2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende o agrı 18 haftadan beri var arada gidip gelıyo gece donerken bıle agrı oluyo yururken o kadar yavasladımkı nine dıyom kendime

yok canım karıştırdın galiba
Salı kontrole gideceğim nst normal doğumu bekliyorum inşallahb

Karıştırdım sanirim canım hayırlısıyla gelsin bebişin.

Benimde annem geleyim diyor gündüzleri yalniz kalma diyor yok diyorum yalniz kalırım stres yapıyorum basımda biri dikilirse :)

Zaten 37nin içindesin 2 hafta sonra 39un içinde olacaksın cidden bu nişanın gelmesi bir sey ifade etmiyormus gerci benim ne kadar tanidik varsa nisandan sonra max 2 gune dogurdu ama dogurmayanda varmus bakalım senin ki nasıl olacak

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım

Günaydın. Hayırlı sabahlar. Hayırlı haftalar. Bizim sezaryen günümüz yarın. Heyecan dorukta. Bakalım 10. Olacak mıyız yoksa bugün bizi geçen bebişler olur mu :)
Anladigim kadariyla 10. lugu kacirmissin canim :) Yarin sorunsuz sikintisiz kucagina al yavrunu insallah. Heyecan yapma desem bos benim bile 15 gun kalmasina ragmen cok heyecanliyim ki 1 gun once nasil olurum tahmin edemiyorum

Hayirli olsun canim. Bebegin bir an once saglikla kuvozden ciksin da annesinin sicak koynunda uyusun insallah

Var canim var yalniz diilsin

Sen nasilsin canim hem ruhen hem bedenen toparlandı mi biraz

Spinalin yan etkileri hastaneden taburcu olunca başladı
Ömrumde böyle agrı görmedim tekrar hastaneye gıttım serumlarla ayakta durmaya calıştım
Berbat bir seydi
2 gun aynı hastane içinde bebegımı görmeye dahi gidemedim agrıdan

Bugun agrım devam edıyor ama sanırım azalıyor.
Birazdan oğlumu görmeye gidecegim
Salı gunu emzırmeme musade edecekler galiba heyecanla bekliyorum

hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım
geçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…