsa da soyle artik bitirdigim alisverise tam gaz geri donseydim diyodum 50 tl lik ceklerin de gazina gelerek yalan oldu

Kızlar doktordan geldim, haftaya perşembe sezeryan tarihimizi aldık
Kafa çapı sebebi ile mecburi sezeryan oldu, hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki, üzüldüm mü çok üzüldüm ama yapabilecek bişey yok bu durumda, zaten bebek kanala bile girmemiş, ki 38 i doldurdum bugun.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım benim suan bende ayni durumdayim gunduzleri pitir pitir ben uyuyana kadar taki sabah uyandigimda haraket yok bende o hareket edene kadar korkuyorum hareket ettiginde ancak rahatliyorum bazen pat pat vuruyorum sen uyuyormusun diye :)
Ben konuşunca uyanıyor canım
Ama ben hamileliği çok özleyecegim ♡
Herşeyi hazır onu bekliyoruz artık

Kafa capi kaç çıktı canım

Sende düşünüyorsun yani canım erken
Yaa senin ki neden kız diye kaldı ki aklımda

Aynen canım düşünüyorum :)

Doktor ilk kıza benzetmişti bi de geç gösterdi bizimki

İki arkadaş da içime doğuyor kız demişti seninki burada grupta arkadaşlardan

O yüzden öyle kalmıştır :)

Hayırlısiyla sağlıkla oğlumuzu bekliyoruz bakalım :)

Yaa canım valla benim de kafam karışık
Ama çalışan bir bayan olarak ben yanındayken olsun istiyorum
Bide buyuyunce çok zor
Yeni doğan sünneti var
Hemen doğunca yapılıyor
Aman bu erkek bebeğin ne çok stresi varmış
Yok sünneti yok yumurtaları yok bilmem nesi
Bide canım eşimle rin memleketinde hep erken yapılıyormuş
Çok şükür hiç bir sıkıntıları yok yani

Traş olarak nasıl düşünüyorsun canım

Csnım annem de bel fıtığı ameliyatı olmıstı ameliyattan 9 sene Sonra kardeşimi sezeryan ile doğurabildi doktor normal dogım vermemiş ama iyisini doktorun bilir tabi ki
Canım kendime inanamıyorum
Nasıl böyle bir şeyi sormam doktora
İlk görüşmemizde sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…