- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
bat ne zamandi canim.Kızlar dayanamayıp doktora gittim Bebek oluşmuş kalp atışı da varmış çok şükür ama daha çok küçük olduğu için duyamadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat ne zamandi canim.Kızlar dayanamayıp doktora gittim Bebek oluşmuş kalp atışı da varmış çok şükür ama daha çok küçük olduğu için duyamadık
Allah razi olsun hepinizden.canım hıc ama hiç üzülme, Allah ın takdiri, hem unutma ki tüp bebekte labratuvarda en sağlıklı yumurtayla en sağlıklı spermler seçiliyor, benim bazı tanıdıklarım sağliksız gebelikten korktuklari için normal yolla olabilecek iken tüp bebek tercih ettiler(ben tercih etmedim normal yolla olabiliyorken, inanç meselesi), o sebeple iyi düsun, cok genç olman inanılmaz büyük bir avantaj, hepimizin aklı karnında şuanda ama emin ol ki sen yazdığından beri bir cogumuz seni düşünüyoruz. dualarımız da seninle. yaptigin dış gebeliklerini evraklarını kaybetme. belki özel durumundan dolayı yaşa bakmadan tüp bebeğe müsade edilir. sadece sağlık sorununu belgelendirmeni isteyebilirler diye düşünüyorum. tüp bebek masraflı bir islem, en kötü ihtimalle yasal yaşinı doldurana kadar para biriktirirsiniz, kendine dikkat et canim, Allah nasip edecektir, için rahat olsun..
Artık bat yok inşallah :) sat 10 nisan idibat ne zamandi canim.
4 gun var canım persembe pazartesiArada kaç gün var CNm tam anlamadım
Aynen canım nasipse olur ama insan yinede stres yapıyordoktor bana hıc oyle bısey demedı bende umutsuz dusunmemeye calsıyroum tekrar kan da ver demedı hem sende oyle dusunme canım olumlu dusunelım olumlu olsun hersey nasıpse
İnşallah canım burda hepimizin Allah yardımcısı olsunDeğer biraz nazlı ilerlemiş ama inşallah korktuğun başına gelmez CNm bu işler hiç belli olmuyor rabbim ol desin inşallah
Değeriniz çok güzel artmış4 gun var canım persembe pazartesi
Pardon canım ya 18 mayıs Adet olmam gereken gün yani perşembe beta 137 idi bugünde 735 çıktı beta artmazsa dış gebelik oluyor yinede cuma inş kese görünür
Mesajın beni mutlu etti sağol canım bende temmuzda dış gebelik geçirdim tekrar yaşamak istemiyorum seninde inşallah bebişin sağlıklıdırDeğerin yükselmiş işte cnm
Bende ağustos ayınds dış gebelik geçirmiştim ilk öğrendiğim günden beri kahve lekem oluyordu en büyük belirtisi o
Lekelenmrn fln yoksa sanmıyorum dış gebelik olduğunu içini ferah tut
Doktora gittin mi canım? Görebildinizmi keseyi?Evet benimde son adetim 14 nisan :) yarın bende gideceğim doktora ama değerim çok yüksek değil daha 450 civarı çıktı.Keseleri görürüz inşallah :) Sanada hayırlı olsun canım:)
Doğru söylüyorsun eminim bende göremezsem evham yaparım.Bakalım bir gideyim yine.Doktor kendisi çağırdı çünkü.Vajinal ultrasonla bakıyormuş doktorlar bazen göremediklerinde.Ama çok önermiyorlar o muayneyi.Bir bilgisi olan varmı bu konuda?
evet canim duyuldu, sende duyacaksin rahat ol :* 6+4 te duydum, 7,58mm idi. 1 gün bile farkediyor tabi, cuma günü de gidecegim. düsük tehlikem oldugu icin korkularim var biraz. umarim yeri rahattir miniklerimizinMaşallah ne güzel sen duymuşsundur di mi
Bende çok fenayım hem yemek istiyorum acıkıyorum hem herşeyden tiksiniyorum hasta gibiyim bebişi bile unuttum yatıyorum sürekli hiçbirşey yapmaya halim YokKizlar bulantilariniz ne alemde. Ben fenayim. Bana tek iyi gelen temiz hava. dışarı cikinca rahatliyorum. evde durunca fenalasiyorum.
harika, tebrikler,Merhaba benim de 5+5. Kismetse 18 ocak dogum tarihi. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
8.5 yasinda kizim var. Kardes israri nedeni ile 42 yasinda tup bebek denedik. Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin.
2. Hamilelik olunca ilki kadar heyecanlanmiyor insan. Bir aksilik olmaz ise cuma gunu kese gormeye gidecegim
Benim daha 3.9 mm Kanaman falan mı oldu Allah korusun inşallah bi sıkıntı olmazevet canim duyuldu, sende duyacaksin rahat ol :* 6+4 te duydum, 7,58mm idi. 1 gün bile farkediyor tabi, cuma günü de gidecegim. düsük tehlikem oldugu icin korkularim var biraz. umarim yeri rahattir miniklerimizin
harika, tebrikler,
umarim her sey yolunda gider, Allah isteyen herkese 1.'yi 2.yi 3.yü.. nasip etsin insallah.. haberdar edin, bol şans
Maşallah hayırlısı olsun:)Merhaba benim de 5+5. Kismetse 18 ocak dogum tarihi. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
8.5 yasinda kizim var. Kardes israri nedeni ile 42 yasinda tup bebek denedik. Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin.
2. Hamilelik olunca ilki kadar heyecanlanmiyor insan. Bir aksilik olmaz ise cuma gunu kese gormeye gidecegim
Maşallah hayırlısı olsun:)