2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hanımlarrr
temizlik işlerini ne yaptınız
ben dün ağda yapacaktım ama öyle zorlandım ki
zaten bebeğimde çok hareketlendi tedirgin oldum
kolaya kaçtım

Hayatımda jilet kullanmayan ben kullanmaya basladım mecburen

Bir arkadasim agda yaptiginin aksamina dogurmus, agda erken dogumu tetikliyormus kizlar dikkat edin.

Ihmal etme. Doktorlar gebesin die pricto glyvenol krem verir yada onun fitilini. Ama 20 haftalikken hemoroid ameliyati olmus birj.olarak ptoctolog fitili tek gecerim. Aksam kullan sabaha toparlar seni. Doktoruna bi sor kremle gecmiyo canli orbegiyim
Hatirladim canim sen cok cekmistin hemoroidden de anca ameliyatla kurtulmustun. Bu ilaclari not alip sorayim bir. Cok sagol

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Allah yardimcin olsun. Kolay dogum icin Abese suresi 20. ayeti okumayi tavsiye ediyorlar. (Sümmessebiile yesserah) Suni sanci verilince okursun kolayca dogumun olur insaallah. Guzelce evladina kavus insaallah saglikla selametle afiyetle. Simdiden mubarek olsun.

Kızlar son haftalar hurma yiyecek mısınız acılmayı hızlandırıyor dıyolar

ben başladım günde 6 tane yiyorum..
inşallh etkisini görürüz.

Karıştırdım sanirim canım hayırlısıyla gelsin bebişin.

Benimde annem geleyim diyor gündüzleri yalniz kalma diyor yok diyorum yalniz kalırım stres yapıyorum basımda biri dikilirse :)

benim geliyor gündüz ama akşama git diyorum
Bu sefer ona sarıyorum kadının bir şey yaptığı yok ama oda girsin gelemez sıkıntıya biliyorum

Yok yine erken daha sonra gelsinler
36+4 de geldi oğlum hala kuvözde

Bir an önce kavuşursun inşallah..

bebegın agırlıgı bı yana ben kendim cok kılo alıyorum alısık da degilim nasıl zorlanıyorum anlatamam
Evet kilo işi zor, ama az kilo da olsa bence bebegi tasimaktan gelen bir agirlik gucluk oluyor. Benim bebek cok buyuk degil hatta doktor daha kilo almasi gerekiyor diyor, kiziyor bana iyi beslenmiyorum diye ama yine de sonunda agir vasita oldum ciktim iste. Hahaha... Senin bebek kac kg, sen kac kg aldin?

Bir arkadasim agda yaptiginin aksamina dogurmus, agda erken dogumu tetikliyormus kizlar dikkat edin.

ikisinde de 36 yaptırdım etkisi olmadı

ama yurtdışında dr özellikle ağdasız Doğumun daha kolay olduğunu bebeğin daha kolay kayıp çıktığını söylüyor bizde pek mümkün değil tabi.

Geçmiş olsun canım

Neden öyle oldu ki?
İlk Doğumda spinal miydi?

Anladigim kadariyla 10. lugu kacirmissin canim :) Yarin sorunsuz sikintisiz kucagina al yavrunu insallah. Heyecan yapma desem bos benim bile 15 gun kalmasina ragmen cok heyecanliyim ki 1 gun once nasil olurum tahmin edemiyorum
Evet ilk 10 a giremedik :) Benim üçüncü doğum olduğu halde heyecanlıyım. Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
Allah yardımcın olsun canım. Bir avazda kurtarsın inşallah. Sağlıkla al bebeğini kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz

Sağol canım. Sorma heyecan tavan. Zaten uyku yoktu bu gece hiç uyumam artık
Hadi hayırlısı canım sağsalim kucağına al inşallah hastane yakın olsa gelirdim doğumuna :) en son gittiğimde uğur doktora çıktım gerçekten müthiş bi doktor kaç sene sonra beni tanıdı şaşırdım emin ellerdesin inşallah

Sağol canım. Bebişlerle beraber buluşuruz inşallah. Uğur bey iyi gerçekten çok şükür. Yine de ameliyat stresi oluyor işte insanda. Beni en çok zorlayan herkesi kapıda bırakıp ameliyathaneye gitmek. O sahneyi bi atlatirsam gerisi gelir zaten. Rabbim senin de sağlıkla doğum haberlerini almayı nasip etsin inşallah

Gözünaydın canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…