- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Ayy utanc verici yaartık doktorlar hemşireler kusurumuza bakmasın
Evet ilkınde bilmiyordum insallah bunda fayda gorurum kolay bı dogum olur
inşaallah canım hepimiz için kolay olurAyy utanc verici ya
hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım
geçen gün muayene olmadan önce jilet yaptım kaşıntıdan öldüm tahriş oldu . normalde lazer yapıyorum ama doktor yasakladı. ağdayı mümkünatı yok ne kendim ne başkasına yaptiramiyorum. Mecbur jilet yapicam yine napayım
Canım ben de cuma günü ağdaya gideceğim tkrr. 15 günde 1 alınacak boyuta geliyor maşallah hormonlardan. Bir de gününde gelirse eğer, sezeryandan 1 gün önce aldıracağım nasipse. Ama hep temiz olmak lazım her an herşey olabilir. Bir de ben çalışıyorum,sıkıntı :) Kuaförde yaptırsana ağda. Ben de ilk defa açtım, çok utandım ama evde mümkün değil yapamıyorum. Çok rahatsız oluyorum.
Hayatımda jilet kullanmayan ben kullanmaya basladım mecburen
Hatirladim canim sen cok cekmistin hemoroidden de anca ameliyatla kurtulmustun. Bu ilaclari not alip sorayim bir. Cok sagolIhmal etme. Doktorlar gebesin die pricto glyvenol krem verir yada onun fitilini. Ama 20 haftalikken hemoroid ameliyati olmus birj.olarak ptoctolog fitili tek gecerim. Aksam kullan sabaha toparlar seni. Doktoruna bi sor kremle gecmiyo canli orbegiyim
Bir arkadasim agda yaptiginin aksamina dogurmus, agda erken dogumu tetikliyormus kizlar dikkat edin.
Allah yardimcin olsun. Kolay dogum icin Abese suresi 20. ayeti okumayi tavsiye ediyorlar. (Sümmessebiile yesserah) Suni sanci verilince okursun kolayca dogumun olur insaallah. Guzelce evladina kavus insaallah saglikla selametle afiyetle. Simdiden mubarek olsun.Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Kızlar son haftalar hurma yiyecek mısınız acılmayı hızlandırıyor dıyolar
Karıştırdım sanirim canım hayırlısıyla gelsin bebişin.
Benimde annem geleyim diyor gündüzleri yalniz kalma diyor yok diyorum yalniz kalırım stres yapıyorum basımda biri dikilirse :)
Yok yine erken daha sonra gelsinler
36+4 de geldi oğlum hala kuvözde
Evet kilo işi zor, ama az kilo da olsa bence bebegi tasimaktan gelen bir agirlik gucluk oluyor. Benim bebek cok buyuk degil hatta doktor daha kilo almasi gerekiyor diyor, kiziyor bana iyi beslenmiyorum diye ama yine de sonunda agir vasita oldum ciktim iste. Hahaha... Senin bebek kac kg, sen kac kg aldin?bebegın agırlıgı bı yana ben kendim cok kılo alıyorum alısık da degilim nasıl zorlanıyorum anlatamam
Bir arkadasim agda yaptiginin aksamina dogurmus, agda erken dogumu tetikliyormus kizlar dikkat edin.
Geçmiş olsun canımYa kizlar bisey danismak istiyorum; son haftalarda hemoroid problemi yasayan oldu mu ve bisey onerir misiniz?
Malum doguma yakin kabizlik problemi olmamasina ragmen agrili bir sislik olusmus demin farkettim.
Hani kayisi fln yerim de zaten kabizlik problemi de yok neye yarayacak ki yesem diye dusundum
Neden oldu hic anlamiyorum ama otururken bile hissettiriyor
Sağol canım. Sorma heyecan tavan. Zaten uyku yoktu bu gece hiç uyumam artıkRabbim yardımcım oldun canım cok sevindim heycan dorukta dır şimdi: )
Spinalin yan etkileri hastaneden taburcu olunca başladı
Ömrumde böyle agrı görmedim tekrar hastaneye gıttım serumlarla ayakta durmaya calıştım
Berbat bir seydi
2 gun aynı hastane içinde bebegımı görmeye dahi gidemedim agrıdan
Bugun agrım devam edıyor ama sanırım azalıyor.
Birazdan oğlumu görmeye gidecegim
Salı gunu emzırmeme musade edecekler galiba heyecanla bekliyorum
Evet ilk 10 a giremedik :) Benim üçüncü doğum olduğu halde heyecanlıyım. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımızaAnladigim kadariyla 10. lugu kacirmissin canim :) Yarin sorunsuz sikintisiz kucagina al yavrunu insallah. Heyecan yapma desem bos benim bile 15 gun kalmasina ragmen cok heyecanliyim ki 1 gun once nasil olurum tahmin edemiyorum
Evet ilk 10 a giremedik :) Benim üçüncü doğum olduğu halde heyecanlıyım. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Allah yardımcın olsun canım. Bir avazda kurtarsın inşallah. Sağlıkla al bebeğini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Hadi hayırlısı canım sağsalim kucağına al inşallah hastane yakın olsa gelirdim doğumuna :) en son gittiğimde uğur doktora çıktım gerçekten müthiş bi doktor kaç sene sonra beni tanıdı şaşırdım emin ellerdesin inşallahSağol canım. Sorma heyecan tavan. Zaten uyku yoktu bu gece hiç uyumam artık
Hepsinin heyacanı ayrı oluyor demek
yarın sabah mı öğleden sonra mu?
Hadi hayırlısı canım sağsalim kucağına al inşallah hastane yakın olsa gelirdim doğumuna :) en son gittiğimde uğur doktora çıktım gerçekten müthiş bi doktor kaç sene sonra beni tanıdı şaşırdım emin ellerdesin inşallah
Ben de yılbasına doğru sipariş vereyim diyordum doğumlar başladıkça kararsız kaldım hemen versek bayatlamaz sanırımkızlar hacı şeriften çikolata sipariş eden var mı bebek çikolatalarınk ne yaptınız
Gözünaydın canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...herkese gunaydın
ancak yazabiliyorum 33 + 1 gunlukken kanamam basladı ve dogum yaptım plesanta previa vardı zaten belki hatırlarsınız bebiş kuvezde henuz dikis yerlerim agrılarım bebegi gormeye git vs derken ancak yazabildim