2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
amin canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini. Bizi habersiz bırakma. Günümüzde aynı bi heyecan sardı beni de :)

Ayy canim benim ya beldemi agri oldu yoksa bas agrisi falanmi cok cektin bebegin solunumu cigerleri ne durumda suan

bende normal diye pek
üzerinde durmadım canım
rabbim seni tez zamanda evladına kavuştursun inşaallah

ben normalde ağda yapıyordum ama canım bir türlü koca göbekle beceremedim
bu tipimle kuaföre gitmeye de çekindim
mecbur jilet yaptım
bakalım doğuma kadar çıkarsa belki bir daha ağda denerim

Zaten bıraktım canım artık 1 tane bile içmiyorum. Hiç bir faydasını görmedimki ben. Çok şükür o ağrılarımda yok artık

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım

Canım ben de cuma günü ağdaya gideceğim tkrr. 15 günde 1 alınacak boyuta geliyor maşallah hormonlardan. Bir de gününde gelirse eğer, sezeryandan 1 gün önce aldıracağım nasipse. Ama hep temiz olmak lazım her an herşey olabilir. Bir de ben çalışıyorum,sıkıntı :) Kuaförde yaptırsana ağda. Ben de ilk defa açtım, çok utandım ama evde mümkün değil yapamıyorum. Çok rahatsız oluyorum.

En kısa zamanda bebişin çıkar inşallah küvözden. Allah analı babalı büyütsün dualarımız sen ve güzel bebeğinle.

Bende şuanda doktorda bekliyorum nstye girmek içün. 2 gündür çok kasılmalarım vardı. Şuanda hiçbirşey yok.
Tahmin etmiştim böyle olacağını , oysa nstde çıksın istiyordum. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…