2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
36 haftadan sonra istedikleri zaman gelebilirler

Oha canım 6 magnezyum ne ya bir tane içiyordum yan etkileri faydadan çok bel ağırlıktan ağrıyor tek çaresi doğum ya sıcak tut ayaklarını belini incitme ağır kaldırma idare ederiz doğuma kadar sağlıkla gelsinler

Nisanin gelip gelmemesi ne farkettiriyor o zaman?

Kız anneler falan cok rahat oluyor artik tecrübeden mi umursamazliktan mı bilemem bırak gitsin ya inşallah zamanını bekler bebisin :)

plesanta previa vardı 29. haftada yatmaya cekildim dogum baslamısdı diye 33. haftada dogru sekerlik
8 aralıkda dogurdum kanamam basladı bayagı öylede dogum oldu duracak gibin degildi ille gelecem dedi
Hayırlı olsun canım durumunuz nasıl kaç kiloydu kuvezde kaldı mı sağlıkla büyüsün inşallah

Cok gecmiş olsun canım Rabbim evladını sağlıklı bir şekilde eve getirmeniz i nasip etsin: ))

Yerim onu ya, olsun en azından 2 kg nin üzerinde öyle düşün. Çok kısa sürede toparlar gör bak annesi..

Canımmm çok güldüm ya
Benim de eğer çok tuvaletim geldiyse, tutuyorsam birkaç damla kaçırıyorum, koşa koşa gidiyorum wc ye
Benim de kontrolüm bu haftasonu, inşallah güzel haberler alırız ❤
Haftamız baya ilerledi, normal artık diye düşünüyorum ama ben de yürümeye zorlanıyorum.

Canım hatırlamaz miyiz 5. Bebek ama 4.doğum ikizler vardı sende :)

Sağlık sıkıntısı olmasında kilo hiç önemli değil hemen toparlar bi bakmissin 4 kiloyu geçmiş :)

Kendine cok iyi bak dikkat et :)

canım tutma Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu olursun
yaa benim geldi diye koşup gidiyorum ama fazla birşey yok
tabiii sürekli kaçıra kaçıra birşey kalmıyor ki
ben gülsem, öksürsem, hapşursam başını alıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…