• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım hıc ama hiç üzülme, Allah ın takdiri, hem unutma ki tüp bebekte labratuvarda en sağlıklı yumurtayla en sağlıklı spermler seçiliyor, benim bazı tanıdıklarım sağliksız gebelikten korktuklari için normal yolla olabilecek iken tüp bebek tercih ettiler(ben tercih etmedim normal yolla olabiliyorken, inanç meselesi), o sebeple iyi düsun, cok genç olman inanılmaz büyük bir avantaj, hepimizin aklı karnında şuanda ama emin ol ki sen yazdığından beri bir cogumuz seni düşünüyoruz. dualarımız da seninle. yaptigin dış gebeliklerini evraklarını kaybetme. belki özel durumundan dolayı yaşa bakmadan tüp bebeğe müsade edilir. sadece sağlık sorununu belgelendirmeni isteyebilirler diye düşünüyorum. tüp bebek masraflı bir islem, en kötü ihtimalle yasal yaşinı doldurana kadar para biriktirirsiniz, kendine dikkat et canim, Allah nasip edecektir, için rahat olsun..
Allah razi olsun hepinizden.
Biliyorum zor bir surec bende normal yolla olmasini hep tercih ettim yinede inandim olur diye ama olmadi olmuyormus daha denemek istemiyorum cok yoruldum tekrar tekrar aynisini yasamak gencecik yasimda yipratti beni insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Allah buyuk o ol demedikce olmaz. Aynen allaha sukur esimin isi iyi ama askerden yeni donus yaptigi icin biraz para biriktirmemiz gerekiyor ayni zmaanda yasimda dolar ve 3yillik evliligimizde dolar sonra basvurabiliriz hayirlisi... tekrar tsk ederim allah herseyi gonlunuzce nasip etisn :)

Pardon canım ya 18 mayıs Adet olmam gereken gün yani perşembe beta 137 idi bugünde 735 çıktı beta artmazsa dış gebelik oluyor yinede cuma inş kese görünür

Değerin yükselmiş işte cnm
Bende ağustos ayınds dış gebelik geçirmiştim ilk öğrendiğim günden beri kahve lekem oluyordu en büyük belirtisi o
Lekelenmrn fln yoksa sanmıyorum dış gebelik olduğunu içini ferah tut

14 Haziranda dr ikili test için cağırdı beni doktor
İlk hamileliğimde dr bu işin uzmanına yönlendirmişti beni özel bir muayenehaneye prof incelemişti
Şimdiki dr ben bakacağım dedi kafamda soru işaretleri var napsam acabaa
Fikirlerinizi bekliyorum

Değerin yükselmiş işte cnm
Bende ağustos ayınds dış gebelik geçirmiştim ilk öğrendiğim günden beri kahve lekem oluyordu en büyük belirtisi o
Lekelenmrn fln yoksa sanmıyorum dış gebelik olduğunu içini ferah tut
Mesajın beni mutlu etti sağol canım bende temmuzda dış gebelik geçirdim tekrar yaşamak istemiyorum seninde inşallah bebişin sağlıklıdır

Evet benimde son adetim 14 nisan :) yarın bende gideceğim doktora ama değerim çok yüksek değil daha 450 civarı çıktı.Keseleri görürüz inşallah :) Sanada hayırlı olsun canım:)

Doğru söylüyorsun eminim bende göremezsem evham yaparım.Bakalım bir gideyim yine.Doktor kendisi çağırdı çünkü.Vajinal ultrasonla bakıyormuş doktorlar bazen göremediklerinde.Ama çok önermiyorlar o muayneyi.Bir bilgisi olan varmı bu konuda?
Doktora gittin mi canım? Görebildinizmi keseyi?

Maşallah ne güzel sen duymuşsundur di mi
evet canim duyuldu, sende duyacaksin rahat ol :* 6+4 te duydum, 7,58mm idi. 1 gün bile farkediyor tabi, cuma günü de gidecegim. düsük tehlikem oldugu icin korkularim var biraz. umarim yeri rahattir miniklerimizin ;)

Merhaba benim de 5+5. Kismetse 18 ocak dogum tarihi. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
8.5 yasinda kizim var. Kardes israri nedeni ile 42 yasinda tup bebek denedik. Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin.
2. Hamilelik olunca ilki kadar heyecanlanmiyor insan. Bir aksilik olmaz ise cuma gunu kese gormeye gidecegim

Merhaba kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bende ocak annesi olacağım inşallah 7 ocak görünüyor ama tam doldurulmuyor sanırım aralıkta olabilir.

Kizlar bulantilariniz ne alemde. Ben fenayim. Bana tek iyi gelen temiz hava. dışarı cikinca rahatliyorum. evde durunca fenalasiyorum.
Bende çok fenayım hem yemek istiyorum acıkıyorum hem herşeyden tiksiniyorum hasta gibiyim bebişi bile unuttum yatıyorum sürekli hiçbirşey yapmaya halim Yok

Merhaba benim de 5+5. Kismetse 18 ocak dogum tarihi. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
8.5 yasinda kizim var. Kardes israri nedeni ile 42 yasinda tup bebek denedik. Allahim saglikla kucagima almayi nasip etsin.
2. Hamilelik olunca ilki kadar heyecanlanmiyor insan. Bir aksilik olmaz ise cuma gunu kese gormeye gidecegim
harika, tebrikler,
umarim her sey yolunda gider, Allah isteyen herkese 1.'yi 2.yi 3.yü.. nasip etsin insallah.. haberdar edin, bol şans

evet canim duyuldu, sende duyacaksin rahat ol :* 6+4 te duydum, 7,58mm idi. 1 gün bile farkediyor tabi, cuma günü de gidecegim. düsük tehlikem oldugu icin korkularim var biraz. umarim yeri rahattir miniklerimizin :KK66:
Benim daha 3.9 mm Kanaman falan mı oldu Allah korusun inşallah bi sıkıntı olmaz

Maşallah hayırlısı olsun:)

Back