2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım benim hamilelik stresindesin hemde haklisin ani dogum olsada gelirler 5 saat neki canınniz sağolsun bebeğin kucağına nasip olsun inşallah

Ya kizlar bisey danismak istiyorum; son haftalarda hemoroid problemi yasayan oldu mu ve bisey onerir misiniz?
Malum doguma yakin kabizlik problemi olmamasina ragmen agrili bir sislik olusmus demin farkettim.
Hani kayisi fln yerim de zaten kabizlik problemi de yok neye yarayacak ki yesem diye dusundum
Neden oldu hic anlamiyorum ama otururken bile hissettiriyor

hadi geçmiş olsun... gözünüz aydın .. rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. inşallah miiss kokulunu evine götürürsün annesi ... tam olarak ayın kacinda dogdu canım benim

plesanta previa vardı 29. haftada yatmaya cekildim dogum baslamısdı diye 33. haftada dogru sekerlik
8 aralıkda dogurdum kanamam basladı bayagı öylede dogum oldu duracak gibin degildi ille gelecem dedi
hamdolsun şükürler olsun kuvezdede olsa rabbim sana bağışlamış allahim korusun inşallah buyumeyide nasip etsin inşallah

ya hep bende kaciriyorum helede hapsirdiysam wc den yeni çıkmış olsam bile geliyor cantamsa ped ler var gunluk normal kac aydir hep cardi bende

Kızlar 3 cm acılmam varmıs suyum azalmış suni sancı ile doğuma girecem dualarınızı eksik etmeyin olur mu Rabbim herkesin evladını bağışlasın :)
ay canım benim allah kurtarsın duamda kalbimde seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Canım bende de oldu hem de yeni farkettim bende son ay bagırsak hareketleri artmasına ragmen nasıl oldu şaşırdım acıkcası

Canım bende de oldu hem de yeni farkettim bende son ay bagırsak hareketleri artmasına ragmen nasıl oldu şaşırdım acıkcası
Ishal durumu da hemoroide sebep oluyor bunu onceden yasamistim bir kez.
Bu da ikinci ama o derece bir ishal problemi de yok. Biraz acik yaziyorum ama gaz cikarirken bile zorlamak artik bebegin basısıyla birlikte ters tepebiliyor galiba bu son aylar
Yarin zaten muayenem var bir krem fln verirse sana da soyleyeyim canim. Zaten yatarken sekilden sekile giriyorum bi de otururken cikti basimiza

Kızlar bu plesantanın önde olma durumu kaçıncı hafta tespit ediliyor birde Sonra dan olma ihtimali varmı öncesin de normal olup

canım önceden gidiyordum kuaföre ama hamilelikte çekindim valla
kuaför çok rahat
napalım canım hemşireler doktorlarda kusura bakmasın

Ihmal etme. Doktorlar gebesin die pricto glyvenol krem verir yada onun fitilini. Ama 20 haftalikken hemoroid ameliyati olmus birj.olarak ptoctolog fitili tek gecerim. Aksam kullan sabaha toparlar seni. Doktoruna bi sor kremle gecmiyo canli orbegiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…