Canim cabucak kurtulur bebegine kavusursun insallah. Dualarimiz seninleKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)[/QU
çok güzel ve rahat bir doğum oldun inşallah ne güzel sen de alıyorsun bebeğini kucağına güle güle büyüt şimdiden
amin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Bizi habersiz bırakma. Günümüzde aynı bi heyecan sardı beni de :)Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Spinalin yan etkileri hastaneden taburcu olunca başladı
Ömrumde böyle agrı görmedim tekrar hastaneye gıttım serumlarla ayakta durmaya calıştım
Berbat bir seydi
2 gun aynı hastane içinde bebegımı görmeye dahi gidemedim agrıdan
Bugun agrım devam edıyor ama sanırım azalıyor.
Birazdan oğlumu görmeye gidecegim
Salı gunu emzırmeme musade edecekler galiba heyecanla bekliyorum
hepimizde var canım o korkularHayirlisiyla inşallah inceden korku basladi bende napcam ben diye
Benim eşim de bana agir vasita diyor.Bende o agrı 18 haftadan beri var arada gidip gelıyo gece donerken bıle agrı oluyo yururken o kadar yavasladımkı nine dıyom kendime
Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
bende normal diye pekpirayegibi ben doğuma gittiğim sabah idrar kaçırmıştım gerçi aşırı su fazlalığıydı sebebi ama yine idrar kaçırma normal bir durum
@dortyapraklipapatya geçmiş olsun canım kucagına alıp koklayabildiğin gunlerde gelecek merak etme
Bende bekliyorum ..
Rabbim yardımcın olsun canımKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Allah kolaylik versin canim insallah cok kolay hemencik gelir bebisinKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
ben normalde ağda yapıyordum ama canım bir türlü koca göbekle beceremedimgeçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayım
Oha canım 6 magnezyum ne ya bir tane içiyordum yan etkileri faydadan çok bel ağırlıktan ağrıyor tek çaresi doğum ya sıcak tut ayaklarını belini incitme ağır kaldırma idare ederiz doğuma kadar sağlıkla gelsinler
Canım sağsalim al kucağına dualarımız seninle .korkma allahın izniyle kurtulcanızKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Sancılarım hastaneyi görünce durdu canımnormal sancilar çıktı 2 cm açıklık var 10 gün sürer dedi bakalım kısmet
hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım
En kısa zamanda bebişin çıkar inşallah küvözden. Allah analı babalı büyütsün dualarımız sen ve güzel bebeğinle.herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim
Dualarımız seninle canım bir an önce al bebeğini sağlıkla kucağınaKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)