- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
bende yemek yemeyi ozledim. boyle tıka basa yemek yemek istiyorum.Ben de çok halsiz ve yorgunum bi de açımmmmmm Yedikçe acıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yemek yemeyi ozledim. boyle tıka basa yemek yemek istiyorum.Ben de çok halsiz ve yorgunum bi de açımmmmmm Yedikçe acıkıyorum
Ayy çok geçmiş olsun benim de bi kayıp olduğu için bi an önce duymak istedim kalp atışı yokken bi haftaya yakın karnımda kaldılar bi daha o hissi yaşamak istemedim onun için gittimya canim benim iki kayip oldugu icin korkuda var. inan bazen dr yüzü gormek istemiyorum.
Nasıl yiyorum anlatamam varya yemek yiyoruz bi saat sonra karnım zil çalıyo açlıktan Allah kolaylık versin sizin işiniz daha zorbende yemek yemeyi ozledim. boyle tıka basa yemek yemek istiyorum.
Kizlar kimyasal dusuk yapinca doktora gtmemize gerek var mi icerde parca kalabiliyomu hic sorun yasayan oldu mu araN da
Kizlar kimyasal dusuk yapinca doktora gtmemize gerek var mi icerde parca kalabiliyomu hic sorun yasayan oldu mu araN da
Nasıl yiyorum anlatamam varya yemek yiyoruz bi saat sonra karnım zil çalıyo açlıktan Allah kolaylık versin sizin işiniz daha zor
ben 12. haftayi qtlatana kadar benimle demem. benim 10. haftada kalbi duruyo birden karnimda. sebepsiz yere.Ayy çok geçmiş olsun benim de bi kayıp olduğu için bi an önce duymak istedim kalp atışı yokken bi haftaya yakın karnımda kaldılar bi daha o hissi yaşamak istemedim onun için gittim
oyyy masallah sana. ben degil ogluma bile yediremiyorum. dun agladim sinirden. cocugumu.ihmal ediyorum diye. sabah esimle konustum. yemek isi artik esimde. bugun de eve geldim kv sagolsun yemegimi salatama kadar.herseyimi yapmis. burnumu tikaya tikaya yata yata yemek yedim.Nasıl yiyorum anlatamam varya yemek yiyoruz bi saat sonra karnım zil çalıyo açlıktan Allah kolaylık versin sizin işiniz daha zor
Gayet güzel artmış CNm iki kaydan fazla bile artmış4 gun var canım persembe pazartesi
Ypk gitmedim dpktora esim git diyo bnde buradaki hastaneyi sevmiyorum iki kere sikayet ettim saglik bakanligina digerleride uzak yani gidesim yok oyle bi ihtimal varsa mecburen gitcem o yuzden ogrenmek istedimBenimki 6. Haftada adet gunumden iki hafta sonra dustu dustukten sonra gidilir belki icerde bir sey kalmistir ona bakilir en azindan ben gitmistim temiz dedi hic sorun yasamadim zaten hemende olmadi 6 ay sonra geldi cilekli kurabiyemiz oglusumla oyle isin koyduk. Sen neden bu kadar takildin dra gitmedin mi
oyyy masallah sana. ben degil ogluma bile yediremiyorum. dun agladim sinirden. cocugumu.ihmal ediyorum diye. sabah esimle konustum. yemek isi artik esimde. bugun de eve geldim kv sagolsun yemegimi salatama kadar.herseyimi yapmis. burnumu tikaya tikaya yata yata yemek yedim.
Ypk gitmedim dpktora esim git diyo bnde buradaki hastaneyi sevmiyorum iki kere sikayet ettim saglik bakanligina digerleride uzak yani gidesim yok oyle bi ihtimal varsa mecburen gitcem o yuzden ogrenmek istedim
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar dayanamayıp doktora gittim Bebek oluşmuş kalp atışı da varmış çok şükür ama daha çok küçük olduğu için duyamadık
valla kv yapsin ben yerim surekliBen baskasinin yaptigi yemegi asla yiyemem normalde oyle bi takintim var hamilelikte had safhaya cikti. Aynen benim oglanda abur cubur yiyor bugun zorla mercimek yaptimda oda yedi yoksa hep disardan takiliyoruz.
hic biri kar etmiyo tecrube ile sabittir. 8 .ayima kadar bir catlagim yoktu. 1 ayda olmadığı kadar catlak olustu.Bugün mustela die bir krem aldım göbek çatlaklarıiçin arkadaşlar önerdi, kimisi 3. Ayda başla diyo kimi hemen başlayabilirsin , karar aşamasındayım ilerde çatlaksız bir göbek için en iyi buna diyolar bakalım
Katılıyorum sana. 12. Hafta olana kadar aileye dahi söylemiycem inşallah sağ salim hamileliğimiz devam ederben 12. haftayi qtlatana kadar benimle demem. benim 10. haftada kalbi duruyo birden karnimda. sebepsiz yere.